Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@05:49:02 GMT

سنجش عمومی مدیران مدارس آذربایجان شرقی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۷۲۱۵

سنجش عمومی مدیران مدارس آذربایجان شرقی آغاز شد

تبریز-ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از آغاز اجرای سنجش عمومی طرح شایستگی های عمومی و حرفه ای مدیران مدارس استان خبر داد و گفت: این طرح تا 19 ماه جاری ادامه خواهد داشت.

جعفر پاشایی با بیان اینکه طرح مزبور از ساعت 8 صبح تا 18 و در ایام ماه مبارک رمضان تا ساعت 12 برگزار می ‌شود، افزود: مقدمات اجرای این برنامه از اول اسفند 97 آغاز شده است و با تکمیل مراحل اجرایی بعدی در 31 مرداد ماه 1398 پایان می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص ابلاغ راهنمای برنامه نظام سنجش و توسعه شایستگی های عمومی و حرفه ای مدیران مدارس، گفت: اجرای سیاست کلی ایجاد تحول نظام آموزش و پرورش و استعدادیابی، گزینش، جذب و به کارگیری مدیران در سطوح مختلف بر اساس صلاحیت و شایسته سالاری متضمن بهره گیری از اسناد فرادستی و نظارت بر حسن اجرای دقیق بخشنامه و دستورالعمل های ابلاغی است.
پاشایی افزود: با توجه به نقش بنیادین سرمایه انسانی آموزش و پرورش در ارتقای کیفیت و کارآیی درونی و بیرونی نظام تعلیم و تربیت، ایجاد انگیزه برای کسب علوم و فناوری های متناسب با پیشرفت های علمی و ایجاد فضای رقابتی سالم برای مشارکت فعال آنان در فرایند آموزش و ارتقای توانمندی های شغلی و حرفه ای از جمله ضرورت های آینده است.
وی اضافه کرد: موفقیت در این امر تا حدود بسیار زیادی به کارآیی و اثربخشی مدیریت و رهبری سرمایه های انسانی بستگی دارد، به گونه ای که مدیر و رهبر به منزله قلب و روح سازمان است و بدون این مهم ادامه حیات سازمان ناممکن خواهد بود.
پاشایی ادامه داد: برنامه ای در خصوص نظام یکپارچه سنجش صلاحیت های حرفه ای منابع انسانی تنظیم شده است و جامعیت، پویایی و استمرار، انگیزش و بهبود فرآیندها از اصول و ویژگی های حاکم بر اجرای برنامه است.
وی یادآوری کرد: توانمند سازی مدیران مدارس، ایجاد روحیه خودباوری و خوداتکایی، ایجاد فضای رقابتی و توسعه حرفه ای منابع انسانی آموزش و پرورش از اهداف و نتایج مورد انتظار این برنامه است.
پاشایی افزود: تشکیل جلسه استانی، معرفی مدیران تحت پوشش برنامه، استقرار کانون های ارزیابی، برگزاری جلسه تبیین، ابلاغ و اطلاع رسانی به مدیران مناطق مجری، اجرای سنجش عمومی، مصاحبه و سنجش اختصاصی، معرفی مدیران فاقد امتیاز، جمع بندی، ارزیابی نتایج اجرای برنامه و صدور گواهی مدیران واجد شرایط روند اجرای برنامه سنجش شایستگی های عمومی و اختصاصی مدیران حرفه ای مدارس است.
3038/3071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش سنجش مديران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۷۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویر احمد به مناسبت هفته معلم
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • ضرورت اجرای آموزش جمع‌آوری پسماند و تفکیک زباله در مدارس
  • آغاز بارش باران و تگرگ در آذربایجان‌شرقی
  • درآمدهای عمومی آذربایجان شرقی ۴۱ درصد افزایش یافت
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • رشد ۶۴.۸۰ درصدی مصوب درآمدهای عمومی آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۱
  • رشد ۴۱ درصدی درآمد‌های عمومی آذربایجان شرقی