Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس جمهور آمریکا ضمن انتقاد از عملکرد دولت مکزیک در ارتباط با حرکت مهاجران به سمت مرز مشترک آمریکا و مکزیک، این کشور را به بستن مرز و اعزام نیرو‌های نظامی بیشتر تهدید کرد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ دونالد ترامپ روز چهارشنبه در توییتی از تصمیم دولت آمریکا برای اعزام نیرو‌های مسلح بیشتر به مرز مکزیک خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جمهور آمریکا با انتشار توییتی ضمن انتقاد از عملکرد دولت مکزیک در توقیف و بازگرداندن مهاجران از مرز‌های مشترک با آمریکا اظهار داشت نیرو‌های نظامی بیشتری را به این مناطق اعزام خواهد کرد.
ترامپ نوشت: "سربازان مکزیک اخیرا به روی سربازان گارد ملی ما اسلحه کشیدند؛ این احتمالا تاکتیکی انحرافی برای پوشش قاچاقچیان مواد مخدر در مرز بوده است. بهتر است این اتفاق دیگر رخ ندهد. ما هم اکنون سربازان مسلح را به مرز اعزام می‌کنیم. مکزیک در دستگیری و بازگرداندن مهاجران به اندازه کافی کار نمی‌کند. "
وی در توییت دیگری نوشت:" کاروان بسیار بزرگ بیش از ۲۰ هزار نفر از طریق مکزیک حرکت خود را آغاز کرده است. اگرچه این کاروان با اقدامات مکزیک کاهش یافته، اما هنوز هم در حال حرکت است. مکزیک باید افراد باقیمانده را توقیف و دستگیر کند یا ما مجبور خواهیم شد آن بخش از مرز را بسته و نیروی نظامی را فراخوانیم. کویوت‌ها (قاچاقچیان انسان) و کارتل‌ها اسلحه دارند. "
موضوع مرز مشترک آمریکا و مکزیک در دولت ترامپ به بحرانی جدی نه تنها میان آمریکا و همسایه جنوبی‎اش بلکه میان دولت آمریکا و کنگره تبدیل شده است. پیشتر دولت آمریکا به دلیل مخالفت کنگره با تصویب بودجه حدود ۶ میلیارد دلاری ساخت دیوار مرزی به مدت ۳۵ روز تعطیل شد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا مکزیک نیروی نظامی مهاجران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۶۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام طرح آمریکا برای اعزام مشاوران نظامی به اوکراین/ تصرف بخش های دیگری از خاک اوکراین توسط روسیه

بین الملل تابناک: هفتصد و هفتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

کره‌جنوبی به اوکراین وام کم بهره می‌دهد ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ - ۲۰:۵۸

بر اساس یک توافقنامه بین وزیر دارایی کره جنوبی و همتای اوکراینی‌ اش، سئول دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار به کی‌یف وام کم بهره پرداخت خواهد کرد.

چوی سانگ موک وزیر دارایی کره‌جنوبی که برای شرکت در نشست وزرای دارایی و معاونان بانک مرکزی کشورهای گروه- ۲۰ و اولین نشست سه‌جانبه با همتایان آمریکایی و ژاپنی خود به واشنگتن سغر کرده بود با سرگی مارچنکو همتای اوکراینی هم دیدار و توافقنامه برنامه های وام کم بهره را امضا کرد.

بر همین اساس، سئول توافقنامه ای با کی‌اف امضا کرده تا بودجه همکاری‌اقتصادی این کشور جنگ‌زده فراهم و مسیر اجرای تعهد خود برای تامین دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار وام کم‌بهره را هم هموار کند.

کره‌جنوبی سال گذشته متعهد شده بود که ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار به اوکراین حمایت مالی کند، که در آن ۲۰۰ میلیون دلار کمک اولیه در قالب کمک‌های بشردوستانه برای نیازهای اضطراری اوکراین در سال جاری ارائه خواهد شد و ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار هم تحت عنوان وام‌های بلند مدت و کم‌بهره از راه صندوق همکاری توسعه اقتصادی (EDCF) از سال ۲۰۲۵ به کی‌اف داده خواهد شد.

طرفین در این نشست توافق کردند که پروژه‌هایی را که به بازسازی و توسعه اوکراین کمک می‌کنند را با هم بررسی کنند.

چوی همچنین در دیدار با کریستالینا جورجیوا مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول یک قرارداد کمک مالی ۵۵ میلیون و ۹۶۰ هزار دلاری برای طرح کاهش فقر و رشد اعتماد سازمان (PRGT) امضا کرد.

سیاستمدار فرانسوی: طولانی شدن جنگ اوکراین، فرانسه را فقیرتر می‌کند ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ - ۲۰:۵۷

رهبر حزب وطن‌پرستان فرانسه با به چالش کشیدن امتناع نخست وزیر این کشور در حمایت از صلح گفت، فرانسه با تداوم کمک‌های نظامی و مالی به اوکراین فقیرتر می‌شود.

 «فلوریان فیلیپو» رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه در حساب کاربری خود در رسانه‌های اجتماعی نوشت: «این امتناع لجوجانه از مذاکرات و گریز از صلح، باعث بدتر شدن روزانه تلفات انسانی این جنگ می‌شود و در عین حال، فرانسه هر روز فقیرتر می‌شود و این روند ما را با خطر جدی مواجه می‌کند. ارسال تسلیحات و پول به اوکراین را متوقف کنید!»

به نقل از شبکه خبری راشا تودی، «گابریل اتل» نخست‌وزیر فرانسه اخیرا تاکید کرده بود که تا زمانی که پاریس از اوکراین حمایت می‌کند، این کشور به جنگ ادامه می‌دهد.

وی در جریان مصاحبه روز پنجشنبه خود با تلویزیون BFMTV اذعان کرد که کمک به اوکراینی‌ها هزینه‌ای دارد اما این را هم گفت که اگر روسیه در این جنگ پیروز شود، هزینه و بهای انرژی و غذا حتی بیشتر هم می‌شود و موج مهاجرت به اروپا بزرگ‌تر خواهد شد.

اما رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه تاکید کرد که اوکراینی‌ها با این حرف‌ها دارند می‌میرند.

مخالفت برخی جمهوری‌خواهان کنگره با بسته حمایت از اسرائیل و اوکراین ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ - ۲۰:۵۷

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که نمایندگان جمهوری‌خواه این کشور در مورد تصویب بسته حمایتی از اسرائیل و اوکراین در کنگره دچار اختلاف شدند. چون به‌رغم همراهی بسیاری از آنها با دموکرات‌ها برای تخصیص بودجه به کی‌یف و تل آویو، ‌همچنان نداهای مخالفت با این طرح از سوی راست‌گراها شنیده می‌شود.

به گزارش «نیویورک تایمز»، ‌اکثریت جمهوری‌خواه کنگره آمریکا روز شنبه به طرح کمک به اوکراین رای منفی دادند. این موضوع بازتابی از مقاومت سرسخت در حزب جمهوری‌خواه برای ادامه کمک واشنگتن به اوکراین در برابر روسیه است. ائتلافی که به این لایحه رای منفی داد، اعضای راستگرای گروه آزادی مجلس نمایندگان تا الیز استفانیک، نماینده نیویورک، جمهوری‌خواه شماره سه مجلس نمایندگان را شامل می شد.

۲۱ نماینده جمهوری‌خواه به حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی رای منفی دادند که در میان آن‌ها می توان به باب گود، نماینده جمهوری‌خواه ویرجینیا و رئیس گروه آزادی مجلس نمایندگان، اشاره کرد.

این نماینده تاثیرگذار در حزب با تکرار دلایلی که معمولا جمهوری‌خواهان راست‌گرای مخالف با کمک‌های خارجی مطرح می‌کنند - از جمله ترجیح اختصاص بودجه به موضوعات داخلی آمریکا - تاکید کرد که با هرگونه اقدامی که موجب افزایش بدهی‌های کشور می شود مخالف است.

ران جانسون، ‌از دیگر منتقدان این لایحه بود که با ارائه دلایل خود برای مخالفت با تخصیص بودجه به اوکراین و اسرائیل گفت: کنگره از پولی خرج می‌کند که «ما نداریم» و ایالات متحده باید به جای آن بر تأمین امنیت مرزهای خود تمرکز کند.

وی در مصاحبه روز شنبه خود در برنامه نیوز نیشن (NewsNation) گفت: اکثر آمریکایی‌ها بر این باورند که ما باید پیش از اینکه بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار از بودجه لازم برای آینده فرزندانمان را به منظور کمک به دیگران برای تأمین امنیت مرزهایشان هزینه کنیم، لازم است مرزهای خود را ایمن کنیم.

مارجوری تیلور گرین، نماینده دیگری از حزب جمهوری خواه بود که مایک جانسون، ‌رییس مجلس آمریکا و همکارانش در کنگره را به دلیل پیشبرد بسته کمک‌های خارجی گسترده به اوکراین، اسرائیل و تایوان مورد انتقاد قرار داد. وی اصلاحیه ای را به اجرا گذاشت و هدف از آن را در امان ماندن دلارهای مالیاتی آمریکایی‌ها از لایحه ۶۱ میلیارد دلاری مایک جانسون برای جنگ اوکراین عنوان کرد.

تروی نلز نماینده جمهوری خواه و مارک گرین، رئیس امنیت داخلی مجلس نمایندگان آمریکا نیز از تصویب کمک های خارجی کنگره انتقاد کردند. نلز، تغییر سیاست امنیت مرزی کنگره در ازای کمک به اوکراین را "یک سیلی به آمریکا" توصیف کرد. مارک گرین نیز خاطرنشان کرد که با رای‌گیری لایحه کمک‌های خارجی از این کنگره ناامید شده است.

گفتنی است برنامه کمک‌های خارجی ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا که روز شنبه تصویب شد، ‌شامل حدود ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین، ۱۴ میلیارد دلار برای اسرائیل، و مقدار کمتری برای تایوان و دیگر متحدان آمریکا در اقیانوس آرام خواهد بود.

تصرف بخش های دیگری از خاک اوکراین توسط روسیه ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ - ۲۰:۵۵

بنا به گزارش وزارت دفاع روسیه، نیروهای این کشور کنترل مناطق دیگری از دونتسک را به دست گرفتند.

به گزارش اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه از آزادسازی بخش هایی از جمهوری دونتسک خبر داد.

وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد کهیگان های نظامی این کشور شهرک بوگدانوفکا در جمهوری دونتسک را به طور کامل آزاد کردند.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است که نیروهای روسی در این منطقه موقعیت خود را بهبود بخشیدند. نظامیان و شماری از تجهیزات نیروهای مسلح اوکراین در نزدیکی دونتسک نیز هدف نیروهای روسی قرار گرفت.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که دو ضدحمله نیروهای مسلح اوکراین در مناطق دیگر دونتسک دفع شد.

بنا به این گزارش، در نتیجه درگیری در این محور ارتش اوکراین بیش از ۴۴۰ نظامی، سه خودرو و یک سامانه موشکی ضدهوایی خود را از دست داد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ارتش روسیه موفق شد یک فروند هواپیمای میگ- ۲۹ نیروی هوایی اوکراین را در فرودگاه دنپر منهدم کند.

بنا به گزارش وزارت دفاع روسیه، سامانه‌های پدافند هوایی روسیه ۱۹۴ پهپاد اوکراینی دردرگیری های ۲۴ ساعت گذشته منهدم کردند.

اعلام طرح آمریکا برای اعزام مشاوران نظامی به اوکراین

همزمان با تشدید فعالیت‌های نظامی روسیه در اوکراین، آمریکا در حال بررسی اعزام مشاوران نظامی بیشتر به سفارت خود در کی‌یف است.

پولیتیکو شنبه شب به نقل از پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا نوشت که این مشاوران نقش رزمی نخواهند داشت بلکه در زمینه مشاوره و حمایت از دولت و ارتش اوکراین فعالیت خواهند کرد.

وی افزود: وزارت دفاع در طول این جنگ و با تغییر اوضاع امنیتی حضور ما در اوکراین را بازنگری و تعدیل کرده است. ما در حال حاضر، در حال بررسی اعزام مشاوران بیشتر به «اداره همکاری دفاعی» در سفارتمان هستیم.

رایدر درباره اینکه چه تعدادی از مشاوران آمریکایی به اوکراین خواهند رفت، جزئیاتی منتشر نکرد.

پولیتیکو به نقل از منابع آگاه نوشت که مشاوران جدید در زمینه نگهداری تسلیحات به ارتش اوکراین کمک خواهند کرد.

این نشریه به نقل از ۲ مقام آمریکایی گزارش داد که در حال حاضر شماری کمی از نظامیان آمریکایی برای دوره‌های کوتاه به سفارت آمریکا در کی‌یف رفته‌اند و در امور نظارتی و امنیتی سفارت نقش دارند.

آنها گفتند که قرار است حدود ۶۰ مشاور آمریکایی به اوکراین بروند.

هر چند گفته شده که نقش آنها غیررزمی است، اما نقش نظامی آمریکا را در اوکراین گسترش می‌دهد. این در حالی است که مجلس نمایندگان آمریکا با کمک ۶۰.۸۴ میلیارد دلاری به اوکراین موافقت کرد.

به تازگی ویلیام برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به اعضای کنگره هشدار داد اگر اکنون بسته کمک به اوکراین را تصویب نکنید، کی یف تا پایان سال (۲۰۲۴) بازنده جنگ خواهد بود.

پولیانسکی: کمک‌های آمریکا نمی‌تواند از پایان رژیم کی‌یف جلوگیری کند

دمیتری پولیانسکی معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت که کمک‌های آمریکا به اوکراین نمی‌تواند از پایان یافتن رژیم کی‌یف جلوگیری کند.

 پولیانسکی بامداد یکشنبه در شبکه اجتماعی ایکس درباره تصویب لایحه کمک به اوکراین در مجلس نمایندگان آمریکا نوشت: وقتی رئیس کشوری به مردم خود اهمیت نمی‌دهد و کشورش را می‌فروشد، چنین اتفاقی رخ می‌دهد.

وی دولت اوکراین را یک «شرکت نظامی خصوصی» ضد مردم اوکراین خواند که «کمی بیشتر به فعالیتش ادامه می‌دهد، پول بیشتری به جیب می‌زند، تسلیحات بیشتری دزیده می‌شود و ده‌ها هزار اوکراین دیگر زیر چرخ‌های آسیاب خرد می‌شوند.»

پولیانسکی افزود: اما فارغ از این بسته کمکی جدید و همه تلاش‌های بیهود آمریکا و ناتو، فرجام ننگین رژیم کی‌یف، اجتناب‌ناپذیر است.

مجلس نمایندگان آمریکا شنبه شب لایحه کمک ۶۰.۸۴ میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کرد. این لایحه همچنین مجوز مصادره دارایی‌ها روسیه و انتقال آن به اوکراین را صادر کرده است.

 

 

دیگر خبرها

  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه/کشته شدن 500 هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه
  • هم‌اکنون ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه مستقر هستند
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد
  • ناتو هیچ برنامه‌ای برای اعزام نیروی نظامی به اوکراین ندارد
  • ناتو: طرحی برای اعزام نیرو به اوکراین نداریم، اما مشاور نظامی در کی‌یف داریم
  • اعلام طرح آمریکا برای اعزام مشاوران نظامی به اوکراین/ تصرف بخش های دیگری از خاک اوکراین توسط روسیه
  • اعلام طرح آمریکا برای اعزام مشاوران نظامی به اوکراین