Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اندیمشک، هدایت الله موسوی رییس جهاد کشاورزی اندیمشک در نشست شورای کشاورزی این شهرستان اظهار کرد: اندیمشک در کشاورزی حرف های فراوانی برای گفتن دارد.

او با بیان اینکه دو هزار ۵۰۰ هکتار از اراضی اندیمشک به زیر کشت کلزا رفته، گفت: در حال حاضر ۸۰۰ هکتار کاشت آبی با پیش بینی برداشت دو تن و یک هزار و ۷۰۰ هکتار کاشت دیم با پیش بینی برداشت یک تن در هرهکتار در اندیمشک به کاشت کلزا اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی ادامه داد: کل محصول پیش بینی شده کلزا برای امسال بیش از سه هزار تن است.

رییس جهاد کشاورزی اندیمشک با اشاره به خسارات وارده به بخش کشاورزی این شهرستان بیان کرد: تا کنون و طبق برآوردها، خسارت ناشی از سیل، تگرگ، تندباد و روان آب ها به اراضی کشاورزی اندیمشک بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال بوده است.

موسوی افزود: بخشی از اراضی کشاورزی اندیمشک ۴۰ تا ۱۰۰ درصد خسارات دیده اند که بیشتر این خسارات به مزارع گندم و کلزا وارد شده است.

او با اشاره به محصولات پاییزه اندیمشک در بخش کشاورزی  گفت: ۱۳ محصول کشت پاییزی در شهرستان تولید شده که عدس، یونجه، گندم، کلزا، آفتاب‌گردان، چغندر قند، باقلا، سبزی و صیفی، از جمله این محصولات هستند.

رییس جهاد کشاورزی اندیمشک در پایان افزود: پنج مرکز برای خرید تضمینی گندم در اندیمشک در نظر گرفته شده و پیش بینی می شود بیش از ۶۰۰ هزار تن انواع محصول زراعی در اندیمشک تولید شود.

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: رضا میر

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی سیلاب خوزستان اندیمشک برنا خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش 5 برابری کاشت کلزا در مهاباد

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، کاک غفور در روستای قزلقوپی مهاباد با تجربه15 ساله درکار کشاورزی، مزرعه ی یک هکتاری اش را به 3 هکتار افزایش داده و در آن کلزا کاشته است.

 بذرهای اصلاح شده، کودپاشی و سمپاشی به موقع و کنترل آفات بویژه شته مومی کلزا، عملکرد این محصول کم آب بر را در واحد سطح هم افزایش داده است.

خانم فروزان، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی می گوید: در مزرعه کلزا در قزلقوپی با توجه به پایش صحیح و سمپاشی به موقع برای کنترل آفات، اکنون در حاشیه مزرعه هیچ موردی از علائم آلودگی به این آفت وجود ندارد که تاثیر آن را در عملکرد میبینیم.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد هم گفت: سطح زیر کشت کلزا در مهاباد امسال در مقایسه با پارسال، بیش از 100 هکتار افزایش یافته است.

صلاح الدین حقگوی افزود: امسال در شهرستان مهاباد حدود 150 هکتار سطح زیر کشت کلزا بوده که در مقایسه با پارسال، 5 برابر افزایش یافته است.

او اضافه کرد: پیش بینی می شود امسال از مزارع کلزای شهرستان مهاباد، 362 تن کلزا برداشت شود.

 حقگوی گفت: پیش بینی می شود امسال بیش از 11 هزار تن کلزا در آذربایجان غربی برداشت شود.

مودت، کارشناس مسوول نباتات صنعتی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی هم گفت: از 5 هزار هکتار برنامه ابلاغی استان چهار هزار و 350 هکتار از مزارع کشت شده و در مقایسه با پارسال که دو هزار و 300 هکتار بود، افزایش صددرصدی در سطح کشت داریم. 

برداشت کلزا از اواخر خرداد آغاز می شود و تا دهم تیر ادامه دارد.

به گفته کارشناسان، کلزا در مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولی کم خرج است و در تناوب زراعی ، سبب افزایش تولید 20 تا 25 درصدی گندم هم خواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برداشت کلزا در بهبهان
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۱ هزار تُن کلزا در آذربایجان‌غربی
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی
  • طلایی شدن مزارع کلزا در شهرستان میاندوآب 
  • افزایش 5 برابری کاشت کلزا در مهاباد