Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@08:38:00 GMT

راه حل خلاص شدن از۳۲ آفت ملخ صحرایی

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۶۶۷۶

راه حل خلاص شدن از۳۲ آفت ملخ صحرایی

کامبیز عباسی افزود: سمپاش‌های توربینی زراعی و توربینی باغی به دلیل ظرفیت و بازده و سرعت عمل بالا برای مبارزه با ملخ صحرایی بسیار اثرگذار است.

وی فقدان مبارزه با ملخ صحرایی در عربستان و شرایط اقلیمی ایران را از دلایل هجوم این آفت به استان‌های جنوبی دانست و گفت: زیرساخت‌های مبارزه با این آفت در بخش مکانیزاسیون کشاورزی فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط باید مدیریت بکارگیری سمپاش‌های توربینی زراعی و توربینی باغی و زمانبندی مبارزه با ملخ‌های صحرایی را در نظر داشت.

عباسی یادآوری کرد: در سال ۹۲ فقط ۲ شرکت ساخت و عرضه سمپاش‌های توربینی زراعی و توربینی باغی داشتیم، اما اکنون ۲۰ تا ۲۵ عرضه کننده در این زمینه فعالیت می‌کنند.

وجود ۱۷۵ هزار دستگاه سمپاش فعال کشاورزی

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: به دلیل قدرت جابجایی سریع، یکی از فاکتور‌های مهم در سمپاشی و مبارزه با ملخ صحرایی، سرعت عمل است.

وی افزود: در شرایط بحرانی، استفاده از سمپاش‌های هوایی نیز توصیه می‌شود که در این زمینه محدودیت‌هایی مانند همجواری مکان مبارزه با گاوداری‌ها و دامداری‌ها وجود دارد.

عباسی شمار سمپاشی‌های فعال بخش کشاورزی در سال ۹۲ را حدود ۷۵ هزار تا ۸۰ هزار دستگاه عنوان کرد و گفت: اکنون این عدد به ۱۷۵ هزار دستگاه سمپاش رسیده است.

سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) از بهمن ماه سال ۹۷ به دلیل افزایش بارندگی‌ها در ایران و ایجاد شرایط آب و هوایی مساعد برای بروز آفات درباره حمله ملخ از شبه جزیره عربستان به سمت ایران هشدار داد تا تدابیر لازم از سوی دستگاه‌های متولی دیده شود.

هشتم بهمن ماه سال ۹۷ اولین دسته ملخ صحرایی در بندر نخیلو استان هرمزگان گزارش شد و تاکنون استان‌های هرمزگان، بوشهر، خوزستان، کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و جزایر قشم و کیش با این آفت درگیر شده اند.

هجوم ملخ‌های صحرایی به ایران در بیش از پنج دهه اخیر بی سابقه بود؛ آخرین بار با حمله ملخ‌ها در سال ۱۳۴۰ در بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی عملیات مبارزه انجام شد.

براساس آخرین گزارش ها، تاکنون عملیات مقابله با ملخ صحرایی در ۵۱ هزار هکتار مناطق آلوده ۶ استان انجام شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کشاورزی ملخ صحرایی حمله ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای خلاص شدن از چربی شکم از این مواد غذایی دوری کنید

به گزارش خبرآنلاین ،مرینال پاندیت، متخصص تغذیه در هند، می‌گوید: «برای اینکه از شر چربی شکم خلاص شوید، از این چهار ماده غذایی، شامل محصولات غذایی آماده فراوری‌شده، گوشت‌های فراوری‌شده، غذاهای سرخ‌شده و نوشیدنی‌های شیرین اجتناب کنید.

سلامت نیوز در خبری نوشت:به گفته او، نوشیدنی‌های شیرین موجب انباشته‌شدن چربی در شکم می‌شوند. مصرف زیاد قند با افزایش چربی احشایی (شکمی) و در پی آن، با اختلالات سوخت‌وسازی (متابولیک) مرتبط است.

به گزارش نیویورک‌پست،‌ بیش از نیمی از آمریکایی‌ها، یعنی حدود ۵۳ درصد، چاقی شکمی دارند. چربی‌ای که به صورت عمیق در شکم ذخیره می‌شود و به چربی احشایی معروف است، از سایر چربی‌های (انباشته‌شده در بدن) خطرناک‌تر است.

به گفته متخصصان، انجام دست‌کم ۳۰ دقیقه ورزش متوسط در اغلب روزها، خوابیدن بین پنج تا هشت ساعت در شب، سیگار نکشیدن، و پیروی از رژیم غذایی متعادل می‌تواند به از بین رفتن دائمی چربی شکم کمک کند.

پژوهش دانشگاه مینه‌سوتا در ۲۰۲۰ میلادی نشان داد که مصرف زیاد نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر و شکر افزودنی، به ذخیره چربی بیشتر در اطراف اندام‌ها تبدیل می‌شود.

کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده مانند نان سفید، برنج سفید، ماکارونی سفید، بیسکویت‌های ترد، پیتزا، شیرینی و تنقلات فوق‌فراوری‌شده مانند چیپس و آبنبات هم جزو همین مواد به شمار می‌روند.

به گفته لیزا یانگ، متخصص تغذیه، کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده نه‌تنها قند خون را افزایش می‌دهند، بلکه خود نیز به قند تبدیل و به‌راحتی ذخیره می‌شوند. کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده اثرات منفی زیادی بر سلامتی دارند، زیرا در روند فراوری‌شدن، فیبر و سایر مواد مغذی‌شان از بین می‌روند.

یانگ خاطرنشان می‌کند: «غذاهای سرخ‌شده به دلیل روغنی که برای تهیه آن‌ها به کار می‌رود، کالری زیادی دارند و بر همین اساس، به قند تبدیل و به شکل چربی احشایی ذخیره می‌شوند.»

گوشت‌های فراوری‌شده، مانند هات‌داگ، سوسیس، بیکن، ژامبون و سالامی هم جزو خوراکی‌های نامناسب محسوب می‌شوند. این مواد غذایی به دلیل چربی و سدیم بالا و نگهدارنده‌های افزوده از قبیل نیترات و نیتریت، مضرند. این مواد برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها و قرمز نگه‌دشتن گوشت و افزایش طعم شوری، در این محصولات به‌کار می‌روند.

پندیت می‌گوید: «‌نیتریت‌ها و نیترات‌های مصرف‌شده در روند فراوری، موجب التهاب می‌شوند که محرک اصلی ذخیره چربی و بیماری‌های مزمن است.»

لوسی جونز، متخصص تغذیه در بریتانیا، توصیه می‌کند: «سبد خریدتان را با غلات کامل پر کنید.»

نتایج پژوهشی در این زمینه نشان می‌دهد: «حجم بافت چربی احشایی در بزرگسالان میانسالی که تقریبا سه وعده یا بیشتر غلات کامل مصرف می‌کردند، ۱۰.۱ درصد کمتر از کسانی بود که اصلا آن را مصرف نمی‌کردند.»

مواد غذایی حاوی غلات کامل در این پژوهش شامل برنج قهوه‌ای، غلات سبوس‌دار صبحانه سرد، بلغور جو دوسر، نان تیره، برنج قهوه‌ای، ذرت بوداده، بلغور، کاشا، کوزکوز، سبوس و جوانه گندم بود.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898338

دیگر خبرها

  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • برای خلاص شدن از چربی شکم از این مواد غذایی دوری کنید
  • استفاده از پهپاد برای سمپاشی در قم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم
  • سمپاشی باغ‌های رودبار علیه ملخ مراکشی
  • آغاز مبارزه با ملخ مراکشی در گیلان
  • آغاز عملیات مبارزه با افت سن غلات در نهاوند