Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع با بیان اینکه آمال غیر‌انسانی رژیم آمریکا در آسیب رساندن به منافع و رفاه ملت ایران با ادعای به صفر رساندن صادرات نفت ایران را در شرایط دنیای کنونی غیر‌عملی می‌دانم، گفت: ‌‌برای تامین ‌رفاه ملت و مقابله با تروریسم اقتصادی آمریکا خود را مجاز به استفاده از ‌‌ابزار دفاعی می‌دانیم. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش  روابط عمومی وزارت دفاع، هشتمین ‌اجلاس بین‌المللی امنیتی مسکو با حضور وزرای دفاع، روسای ستاد، فرماندهان عالی نظامی، دفاعی، امنیتی و مسئولان سازمان‌های بین‌المللی از 80 کشور آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس با قدردانی از اهتمام ‌ژنرال سرگئی شایگو وزیر ‌دفاع فدراسیون روسیه‌ در برگزاری این کنفرانس اظهار داشت: ‌این کنفرانس با درک موثر از شرایط حساس بین‌المللی، تمرکز خود را بر مهم‌ترین چالش امنیتی منطقه معطوف کرده و به همین دلیل انتظار می‌رود نتایج و دستاوردهای مثبتی برای امنیت بین‌الملل داشته باشد.
قدرت های غربی توانایی تغییر ادراک خو د در حوزه امنیت را ندارند
وی با بیان اینکه در سخنرانی‌ام در اجلاس هفتم‌ به موضوع انتقال قدرت جهانی از نیمکره غربی به نیمکره شرقی تاکید کردم، افزود: این تغییرات و جابه‌جایی قدرت، با مقاومت‌هایی از سوی قدرت‌های سنتی و به طور مشخص قدرت‌های غربی مواجه است و آنها توانایی تغییر ادراک خود از جمله ادراک امنیتی را ندارند.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه چنانچه درک بازیگران از امنیت، یک درک صحیح و ناشی از واقع‌بینی و درک حقایق نباشد امید به صلح و امنیت در جهان واهی خواهد بود، تصریح کرد: ‌«امنیت مستکبرانه»، «امنیت خودخواهانه»، «امنیت منفعت‌طلبانه» و «امنیت تحمیلی به ملت‌ها» بخشی از ویژگی‌های درک امنیتی است که پس از جنگ دوم جهانی سعی کرده به تدریج خود را به نظم جهانی تحمیل کند.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه «تحریم و تهدید، تحمیل اراده، باج‌خواهی و اشغالگری، ظلم و بی‌عدالتی» محصول چنین درکی از امنیت است، تاکید کرد: ‌نژادپرستی، استبداد، افراط‌گرایی قومی و مذهبی و تروریسم از آثار و پیامدهای آن به شمار می‌روند.
وی با بیان اینکه با برخی روندهای جهانی، معتقدم تاریخ در حال تکرار است، ادامه ‌داد: غرب یک بار با پیامد مرگبار مماشات در مقابل نژادپرستی و خودخواهی و قربانی شدن میلیون‌ها شهروند اروپایی در جنگ دوم جهانی مواجه شد و اکنون شکل دیگری از نازیسم در ترامپیسم ظاهر شده است.
خلاء تصمیم گیری غرب در برابر امریکا مشوق گستاخی کارگزاران کاخ سفید شده است
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با هشدار نسبت به پیامدهای ترامپیسم تاکید کرد: همراهی و سکوت و قرار گرفتن در شرایط «بدون اقدام» و «خلاء تصمیم‌گیری»، به امید اینکه مرور زمان می‌تواند این مشکل را حل کند، ساده لوحی و خوش‌بینی است.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه این نحوه عمل نه تنها گزینه مناسبی در چنین شرایطی نیست بلکه مشوق خودخواهی‌ها و گستاخی بیش از پیش کارگزاران کاخ سفید است، تصریح کرد: تداوم این رویکرد‌ می‌تواند جهان را به نزاعی بدفرجام هدایت کند لذا وقت آن فرا رسیده از ظهور یک هیتلر دیگر در صحنه جهانی جلوگیری شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به شرکت‌کنندگان در کنفرانس امنیتی مسکو داعش را یکی از محصولات ادراک منفعت‌طلبانه و تجاری‌سازی امنیت دانست و ‌اظهار داشت: با بسیج و فداکاری نیروهای مسلح، دولت و ملت سوریه و عراق و حمایت‌های بی‌دریغ ایران و روسیه، داعش سرزمین اشغالی خود را از دست داد.
افراط گرایان مدعی مسلمانی و نژادپرستی افراطی دو روی یک سکه هستند
وزیر دفاع  جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ‌تلاش‌های آمریکا برای مدیریت این صحنه و حفظ داعش در صحنه نبرد برای دو تا سه دهه‌ به نتیجه نرسید، گفت:‌ آنها مجبور شدند پایان داعش را اعلام کنند، اما بی‌عدالتی و استکبار و استبداد و اشغالگری پایان نیافته ‌و ‌عوامل‌ ظهور و بروز تفکرات افراطی و تروریسم همچنان فعالیت دارند.‌
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه در سخنرانی‌ام در اجلاس هفتم، ضمن بیان برخی مصادیق از ریشه‌های ناامنی در منطقه، تاکید کردم ‌‌که هنوز با نابودی این تفکر فاصله معناداری داریم، افزود:  بسیاری از عواملی که در ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی موثر بودند اکنون نیز در روند استقرار امنیت و بازسازی مانع ایجاد می‌کنند.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با محکومیت ‌کشتار مردم بی‌گناه سریلانکا و ‌کشتار بی‌گناهان در مساجد نیوزیلند هشدار داد: افراط‌گرایان مدعی مسلمانی و نژادپرستی افراطی را که عامل چنین کشتارهایی هستند، دو روی یک سکه می‌دانم.
باور ملتها به اینکه حق تعیین سرنوشت خویش را دارند نویدبخش آینده ای روشن برای منطقه است
‌وی با اشاره به ‌آثار تغییرات جدی در منطقه غرب آسیا و سرنگونی رژیم دیکتاتوری وابسته در ایران و استقرار نظام مردم‌سالار دینی تصریح کرد: توقف روند توسعه‌طلبی‌های اشغالگران نژادپرست صهیونیست، افزایش آگاهی مردم منطقه به حقوق اساسی خود، آغاز روند استقلال‌خواهی و بازگشت به دین و باور ملت‌ها و شتاب گرفتن خروج استعمارگران از منطقه از تبعات این تغییرات بوده است.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه همه این تغییرات ‌نویدبخش آینده‌ای روشن و امیدوارکننده برای منطقه است، اضافه کرد: ‌‌ظلم و بی‌عدالتی در نظام بین‌الملل و حاکمیت برخی رژیم‌های استبدادی مورد حمایت قدرت‌های غربی به ویژه آمریکا در منطقه همچنان وجود دارد.
وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: هرچند آگاهی ملت‌ها و برافتادن نقاب تزویر و ریا از چهره استکباری رژیم آمریکا، امیدها را به پایان بی‌عدالتی افزایش داده، اما عملکرد محافظه‌کارانه بسیاری از دولت‌ها در مقابل اقدامات یکجانبه و ظالمانه ترامپ و حتی همراهی بخشی از آنها با وی نشان می‌دهد هنوز برای استقرار یک نظام مطلوب فاصله قابل توجهی وجود دارد.
‌ بازیگران مداخله‌گر ‌‌مانعی برای تحقق صلح و امنیت کامل در ‌سوریه و عراق هستند‌        
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه اشغال سرزمین فلسطین و سرکوب مردم این کشور توسط صهیونیست‌ها همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: هنوز هسته‌های خاموش تکفیری در عراق یک تهدید برای امنیت این کشور است.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه در سوریه بازیگران مداخله‌گر خارجی همانند آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای اروپایی مانعی برای تحقق صلح و امنیت کامل در این کشور هستند، گفت: ‌در حال حاضر ‌هر دو کشور عراق و سوریه نیاز به ‌بازسازی کامل دارند.
‌وی به دیگر ‌‌مصداق بی‌عدالتی در سایر کشورها اشاره کرد و گفت: کشتار مردم مظلوم و بی‌گناه یمن همچنان به دست نیروهای اشغالگر ادامه دارد و در افغانستان همچنان واضاع ناآرام است و سوق دادن داعش به آن کشور، شرایط امنیتی ‌را پیچیده‌تر کرده است.
قدرت‌های منفعت‌طلب جنوب خلیج فارس ‌‌را به زرادخانه تسلیحاتی تبدیل کرده‌اند
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه منفعت‌طلبی برخی قدرت‌های غربی، منطقه خلیج فارس و مشخصا جنوب این منطقه را به زرادخانه تسلیحاتی تبدیل کرده است، تاکید کرد: با پایان حضور داعش در عراق و پاکسازی بخش عمده‌ای از سرزمین سوریه از تروریست‌ها، بازسازی این کشورها آغاز شده و دولت و ملت ایران در این مرحله نیز در کنار آنها خواهند بود.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران اعتقاد دارد‌ مسائل و مشکلات منطقه از طریق گفت‌وگو قابل حل و فصل است، گفت: جمهوری اسلامی ایران ‌مبتنی بر اصل امنیت تعاملی و اصول سیاست خارجی خود بر توسعه مناسبات با تمام همسایگان تاکید می‌کند.
وی در همین زمینه تاکید کرد: ‌اگر چه تحریم‌های ظالمانه رژیم آمریکا و اقدامات تروریستی آن‌ها علیه اقتصادمان، آسیب‌های بزرگی را به زندگی عادی ملت ایران وارد کرد‌ که هیچ وقت از خاطر آنها نخواهد رفت ولی این شرایط نه تنها خدشه‌ای بر اراده آنها در پیگیری آرمان‌های مقدس‌شان وارد نمی‌کند‌‌ بلکه موجب افزایش انسجام داخلی با برافتادن نقاب تزویر از چهره رژیم آمریکا به ویژه در جریان سیل اخیر شده است.
لحظه‌ای از تامین امنیت ملت ایران ‌کوتاه نخواهیم آمد
امیر سرتیپ حاتمی خطاب به کشورهای یاوه‌گو علیه ملت ایران گفت: ‌به عنوان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌کنم لحظه‌ای از تامین امنیت ملت ایران و حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور به رغم یاوه‌گویی‌های رژیم آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی که کسب توانایی دفاع از خود توسط ملت ایران را بر نمی‌تابند، کوتاه نخواهیم آمد و به مسیر برحق خود در تقویت بنیه دفاعی در چارچوب دکترین بازدارندگی فعال ادامه خواهیم داد.
وی با بیان اینکه آمال غیر‌انسانی رژیم آمریکا در آسیب رساندن به منافع و رفاه ملت ایران با ادعای به صفر رساندن صادرات نفت ایران را در شرایط دنیای کنونی غیر‌عملی می‌دانم، تاکید کرد: ‌رفاه ملت جزء منافع حیاتی ماست و برای تامین آن و مقابله با تروریسم اقتصادی آمریکا خود را مجاز به استفاده از همه ابزارهای مشروع از جمله ابزار دفاعی می‌دانم.‌
‌ سپاه پاسداران پیشروترین سازمان در مبارزه با تروریسم در منطقه غرب آسیاست
امیر سرتیپ حاتمی با ابراز ‌تاسف ‌از سکوت و همراهی برخی دولت‌ها و محافل بین‌المللی در مقابل هنجارشکنی‌ها و اعمال رژیم مسئولیت‌ناپذیر آمریکا علیه ملت ایران  اظهار داشت: به این کشورها و دولت‌ها هشدار می‌دهم که این سکوت و همراهی تنها گریبان مردم غرب آسیا را نخواهد گرفت بلکه می‌تواند جهان را با عواقب سنگینی همانند جنگ دوم جهانی مواجه کند ‌و پشیمانی پس از واقعه نیز سودی نخواهد داشت.
وی تهیه فهرستی خودسرانه از کشورها و نهادهای قانونی آنها و گروه‌های مخالف سیاست‌های استکباری به عنوان حامی تروریسم و تروریست توسط آمریکا که دولت‌های آزادیخواه و گروه‌های مبارز نیز در بین آنها قرار دارند، را اقدامی بی‌شرمانه و نژادپرستانه دانست و ادامه داد: برای وجدان بیدار بشری درک واقعیت اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیشروترین سازمان در مبارزه با تروریسم در منطقه غرب آسیاست و جمهوری اسلامی ایران به عنوان قربانی تروریسم، هرگز اراده پولادین‌اش برای حفظ استقلال و کمک به ملت‌های آزادیخواه سست نشده، آسان است و مخالفت آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین رژیم حامی تروریسم با آنها نیز قابل درک است.
سردمداران رژیم آمریکا ‌‌‌بدانند سپاه پاسداران قدرتمند است
وی خطاب به سردمداران رژیم آمریکا با بیان اینکه ‌بدانید سپاه پاسداران قدرتمند است، گفت: ‌زمان آن فرارسیده که نیروهای تروریست فرماندهی مرکزی آمریکا که دستشان به خون هزاران بی‌گناه در منطقه آلوده است، ‌منطقه را ترک کنند و چنانچه دست به اقدام نسنجیده‌ای بزنند با واکنش بسیار شدیدی مواجه خواهند شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ‌خواستگاه فکری تروریسم در منطقه رژیم سعودی است، تصریح کرد: این رژیم با حمایت از تروریست‌ها و اعزام تروریست به اقصی نقاط‌ جهان و کشتار مردم مظلوم یمن نامش در کنار حامیان آمریکایی‌شان در تاریخ ثبت خواهد شد.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با توصیه به رژیم سعودی خاطرنشان کرد: لازم آنها در سیاست‌هایشان بازنگری کنند و به آغوش ‌جهان اسلام بازگردند.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در پایان ضمن تشکر مجدد از ژنرال سرگئی شایگو و همکاران و برگزار‌کنندگان این کنفرانس مهم و موثر اظهار امیدواری کرد که این مسیر نتایج مورد انتظار در تحقق امنیت منطقه‌ای را به همراه داشته باشد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: امیر حاتمی فروش نفت تحریم نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند

به گزارش قدس آنلاین، علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز (چهارشنبه) پنجم اردیبهشت ماه در نشست امنیتی سنت پترزبورگ طی سخنانی ضمن قدردانی از دولت روسیه برای برگزاری این نشست، عملیات تروریستی مسکو را محکوم کرد.وی گفت: ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولت‌ها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده، به سمت کنترل‌های روانکاوانه‌ای گام بر می‌دارد که کمتر رنگ و بوی مداخله سنتی دارد. اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می‌دهد که می‌توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.احمدیان افزود: همین امر سبب شده، اکنون، اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا کند و یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی در عرصه بین‌المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هستT اما من با یک «نظریه محوری» و متفاوت به این نشست آمده‌ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب کنم که از آن به «تهدید نرم» و «تهدید نیمه سخت» تعبیر می‌کنم.

آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات

احمدیان یادآور شد: امنیت اطلاعات آنگونه که در نگاه ساده‌انگارانه تصور می‌شود صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات، داده‌ها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر «برده‌سازی مدرن» از انسان‌ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوندهای اجتماعی است.وی آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات را شامل موارد زیر خواند: انحصار اینترنت به آمریکا، انحصار سیستم‌های عامل رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به آمریکا) و انحصار دیتاسنترهای جهانی و بزرگ و سکوها (مانند گوگل و NSA به آمریکا)دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ داده است: سوءاستفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشورها؛ شکل دهی به خواسته‌ها، زندگی و حتی آرزوهای افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین‌المللی؛ ایجاد امکان برای برخی کشورهای خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساخت‌های حیاتی کشورها که بعنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار آمریکاست و از این طریق زیرساخت‌های همه کشورها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است. دخالت حکومت‌ها فراتر از مرزهای سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشورها؛ ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسان‌ها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه‌های خود و گسست و شکاف نسلی و پیوندهای اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسان‌ها به لذت جویی و کسب سود فردی.

اعمال نفوذ آمریکا در حوزه امنیت ملی کشورها

وی گفت: در نتیجه این موارد، توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی‌ترین لایه‌های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب کرده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده‌داری مدرن را شکل می‌دهد.احمدیان با طرح این سؤال که کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده‌اید؟ افزود: سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است، اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد.وی ادامه داد: همان گونه که ملاحظه می‌شود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشورها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستم‌ها و سازوکارهای جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علائق و اقناع انسان‌ها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.دبیر شورای عالی امنیت ملی اضافه کرد: فقدان قوانین عادلانه بین‌المللی در این حوزه موجب شده تا دولت آمریکا با در اختیار داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکوهای اینترنتی، فضای سایبر بین‌المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و بر حکمرانی کشورهای مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آنها اعمال نفوذ کند.به گزارش فارس، احمدیان یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که سال‌ها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.

هشدار به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم اسرائیل داده‌اند

وی خطاب به حاضران با بیان اینکه شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید، گفت: با توجه به اینکه اکثر سامانه‌های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل‌های رایانه‌ها و گوشی تلفن‌های هوشمند متعلق به شرکت‌های آمریکایی است، این کشور از این ابزار سوء‌استفاده می‌کند.احمدیان ادامه داد: متاسفانه در عملیات‌های خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی‌ها از بسترهای مذکور استفاده شده است.دبیر شورای عالی امنیت ملی به برخی از کشورها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت افزارها و نرم افزارهای رژیم صهیونیستی را داده‌اند، هشدار داد که رژیمی که با نسل کشی فلسطینی‌ها و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و افزود: کشورها باید مطمئن باشند که با گشودن مرزهای خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام‌های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.به گفته احمدیان، مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود.

پنج پیشنهاد احمدیان به نشست سن‌پترزبورگ

وی ادامه داد: در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش کنند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهادها و ساختارهای جدید را خلق کنند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.احمدیان افزود: جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص شامل این موارد به این نشست ارائه می‌کند:۱- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات۲- چندجانبه کردن نهادها و ساختارهای بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی امریکا در فضای سایبر۴- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکوهای غیرآمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضا با یکدیگر۵- تقسیم کار بین کشورهای مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنترها و سکوهای مستقل.

آمادگی ایران برای همکاری در زمینه مقابله با تهدیدات تروریستی

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان گفت: ایران، امروز، برخوردار از ظرفیت‌های غیرقابل انکار علمی و فناوری است که می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین‌المللی فراهم کند.وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشورها در سطح جهان و منطقه همکاری کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان علیه رژیم صهیونیستی
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا در خصوص فعالیت‌های سایبری
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • عبور ایران از توان بازدارندگی استراتژیک رژیم صهیونیستی‌/ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی برای امنیت جهان لازم بود