Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-23@17:31:52 GMT

به صدا درآمدن زنگ خطر کم شدن دید و بازدیدها

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۴۵۳۳

یک جامعه شناس گفت: در آینده از عموها و اقوام نزدیک تنها یک اسم باقی می‌ماند.

مهدی نوری با اشاره به این‌که زنگ خطر کم شدن دید و بازدیدها چند سالی است که به صدا در آمده است، بیان کرد: یکی از علت‌های کم شدن صله رحم، مشکلات موجود اقتصادی است که با مدیریت نادرست خانواده‌ها این مسئله شدت بیشتری پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که در حال حاضر برخی از فرزندان ما اقوام درجه یک خود مانند عمو، دایی، خاله و عمه را نیز نمی‌شناسند، اضافه کرد: کم شدن دید و بازدیدها موجب شده تا افراد از یکدیگر تنها یک اسم را بشناسند و هیچ گونه ارتباطی باهم نداشته باشند که این مسئله آسیب‌های اجتماعی بسیاری را به فرزندان و جامعه وارد می‌کند.

نوری با تاکید براین‌که خانواده‌ها در شرایط فعلی باید رفتارهای سخت‌گیرانه خود را ترک کنند، ادامه داد: چشم و هم چشمی‌ها در حال حاضر شرایط را سخت‌تر می‌کند و موجب می‌شود تا فاصله‌ها از این چیزی که وجود دارد بیشتر شود.

به گفته وی، باید رفتارهای تجمل گرایی از سمت خانواده‌ها از بین برود و برای دید و بازدید با اقوام و برقراری ارتباطات اجتماعی به دنبال آماده کردن شام و نهارهای تجملاتی نباشند و تلاش کنند تا شرایط را آسان بگیرند و به طور قطع با این رفتارها دید و بازدیدها افزایش پیدا می‌کند.

این جامعه شناس با اشاره به این‌که در این رابطه باید کارکردهای اصلی فرهنگی در جامعه نیز تقویت شود، عنوان کرد: نهادهای فرهنگی باید به طور جدی در این زمینه ورود پیدا کنند و دیدگاه رسانه‌های ملی نیز باید تغییر کند و از بیان مسائل منفی خودداری شود.

وی با بیان این‌که خانواده‌ها الگوپذیری زیادی از رسانه ملی دارند، عنوان کرد: متأسفانه بسیاری از فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی در رابطه با مسائلی مانند خیانت، کلاهبرداری و…پخش می‌شوند که این مسائل به طور ناخودآگاه در ذهن مردم جامعه اثر می‌گذارد و بیان بیش از حد مشکلات جامعه، آسیب‌هایی را با خود به همراه دارد.

نوری با تاکید بر این‌که آموزش و پرورش نیز در این حوزه باید بسیار جدی‌تر فعالیت کند، افزود: باید در همان ابتدا به دانش آموزان آموزش داده شود که به دنبال تجمل‌گرایی نباشند تا ساده زیستی برای نسل آینده نهادینه شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رسانه ملی ذهن آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش و پرورش خانواده رسانه ملی صله رحم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامتی و خوشبختی خانواده‌ها در دست اعضای یک جامعه است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به هفته سلامت (یکم تا هفتم اردیبهشت ماه سال جاری) عنوان کرد: هفته سلامت، فرصتی مغتنمی است برای شناسایی هرچه بهتر خدمات حوزه سلامت به عموم مردم؛ بنابراین با بهره مندی از ظرفیت‌های اطلاع رسانی در این هفته می‌توان سهم بزرگی در آگاهی و افزایش سواد سلامت جامعه برداشت تا به اهداف و اصول سلامتی که در پی آن هستیم برسیم.

وی با اشاره شعار امسال در هفته سلامت، یعنی “سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت”، تصریح کرد: شعار امسال بر این حقیقت تاکید دارد که سلامتی و خوشبختی خانواده‌ها در دست تک تک اعضای یک جامعه است. با توجه به این شعار، ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران، تلاش خود را برای ترویج فرهنگ سلامت در بین مردم و خانواده‌ها ادامه خواهیم داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: براین اساس به عنوان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، این فرصت را غنیمت شمرده و با ابراز اهمیت سلامت برای تک تک اعضای جامعه و هم میهنان این ایام را به همکاران حوزه بهداشت و درمان کشور تبریک عرض می‌کنم. با امید به اینکه همه ما بتوانیم در این هفته، به سلامت خود و خانواده‌هایمان بیشتر اهمیت دهیم و با ایجاد تغییرات مثبت در سبک زندگی خود، گامی بزرگ در راه سلامتی برداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • مردمی سازی موضوع سلامت یک ضرورت است
  • جهانگیر الماسی: غرب جامعه ایرانی را هدف گرفته است
  • خانواده حساس‌ترین قطب یک جامعه است
  • بنیان خانواده باید در جامعه حفظ و تقویت شود
  • وقتی که سلامت جامعه از مسیر خانواده عبور می کند
  • به صدا درآمدن زنگ زمین پاک و آوای سلامت در گیلان
  • سلامت آینده سازان کشور نقش مهمی در توسعه و بالندگی جامعه دارد
  • سلامتی و خوشبختی خانواده‌ها در دست اعضای یک جامعه است
  • دانش‌آموزان سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند