Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد رسولی رئیس مرکز تحقیقات هواشناسی خراسان رضوی به خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: تغییر اقلیم در دهه‌های اخیر بر اثر افزایش گاز‌های گلخانه‌ای به ویژه گاز دی اکسید کربن و متان اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: افزایش فعالیت‌های صنعتی از سال ۱۹۵۰ میلادی در جهان سبب افزایش غلظت دی اکسید کربن و سایر گاز‌های گلخانه‌ای شده ا و افزایش گاز‌های گلخانه‌ای پدیده گرمایش کره زمین را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس مرکز تحقیقات هواشناسی استان تصریح کرد: تغییر اقلیم باعث می‌شود در برخی مناطق پدیده‌های مثل توفان و سیل رخ دهد. در کشور ما تغییر اقلیم باعث شده است در بعضی نقاط جهان ترسالی و در نقاط دیگر خشکسالی رخ دهد.

رسولی خاطرنشان کرد: با تغییر اقلیم فصل‌ها نیز جا به جا می‌شود به طوریکه اکنون در استان ما گرمای تابستان معمولا تا اوایل پاییز ادامه دارد و میانگین دمای شهرستان‌های استان در فصل پاییز نسبت به گذشته افزایش یافته است که این امر باعث کاهش بارندگی‌های فصل پاییز می‌شود.

وی گفت: همچنین جا به جایی فصل‌ها باعث شده است که بارندگی‌ها به سمت فصل بهار سوق پیدا کند، زیرا به اصطلاح عامیانه فصل پاییز دیرتر آغاز می‌شود و به دنبال آن هوا و بارندگی‌های زمستانی به سمت فصل بهار جهت پیدا می‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات هواشناسی خراسان رضوی گفت: هم اکنون در خراسان رضوی به طور متوسط ۱۹ درصد بارندگی‌ها در فصل پاییز، ۴۸ درصد در زمستان و ۳۲ درصد در بهار و ۱ درصد در تابستان است.     انتهای پیام//ف.ح     گازهای گلخانه ای یکی از علل تغییر اقلیم در جهان  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی اب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۳۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ در این گلخانه ها، انواع صیفی جات، درخت و گل و گیاه پرورش داده و نهال، بوته و محصول آن عرضه می‌شود.

محصولات این گلخانه ها، مشتری‌های مشتاق و ثابت خود را هم دارد.

اکنون در استان گلستان بیش از ۱۰۰ هکتار گلخانه در حال بهره برداری است که ۴ هکتار آن با ۲۱۰ بهره بردار، کوچک مقیاس و خانگی است.

در گلخانه‌های استان گلستان سالانه ۱۳ هزار و ۲۰۰ تُن سبزی، صیفی و میوه، ۱۱ میلیون گلدان گل و ۱۸ میلیون نشا تولید می‌شود.

برنامه ریزی شده است که تا سال ۱۴۰۵ وسعت گلخانه‌ها در استان به ۲۲۰ هکتار برسد و میزان تولید، تا ۲ و نیم برابر افزایش یابد.

افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی، صرفه جویی در مصرف آب، ایجاد اشتغال پایدار و تحقق ارزش افزوده در بخش کشاورزی، از مزایای کشت گلخانه‌ای است.

تسریع و تسهیل در روند صدور مجوز‌ها و پرداخت تسهیلات بانکی تا ۸۰ درصد هزینه‌های طرح، از اقدامات حمایتی و تشویقی جهادکشاورزی برای توسعه کشت گلخانه‌ای است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی
  • احداث گلخانه تولید انواع گل
  • قطع حقابه و تغییر اقلیم عامل اصلی پدیده ریزگرد در قم است
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان