Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیاست خارجی آمریکا در ۲۰۰ سال گذشته مملو از قتل و غارت ثروت‌های سایر ملل بوده است. آمریکا همواره با راه‌اندازی جنگ و آشوب در مناطق مختلف دنیا منافع خود را پیش برده و در راه رسیدن به این منافع به هیچ کس حتی دوستان و متحدان و نوکرانش هم رحم نکرده است.

در این میان پنتاگون بازوی اجرایی، وزارت خارجه بازوی سیاسی و سازمان جاسوسی سیا نیز بازوی امنیتی و اطلاعاتی آمریکا در راه دستیابی به این منافع نامشروع بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولتمردان آمریکا با راهنما قرار دادن اصل ماکیاولیستی «هدف وسیله را توجیه می‌کند» هیچ ترسی هم ندارند که به جنایت‌های خود در راه تامین منافع آمریکا افتخار کنند. به دلیل همین اصل اساسی در سیاست خارجی آمریکا به هیچ وجه مذاکره و توافق با چنین دولتی که به دروغ‌گویی و خیانت خود افتخار می‌کند کار عاقلانه‌ای نیست. دولتی که به دوستان و نوکران سرسپرده خود رحم نمی‌کند چطور به عهد و پیمان خود با دشمنانش پایبند خواهد بود.

«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا که به مدت یک سال رئیس سازمان سیا در دولت ترامپ بوده اخیرا در اظهاراتی صراحتا اعتراف کرد «به دروغ‌گویی، فریب‌کاری و دزدی خود افتخار می‌کند.» پایگاه خبری راشا تودی در یک ویدئوی کوتاه در صفحه توییتری خود بخشی از این اعترافات شرم‌آور را منتشر کرده است. پمپئو در بخشی از صحبت‌هایش درباره حقیقت و پشت‌پرده سازمان سیا و برگزاری کلاس‌های آموزشی دزدی، دروغ و تقلب در این سازمان می‌گوید: «زمانی که رئیس سازمان سیا بودم در سازمان دروغ می‌گفتیم، تقلب می‌کردیم، دزدی هم می‌کردیم. در سازمان سیا برای دروغ، تقلب و دزدی کلاس‌های آموزشی برگزار می‌شود. این کار‌ها یادآور افتخارات تجربه آمریکایی است.» وی صراحتا اعتراف می‌کند که «وقتی من رئیس سازمان سیا بودم، ما دروغ می‌گفتیم، تقلب می‌کردیم و دزدی هم می‌کردیم. این کار‌ها را مثل یک دوره کاملاً آموزشی در برنامه خود داشتیم.» وی با تمجید از این اقدامات سیا ادامه می‌دهد: «این برنامه‌ها آدم را به یاد شکوه تدبیر آمریکایی می‌اندازد.» پمپئو سال گذشته نیز صراحتا به دروغ‌گویی درباره پرونده هسته‌ای ایران اعتراف کرده و گفته بود: «ایران قبل از برجام هم در مسیر دستیابی به بمب هسته‌ای نبود.» جالب اینکه امروز هنوز هستند کسانی که می‌گویند، برویم با آمریکا مذاکره کنیم! آمریکا رئیس FATF نیز هست!

رکورد دروغ‌گویی

جالب اینکه دروغ‌گویی در دولتمردان آمریکایی تبدیل به یک عادت شده است. ترامپ رئیس پمپئو نیز رکورد دروغ‌گویی را در دوران ریاست جمهوری خود زده است. روزنامه واشنگتن پست که یک پایگاه داده برای رصد دروغگویی و اظهارات نادرست «دونالد ترامپ» ایجاد کرده اخیراً نوشته بود: در ۸۰۱ اُمین روز ریاست جمهوری ترامپ، براساس پایگاه داده‌های این روزنامه، دروغگویی و اظهارات نادرست ترامپ به ۹/۴۵۱ مورد رسیده است. به این ترتیب او در ۲۰۰ روز گذشته به‌طور متوسط روزانه ۲۲ اظهار نادرست داشته که از متوسط روزانه ۵/۹ مورد دروغ در نخستین سال حضور ترامپ فراتر رفته است.»

روزنامه واشنگتن پست در مقاله‌ای به قلم «دانیل دیل» نیز نوشته: «من خود را مامور کرده‌ام تا هر کلمه‌ای که «دونالد ترامپ» می‌گوید، راستی‌آزمایی کنم. این بدان معناست که تلاش می‌کنم همه سخنرانی‌های ترامپ را تماشا کنم، همه متن‌های نوشته شده و توییت‌های او را بخوانم. من به‌طور تصادفی به کسی شهرت یافته‌ام که در عرض چند ثانیه پس از انتشار توییت ترامپ مچ او را می‌گیرم و دروغ او را در توییت خودم فاش می‌کنم. مردم گاهی اوقات در واکنش به این کار من می‌پرسند چگونه می‌توانم به این سرعت این کار را انجام دهم. اما من استعداد خاصی در این زمینه ندارم. راز کار من این است که ترامپ همان دروغ‌ها را بار‌ها و بار‌ها تکرار می‌کند.»

به گفته وی دروغگویی ترامپ یک مسئله اضطراری است، زیرا هر روز بدتر می‌شود. در سال ۲۰۱۷، وی به‌طور میانگین ۳ ادعای دروغ در روز بیان می‌کرد. در سال ۲۰۱۸، این رقم به تقریبا ۹ بار در روز رسیده است. در یک ماه مانده به انتخابات میان‌دوره‌ای وی ۲۶ ادعای دروغ در روز مطرح می‌کرد. به حساب من، ترامپ از زمان تحلیف ریاست جمهوری‌اش تاکنون ۳/۷۴۹ ادعای دروغ مطرح کرده است. واشنگتن پست که ادعا‌های دروغ و ادعا‌های گمراه‌کننده وی را تماما پیگیری می‌کند، می‌گوید تعداد آن‌ها ۶/۴۲۰ دروغ است. هیچ دلیل استراتژیکی برای دروغگویی ترامپ وجود ندارد، او این کار را می‌کند، زیرا همیشه این کار را می‌کرده است. اما رئیس‌جمهور هم می‌داند دروغ‌ها بدون هیچ فیلتری- برخی به واسطه رسانه‌های به ادعای ترامپ «جعلی» - به سمع و نظر ده‌ها میلیون نفر می‌رسد.

منبع:کیهان

انتهای پیام/

پمپئو: دزدی، دروغگویی و تقلب از افتخارات ماست

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا اخبار بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، قصد دارد در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، روابط واشنگتن با اروپا را به طور اساسی تغییر دهد.

او به عنوان نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در مبارزات انتخاباتی وعده‌های بسیاری داده است.

در اینجا به سیاست خارجی آقای ترامپ که او می‌گوید در دور دوم ریاست جمهوری‌اش اجرا خواهد کرد، اشاره می‌کنیم:

ناتو، اوکراین و متحدان اروپایی

ترامپ گفته است که در زمان ریاست جمهوری او، آمریکا به طور اساسی در اهداف و ماموریت‌های ناتو تجدید نظر خواهد کرد.

او همچنین گفته است که از این کشورها خواهد خواست تا مبلغ «تقریباً ۲۰۰ میلیارد دلار» کمک نظامی به اوکراین را به آمریکا بازپرداخت کنند. ترامپ همچنین تأکید کرده است که در صورت انتخاب شدنش به ریاست جمهوری آمریکا متعهد به ارسال کمک‌های بیشتر به این کشور اروپای شرقی نخواهد بود.

ترامپ که کمک‌های مالی آمریکا به ناتو را در اواخر دوره ریاست جمهوری‌اش قطع کرد، اعتراض داشت که واشنگتن بیشتر از سهم خود پرداخت می‌کند.

او همچنین متعهد به پایان دادن جنگ اوکراین شده و ادعا کرده است که این قضیه را ۲۴ ساعته حل و فصل خواهد کرد.

اگرچه برنامه‌های ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین فاقد جزئیات هستند اما او سال گذشته در گفتگو با رویترز گفت که اوکراین ممکن است مجبور شود بخشی از خاک خود را برای دستیابی به توافق صلح واگذار کند.

ترامپ در حالی که در اوایل آوریل گفته بود آماده ارسال کمک‌های مالی بیشتر به اوکراین در قالب وام است، در جریان مذاکرات جنجالی کنگره بر سر بسته کمک مالی ۶۱ میلیارد دلاری به کی‌یف سکوت کرد.

 

چین، تجارت و تعرفه‌ها

ترامپ وعده داده است که تعرفه‌ها و محدودیت‌های تجاری جدیدی را علیه چین و برخی از متحدان اروپایی آمریکا اعمال کند.

رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین ایده اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای وارداتی را مطرح کرده است که می‌تواند بازارهای بین‌المللی را مختل کند.

او بر اساس قانون پیشنهادی خود یعنی «قانون تجارت متقابل ترامپ» گفته است اگر کشورهای دیگر بر آمریکا تعرفه وضع کنند، این کشور نیز تعرفه‌ای «متقابل و یکسان» اعمال خواهد کرد.

ترامپ همچنین گفته است که مالکیت چینی‌ها بر زیرساخت‌های حیاتی آمریکا مانند انرژی، منابع طبیعی، فناوری و مخابرات را محدود می‌کند.

رئیس جمهور پیشین آمریکا به ندرت در مورد تایوان یا اقدام‌هایی که در صورت حمله نظامی چین به این جزیره انجام خواهد داد، بحث می‌کند. او در این خصوص فقط به این نکته اکتفا کرده است که اگر او رئیس جمهور آمریکا باشد، چین هرگز جرات حمله به تایوان را نخواهد داشت.

 

مکزیک و مواد مخدر

ترامپ همچنین جنگ علیه کارتل‌های مواد مخدر را از اولویت‌های دور دوم ریاست جمهوری خود عنوان کرده و گفته است که کارتل‌های مواد مخدر فعال در مکزیک را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی معرفی خواهد کرد.

او همچنین گفته است که به پنتاگون دستور خواهد داد تا با استفاده از نیروهای ویژه به مراکز رهبری این کارتل‌ها حمله کنند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که از نیروی دریایی کشورش برای اعمال تحریم‌های دریایی بر کارتل‌های مواد مخدر استفاده خواهد کرد.

ترامپ همچنین وعده داده است که با استفاده از قانون دشمنان بیگانه، قاچاقچیان مواد مخدر و اعضای باندهای خلافکار را از آمریکا اخراج می‌کند.

اسرائیل

ترامپ پس از حمله حماس به سرزمین های اشغالی در ۷ اکتبر از روش رهبران تل‌آویو انتقاد کرد اما از آن زمان به بعد همواره بر ضرورت «درهم شکسته‌شدن حماس» تأکید کرده است. او در ادعاهایی وعده داده است که مجازات‌های سختی را بر ایران به عنوان متحد حماس اعمال کند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که هواداران حماس را از آمریکا اخراج می‌کند.

افغانستان

ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی گفته است که از طالبان خواهد خواست تجهیزات نظامی رها شده ارتش آمریکا در جریان خروج از افغانستان در سال ۲۰۲۱ را به عنوان شرطی برای کمک‌های مالی به افغانستان مطح کند. او در سال ۲۰۲۱ گفته بود که قصد دارد تجهیزات رها شده ارتش آمریکا در افغانستان را بمباران کند، اما اخیراً این موضع را تکرار نکرده است.

اقلیم

ترامپ بارها وعده داده است که از توافق پاریس خارج خواهد شد. توافق پاریس، توافقی چندجانبه برای محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای است. او در دور اول ریاست جمهوری خود از این توافق خارج شد، اما در سال ۲۰۲۱ جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا بار دیگر کشورش را به عضویت این توافق درآورد.

سامانه دفاع موشکی

ترامپ همچنین قول طراحی یک سامانه دفاع موشکی قوی در اطراف آمریکا را بدون اشاره به جزئیات آن داده است.


 

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۵ دستاورد هوشمندسازی در سازمان آتش‌نشانی اصفهان
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت