Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@14:03:00 GMT

۵۴۰۰ جایگاه توزیع سوخت در کشور فعال است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۴۱۹۸

۵۴۰۰ جایگاه توزیع سوخت در کشور فعال است

محمد فرازمند مدیر عملیات شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران در حاشیه معرفی مدیر جدید منطقه قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سیاست اصلی ما واگذاری امور به بخش خصوصی و نظارت و سیاست گذاری و برنامه ریزی برای تأمین و توزیع مناسب سوخت در کشور است.

وی بیان کرد: در سال‌های گذشته شرکت‌های برند برای مشارکت در فعالیت‌های توزیع سوخت وارد عرصه شده‌اند و ما نیز تلاش می‌کنیم نحوه خدمت رسانی هر سال بهتر از گذشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه فعالیت بخش خصوصی در دستور کار است

فرازمند در ادامه گفت: برای فعالیت بخش خصوصی هیچ محدودیتی نداریم و همه فعالان این عرصه می‌توانند بر اساس ضوابط تعیین شده وارد خدمت رسانی در زمینه سوخت شوند.

۵۴۰۰ جایگاه سوخت خدمت رسانی می‌کنند

مدیر عملیات شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی کشور با ابراز اطمینان از ذخیره سازی و تولید انواع سوخت در کشور اظهار داشت: در تأمین سوخت مناطق مختلف کشور هیچ مشکلی نداریم و برنامه ریزی و اقدامات لازم در این خصوص صورت گرفته است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۵۴۰۰ جایگاه سوخت سی ان جی و بنزین در کشور فعالیت می‌کنند و با حضور شرکت‌های برند که حق العمل های خوبی برای آنها تعیین شده نسبت به کیفی سازی خدمات ارائه شده نیز اقدام کرده‌ایم.

فرازمند گفت: در هر نقطه کشور که به احداث جایگاه‌های جدید سی ان جی و بنزین نیاز باشد بستر لازم را فراهم می‌کنیم و هیچ محدودیتی در کار ایجاد نخواهد شد.

وی در خصوص میزان قاچاق سوخت در کشور یادآور شد: میزان دقیق قاچاق سوخت معلوم نیست ولی برای هر مقداری که اعلام می‌شود باید برنامه داشته باشیم و با رصد مسیر تولید تا توزیع از قاچاق این کالا جلوگیری کنیم که در این راستا جلسات متعددی با ستاد مبارزه با قاچاق کالا برگزار شده است.

فرازمند تصریح کرد: تعیین قیمت سوخت با دولت و مجلس است و هر طرحی که تصویب شود ما ملزم به اجرای آن هستیم.

توزیع سوخت کامیون‌ها به صورت پیمایش

وی در ادامه گفت: یکی از راه‌های تنظیم مصرف سوخت اجرای طرح پیمایش کامیون هاست که با کمک راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در حال اجراست که توزیع سهمیه سوخت بر اساس مسافت طی شده توسط خودروهای سنگین تعیین می‌شود.

فرازمند بیان کرد: نصب جی پی اس برای کنترل فعالیت کامیون‌های حمل بار و تعیین سهمیه عادلانه می‌تواند در کاهش قاچاق سوخت هم مؤثر باشد.

ارتقا خدمت رسانی در توزیع سوخت

مدیر عملیات شرکت پخش فرآورده‌های نفتی کشور اضافه کرد: مهمترین اولویت امسال ما ساماندهی نرم افزارها برای ارتقا خدمت رسانی در جایگاه‌های سوخت است و تلاش می‌کنیم این کار در یک روش سیستمی بخوبی صورت گیرد.

فرازمند روز چهارشنبه د ر دیدار با استاندار قزوین ضمن تشکر از خدمات محمد شرفی مدیر سابق، ابراهیم دژ رفتار را به عنوان مدیر جدید شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه قزوین معرفی کرد.

کد خبر 4599382

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟

مدیرکل استاندارد استان مرکزی در پاسخ به پیگیری خبرگزاری تسنیم، ماجرای تخلف و درگیری کارکنان یکی از جایگاه‌های عرضه سوخت در اراک با کارشناسان استاندارد استان مرکزی را تشریح کرد. - اخبار استانها -

سید سعید میرنظامی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اعلام جرم علیه جایگاه دار بنزین شهر اراک به اتهام برخورد غیر قانونی با نماینده استاندارد به دادستانی مرکز استان اظهار  داشت: براساس وظایف قانونی سازمان ملی استاندارد ایران به منظور نظارت بر خدمات مشمول استاندارد اجباری، کارشناسان اداره کل استاندارد استان مرکزی، جهت نظارت بر جایگاه های عرضه سوخت استان در فروردین ماه امسال به یکی ازجایگاه‌های عرضه سوخت در شهرستان اراک مراجعه کردند.

وی افزود: مسئول و کارکنان جایگاه به محض شروع بازرسی کارشناسان استاندارد،  شروع به پرخاش و توهین نمودند و با جوسازی و تعطیل کردن ارائه خدمات در آن جایگاه سوخت، به تحریک خدمات گیرندگان پرداخته و با استفاده از این فرصت مانع بازرسی کارشناسان این اداره کل از آن جایگاه سوخت شدند.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی تصریح کرد: در پی این اتفاق موضوع پرونده جرم جایگاه دار توسط این اداره کل به مرجع شبه قضایی کمیسیون ماده 42 قانون تقویت و توسعه استاندارد ارجاع و با حضور و اتفاق نظر اعضای کمیسیون و معاون رییس کل دادگستری استان به عنوان قاضی منتخب قوه قضاییه در کمیسیون ماده 42 استان مرکزی، موضوع به صورت دقیق مورد بررسی اعضا قرار گرفت و با احراز جرم در کمیسیون پرونده عمل مجرمانه، متهم برای رسیدگی به دادستانی مرکز استان ارجاع گردید.

میرنظامی خاطرنشان کرد: مطابق بند 8 ماده 40 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، ممانعت از ورود کارشناسان در امر بازرسی و نمونه برداری از واحدهای تولیدی و خدماتی و محل عرضه، فروش، تمرکز، توزیع و بسته بندی محصولات مشمول مقررات استانداردهای اجباری جرم بوده و مرتکبان به مجازات مقرر در قانون محکوم می شوند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • راه‌اندازی جایگاه‌های سوخت کوچک مقیاس
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • افتتاح ۳۷(سی و هفتمین)جایگاه سوخت استان در یاسوج
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران