Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دیوان محاسبات کشور حیف و فقدان کیفیت در انجام امور یا طرح‌ها را نیز نوعی فساد خواند.

به گزارش ایسنا، عادل آذر در چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی که به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد، با اشاره به گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته است، به ارائه توضیحاتی پیرامون رسالت ملی رشته مدیریت صنعتی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که ریاست انجمن علمی مدیریت صنعتی ایران را نیز برعهده دارد، در ادامه با بیان این که در حال حاضر نظام تخصیص منابع مالی در کشور با چالش‌هایی مواجهه است، گفت: واقعیت این است که امروز کشور ما با مسائل متعددی مواجه است که شامل صنعت، اقتصاد و وضعیت ما در محیط بین‌المللی است.

آذر ادامه داد: بحث عدالت و فساد در بررسی مسائل و چالش‌های کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و فساد لزوماً به معنای میل نیست بلکه گاهی اوقات فساد از نوع حیف و فقدان کیفیت در انجام امور یا طرح‌های انجام شده است و رسالت مدیریت صنعتی این است که با ارائه راهکار و تئوری، کیفیت را تضمین کند.

وی همچنین بر رویکرد جامعه محوری مدیران صنعتی به جای پرداختن به مسائل صرفاً آکادمیک تأکید کرد و افزود: با رویکرد جامعه محور و در نظر گرفتن شرایط جامعه و همچنین خروج از فضای صرفاً آکادمیک، مدیران صنعتی می‌توانند نقش مؤثر و مثبت خود را در بهبود فرآیندها و حل چالش‌ها به عهده بگیرند.

وی تعریف حوزه مدیریت صنعتی در سطح کلان و همچنین شبکه سازی مدیریت صنعتی را دو راهکار مهم برای ارتقای وضعیت این رشته دانست.

رئیس دیوان محاسبات کشور در پایان تصریح کرد: در شبکه‌سازی چالش‌ها، دغدغه‌ها، پیشرفت‌ها، فعالیت‌ها به اشتراک گذارده می‌شوند و پیشرفت اساسی در این رشته محقق خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رییس دیوان محاسبات کشور منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا انجم شعاع، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور که با حضور مدیران کشوری و استانی در شیراز برگزار شد، افزود: محیط زیست در همه عرصه‌های طبیعی و انسانی بیش از هر زمان نیازمند ارزیابی و مدیریت عملکرد در حوزه‌های حفاظت و شناسایی نقاط قوت و ضعف‌ها است.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه محیط زیست در سال‌های اخیر با تأمین اعتبارات در جایگاه مناسب‌تری قرار گرفته است گفت: تأمین معیشت محیط‌بانان و نیروهای یگان حفاظت نیز با این بهبود روند در اولویت بیشتری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: اعتبارات محیط زیست در سال‌های اخیر از ۱۲ صدم درصد به ۱۸ صدم درصد رسیده است و افق آینده هدف گذاری روی یک درصد است در حقیقت اعتبارات از ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۷ به حدود ۱,۹۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده است. درآمدهای محیط زیست نیز در سال‌های اخیر افزایش داشته است و در این عرصه موفقیت‌های مناسبی به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون کشورمان با چالش‌های مختلف زیست محیطی روبرو است، ادامه داد: همه اهداف مسؤولان و برنامه‌ریزان و تصمیم‌گیران در عرصه محیط زیست اولویت دادن به رفع تنگناها و مشکلات و ایجاد ترازمندی در زمینه چالش‌ها است.

این مقام مسؤول افزود: در حوزه محیط زیست با چالش‌هایی نظیر موضوع آب، آلودگی هوا، تغییر کاربری اراضی و فرسایش زمین، مصرف بی رویه انرژی و تخریب، انقراض و به خطر افتادن تنوع زیستی رو به رو هستیم. همچنین طی سال گذشته درگیر چالش‌های محیط زیستی با مشکلات ناشی از حوزه گرد و غبار، آلودگی هوا و انباشت آلاینده‌ها در کلانشهرها مواجه بودیم.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: زمانی صنایع در مسیر توسعه پایدار حرکت می‌کنند که در کنار اقتصادی بودن پروژه‌ها، نظم اجتماعی را هم تقویت کنند و ضمن حفظ حقوق نسل‌های آینده، محیط زیست را هم تخریب نکنند.

وی خاطر نشان کرد: با تلاش‌هایی که از طریق دفاتر تخصصی مانند پایش فراگیر، مدیریت پسماند، مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم، ارزیابی زیست محیطی، حفاظت از آب و خاک و دبیرخانه گرد و غبار کشور انجام می‌شود، در جهت کنترل این آلودگی‌ها و حفظ محیط زیستی سالم و عاری از هر گونه آلایندگی تلاش می‌شود.

کد خبر 6086087

دیگر خبرها

  • درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش
  • صدور حکم قطعی پرونده فساد در مدیریت اسبق شهرداری و شورای شهر تکاب
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی
  • گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل تبدیل می‌شود
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی
  • اولویت‌دهی به بهبود معیشت محیط بانان و نیرو‌های یگان حفاظت
  • ناکامی رئیسی در مبارزه با فساد و عمل به وعده‌های انتخاباتی‌اش به روایت میرلوحی /اسم ۲ کارشناس اقتصادی دولت را نام ببرید؟
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا