Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رئيس پارک فناوري پرديس اعلام کرد: شرکت‌هاي خارجي عضو اسکاپ (ESCAP) درصورتي‌که براي فعاليت با شرکت‌هاي ايراني قرارداد همکاري منعقد کنند، از بسته تشويقي برخوردار مي‌شوند.

به گزارش ايرنا، هشتمين نمايشگاه بين‌المللي نوآوري و فناوري (INOTEX) قرار است طي روزهاي يکشنبه تا چهارشنبه 19 تا 22 خردادماه 1398 در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران با شعار «اکوسيستم نوآوري و فناوري زير يک سقف» برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نمايشگاهي که به گفته مهدي صفاري نيا رئيس پارک فناوري پرديس، تاکنون ميزبان استارتاپ‌ها و شرکت‌هاي فناوري زيادي از کشورهاي مختلف بوده است و موضوعاتي همچون انعقاد همکاري مشارکت و جذب سرمايه‌گذار به عنوان دو هدف اساسي برگزاري نمايشگاه اينوتکس در دستور کار قرار گرفته است.
وي که روز چهارشنبه با خبرنگار گروه علمي ايرنا سخن مي‌گفت، تصريح کرد: در طول هفت دوره گذشته برگزاري اينوتکس بيش از 140 قرارداد مشارکت بين شرکت‌ها و بعضاً طرف‌هاي خارجي منعقد شده است.
صفاري نيا در ارتباط با اينکه امسال چه کشورهايي در نمايشگاه اينوتکس 2019 حضور خواهند داشت، به برگزاري نخستين مجمع نوآوري آسيا و اقيانوسيه با همکاري کميسيون اقتصادي و اجتماعي سازمان ملل متحد (ESCAP) اشاره کرد و گفت: برگزاري اين مجمع به ميزباني جمهوري اسلامي ايران در دومين کميته نوآوري ESCAP به تصويب رسيده است.
وي افزود: با توافقات شکل‌گرفته با سازمان ملل متحد، اين مجمع ميزبان سياست‌گذاران عرصه علم و فناوري از 63 کشور جهان هم‌زمان با اينوتکس 2019 در محل نمايشگاه بين‌المللي تهران است.
رئيس پارک فناوري پرديس در ادامه اظهار کرد: تمرکز ما براي حضور شرکت‌هاي خارجي بيشتر معطوف به کشورهاي عضو اسکاپ است و ما براي حضور شرکت‌هاي خارجي هزينه پايين‌تري را در نظر گرفته‌ايم.
وي با اشاره به اينکه علاوه بر هزينه يکسري مشوق‌ها براي حضور و فعاليت شرکت‌هاي فناور خارجي عضو اسکاپ در ايران در نظر گرفته شده است، گفت: درصورتي‌که اين شرکت‌ها قرارداد مشارکت همکاري با شريک ايراني به‌منظور فعاليت در ايران منعقد کنند از اين مشوق‌ها برخوردار خواهند شد.
صفاري نيا در ادامه، امکان استقرار يک‌ساله رايگان در پارک فناوري پرديس و استفاده از فضاي اين پارک، 20 سال معافيت مالياتي و دريافت پروانه اشتغال براي اتباع خارجي و حمايت از سوي يک مجموعه سرمايه‌گذار داخلي به‌عنوان طرف سوم قرارداد براي سرمايه‌گذاري مشترک را از جمله موارد پيش‌بيني شده در اين بسته تشويقي براي شرکت‌هاي خارجي عضو اسکاپ عنوان کرد.
وي همچنين از اعلام آمادگي يک مجموعه داخلي براي سرمايه‌گذاري و حمايت از قراردادهاي مشارکتي بين شرکت‌هاي خارجي و ايراني به‌عنوان شريک سوم خبر داد.
رئيس پارک فناوري پرديس ادامه داد: اين يک بسته ويژه‌اي است که ما براي شرکت‌هاي فناور کشورهاي عضو اسکاپ علاقه‌مند به حضور در نمايشگاه اينوتکس 2019 در نظر گرفته‌ايم.
وي در ادامه با بيان اينکه، هدف اصلي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ايجاد ارتباط نزديک‌تر با شرکت‌هاي خارجي 63 کشور عضو اسکاپ است، دليل اين امر را تقويت همکاري و ارتباطات علمي و اقتصادي بيشتر با اين کشورها عنوان و اظهار اميدواري کرد که حضور شرکت‌هاي خارجي عضو اسکاپ در نمايشگاه اينوتکس 2019 پررنگ باشد.
رئيس پارک فناوري پرديس پيش‌بيني کرد که حداقل 20 شرکت خارجي در نمايشگاه اينوتکس 2019 در کنار شرکت‌هاي دانش‌بنيان داخلي ميزباني شوند.
هشتمين دوره نمايشگاه (INOTEX 2019) از 19 تا 22 خرداد 1398 در فضايي به مساحت 10 هزار مترمربع در نمايشگاه بين‌المللي تهران برگزار مي‌شود.
علمي ** 1836 ** 1055
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۶۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول «شهرک فناوری» کرمانشاه امسال کلید می‌خورد

به گزارش قدس آنلاین، دکتر سیامک آزادی در جلسه مشاوران پارک علم و فناوری با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه از ۷۷۰ واحد دانش بنیان و فناور استان در سالهای فعالیت این مجموعه، گفت: ۷۴ درصد این واحدها خروج موفق داشته اند و این افتخار بزرگی برای مجموعه پارک محسوب می شود.

به گفته آزادی در حال حاضر ۳۳۰ واحد فناور و دانش بنیان همچنان تحت حمایت های پارک قرار دارند.

باید روی ۶ حوزه اولویت‌دار فناوری استان متمرکز شویم

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۹۳ شرکت دانش بنیان در سطح استان گفت: از این تعداد ۵۵ شرکت تحت حمایت پارک قرار دارند و بصورت مستمر به تعداد این شرکت ها اضافه می شود.

آزادی گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰ پرونده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال بررسی است و هر هفته یک یا دو پرونده درخواست دانش بنیانی از سوی استان به این معاونت ارسال می شود.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه شش حوزه اولویت دار فناوری استان را نرم افزار، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی، پزشکی و تجهیزات پزشکی و نهاده های کشاورزی اعلام و تصریح کرد: عمده واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان تحت حمایت پارک در این شش حوزه فعالیت دارند و بر همین اساس این حوزه ها در اولویت پارک جهت توسعه شبکه های فناوری قرارگرفته اند.

آزادی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۷۰۰ نفر در شرکت های فناور و دانش بنیان تحت حمایت پارک گفت: سال ۱۴۰۱ رقم صادرات این شرکت ها حدود ۱۷.۲ میلیون دلار بود که پیش بینی می شود در سال 1402 با رشد ۲۰ درصدی همراه بوده باشد.

وی با  اشاره به فعالیت چشمگیر این شرکت ها در تولید محصولات خاص فناورانه گفت: در حال حاضر ۲۰ محصول تولیدی شرکت های تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه بصورت انحصاری در کشور تولید شده و شرکت های کرمانشاهی تنها تولید کننده آن در سطح کیفی بالا در کشور هستند.

فاز اول شهرک فناوری کرمانشاه امسال کلید می خورد

آزادی در ادامه اشاره ای به زیرساخت های فناوری استان داشت و افزود: در حال حاضر بزرگترین برج فناوری کشور در کرمانشاه استقرار دارد و بیش از ۷۱ واحد فناور هم اکنون در آن مستقر هستند و روند استقرار شرکت ها تا رسیدن به ۱۱۰ شرکت که ظرفیت برج را تکمیل می کند ادامه خواهد داشت.

وی افزود: طبق برنامه ریزی صورت گرفته با تکمیل این برج طی دو سال آینده و راه اندازی بخش ها و اجزای مختلف آن مانند شتاب دهنده و فضاهای اشتراکی و... این برج به بزرگترین مرکز توسعه فناوری در غرب و شمال غرب کشور تبدیل خواهد شد.

آزادی با بیان اینکه این برج جوابگوی نیاز شرکت ها و واحدهای تحت حمایت پارک نیست گفت: خوشبختانه با حمایت های رییس سازمان جهاد دانشگاهی ۱۵۰۰ متر فضای جدید در اختیار پارک قرار گرفته تا بتوانیم فضای جدیدی برای استقرار شرکت های نوپا فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه ۷۲ درصد شرکت ها و واحدهای پارک، وارد فاز صنعتی و نیمه صنعتی شده اند، گفت: این شرایط اگرچه افتخار بزرگی محسوب می شود، اما پارک را با چالش جدی برای تامین فضای تولیدی این واحدها مواجه کرده است.

وی افزود: استانداری کرمانشاه سوله هایی را در اختیار پارک قرار داده و توانستیم «مجتمع نوآوری» را راه اندازی کرده و ۱۷ فضای کارگاهی ایجاد کنیم که در حال حاضر ۲۸ محصول فناورانه در آنها تولید می شود، اما این فضا قطعا پاسخگوی نیاز شرکت ها نیست.

آزادی گفت: در همین راستا  با حمایت های سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه و اختصاص ۱۲۰ هکتار از اراضی، فضای لازم برای راه اندازی شهرک فناوری فراهم شده و امیدواریم بتوانیم ساخت فاز اول این شهرک را امسال شروع کنیم.

مرکز منطقه ای توسعه اقتصاد دیجیتال در کرمانشاه راه اندازی می شود

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه در تشریح برنامه های آینده پارک، از برنامه ریزی جهت جذب حمایت ۱۰۰ میلیارد تومانی پارک برای راه اندازی ۲۰۰ کسب و کار نوپا خبر داد و افزود: این اعتبار در قالب تسهیلات اشتغالزایی به این کسب و کارها اختصاص می یابد.

وی همچنین از برنامه ریزی برای مرکز منطقه ای توسعه اقتصاد دیجیتال خبر داد و افزود: این مرکز طی تفاهم نامه ای با پارک فاوا راه اندازی می شود.

آزادی از راه اندازی دو مرکز هم آفرینی با مشارکت صنایع پیشرو و مرکز تجاری سازی فناوری با همکاری معاونت پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه خبر داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بسته یک ؛ مشروح فعالیت های وزرا در استان سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • معرفی کسب‌وکارها در رویداد «معرکه» نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • «معرکه» محلی برای معرفی کسب و کار‌ها در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده
  • فاز اول «شهرک فناوری» کرمانشاه امسال کلید می‌خورد
  • تور بازدید از ناحیه نوآوری پردیس در اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می شود