Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@02:28:13 GMT

هیچ دانش آموزی در سیل اخیر از تحصیل باز نمانده است

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۹۹۷۶

هیچ دانش آموزی در سیل اخیر از تحصیل باز نمانده است

تهران - ایرنا - قائم مقام و رئیس مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش تاکید کرد: هیچ یک از دانش آموزان مناطق سیل زده از تحصیل بازنمانده اند و در این مدارس تعطیلی زودهنگام اعلام نشده است.

«امیرعلی نعمت الهی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: با قاطعیت اعلام می شود که در هیچ جایی از مناطق سیل زده، دانش آموزان از تحصیل بازنمانده اند و خدمات به آنها در قالب های مختلف ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از ابتدای بروز سیل در نقاط مختلف کشور موضوع آموزش و برنامه ریزی آموزشی برای تمامی دانش آموزان در این مناطق در دستور کار قرار گرفت و برنامه ریزی دقیق و مدون علمی انجام شد.
وی ادامه داد: اکنون تمامی دانش آموزان در حال استفاده از برنامه های آموزشی هستند و یا اینکه شرایط برای آنها آماده شده تا از آموزش در ماه های پایانی سال تحصیلی محروم نمانند.
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: علاوه بر برنامه ریزی ها و سرفصل های آموزشی، برای پایه دوازدهم نیز اردوهای آموزشی تدارک دیده شده تا دانش آموزان آمادگی کامل برای شرکت در امتحانات نهایی و همچنین آزمون سراسری را داشته باشند.
نعمت الهی با اشاره به اینکه امدادهای فرهنگی هم برای مدارسی که درگیر سیل شده اند، در نظر گرفته شده است، گفت: مدارسی که قابلیت استفاده دارند بعد از پاکسازی از گل و لای مورد بهره برداری قرار گرفته و آن دسته از فضاهای آموزشی که نیاز به بازسازی داشته اند، اکنون این کار در حال انجام است و تا زمانی که مدارس آسیب دیده بازسازی و آماده شود، از ساختمان های استیجاری ، کانکس ها، اردوگاه ها و دیگر مکان ها برای آموزش به دانش آموزان استفاده می شود.
رئیس مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش اضافه کرد: بخشی از مدارسی هم که بنا به ضرورت در اختیار سیل زدگان قرار گرفته بود، تخلیه شده و یا در حال تخلیه است و مدارسی که به دلیل شرایط خاص امکان جابجایی افراد سیل زده وجود ندارد ، از ظرفیت های جایگزین دیگری برای دایر کردن مدارس استفاده شده است.
نعمت الهی یادآورشد: بازسازی مدارس خسارت دیده از سیل تا مهرماه امسال و همزمان با سال تحصیلی جدید به نتیجه می رسد و تلاش می شود با مدیریت جهادی همانند آنچه که در زلزله کرمانشاه اتفاق افتاد و تمامی مدارس آسیب دیده تخریب، بازسازی و نوسازی شد در مناطق سیل زده نیز این کار با دقت و سرعت به پیش رود و تمامی تلاش ها انجام می شود تا هیچ دانش آموزی از تحصیل بازنماند.
تصریح کرد:
وی بیان داشت: آماری که یونیسف درباره بازماندگان از تحصیل دانش آموزان این مدارس ارائه کرده قابل تامل است و امور بین الملل این وزارتخانه در حال بررسی است تا مشخص شود یونیسف آمار را از چه منبعی استخراج کرده است.
صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی با اشاره به خسارات گسترده سیل اخیر در ایران اعلام کرده بود: بر اثر سیل ویرانگر اخیر 100 هزار کودک از تحصیل و هزاران کودک دیگر از فوریت‌های بهداشتی محروم شده‌اند و برای کمک‌های ضروری به کودکان بیش از 9 میلیون دلار بودجه نیاز است.
یونیسف در این گزارش ادعا کرده بود که سیل ویرانگر در سه چهارم از استان‌های ایران زندگی 10 میلیون نفر را تحت تاثیر قرار داده که از این میان دو میلیون نفر به شدت آسیب دیده و 500 هزار نفر نیز بی خانمان شده‌اند که نیمی از آنها کودکان هستند.
وزیر آموزش و پرورش در واکنش به این گزارش یونیسف در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: ظاهرا دفتر یونیسف در ایران آماری از بازماندگان از تحصیل به خاطر سیل منتشر کرده است که از اساس ناصحیح است.
«سید محمد بطحایی» همچنین اظهار داشت: به غیر از معدود مواردی در خوزستان که به دلیل اسکان هموطنان سیل‌زده در مدرسه هنوز امکان تشکیل کلاس فراهم نشده است، در سایر مناطق و استان‌ها با همت معلمان عزیز، دانش‌آموزان با روش‌هایی مثل سرویس ایاب و ذهاب رایگان، کانکس ، کلاس‌های ویژه و... مشغول تحصیل شده‌اند.
در پی وقوع بارش‌های سنگین و کم‌سابقه از ابتدای سال در استان‌های شمالی، غربی و جنوب ‏غربی ‏کشور و به دنبال آن جاری شدن سیلاب در این مناطق، خسارات جانی و مالی فراوانی وارد شده است و در این میان، استان‌های گلستان، خوزستان، لرستان و فارس، بیشترین آسیب‌ها را متحمل شده‌اند.
**1883** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش آموزش و پرورش مدارس سيل 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی

حسین ابوطالبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این ایده‌ها از شهرستان‌های مختلف استان یزد و حتی خارج از استان در ۴ مقطع دخترانه و پسرانه به دبیرخانه ارسال شده است که ۲ هزار و ۸۰۹ ایده در حوزه زیباسازی، ۸۱۱ ایده در حوزه بازی و ۸۲۷ ایده در حوزه محیط زیست است.

ابوطالبی با بیان اینکه سال گذشته قریب به ۶۰۰ ایده در این رویداد داوری شد، بیان کرد: پیش بینی برای این رویداد با توجه به روال سالهای قبل حدود هزار ایده بود ولی استقبال بیش از ۷ برابری نسبت به سال قبل ما را غافلگیر کرد و مجبور به تغییراتی در روند داوری رویداد شدیم. وی تداوم و استمرار در برگزاری رویداد و همکاری مؤثر بین شهرداری و آموزش و پرورش و همچنین افزایش تجربه تیم اجرایی را از مهمترین عوامل این استقبال عنوان کرد.

وی از جمله اقدامات برای افزایش مشارکت دانش آموزان و آشنایی هر چه بیشتر آنها با رویداد ایده شو دانش آموزی را حضور در مدارس و برگزاری کارگاه‌های معرفی، کارگاه‌های ایده پردازی و حضور دانش آموزان در قالب اردوهای شهری برای ملموس‌تر شدن نیازها در مدیریت شهر نام برد.

مدیر مرکز خلاقیت و نوآوری شهرداری یزد اعلام کرد: امسال برای اولین بار ۵ اردوی دانش آموزی در سطح شهر یزد برگزار شد که دانش آموزان در این برنامه با نگاه دقیق و جستجوگرانه به محیط شهر نیازها را ارزیابی کردند تا بتوانند ایده‌های مورد نیاز و کاربردی را ارائه کنند.

وی رویکرد این رویداد را در ابتدا افزایش توجه دانش آموزان به پیرامون خود در شهر و در وهله دوم جذب ایده‌های بومی و قابل اجرا در شهر یزد عنوان کرد و افزود: در دوره‌های قبل ایده‌هایی از خارج از استان هم به دبیرخانه ارسال شد که قابلیت بومی داشت و حتی در بین برترین‌ها نیز قرار گرفت.

ابوطالبی افزود: بالاترین سطح رسالت این رویداد اجرایی شدن ایده‌های دارای قابلیت است که برخی از ایده‌های دوره‌های قبل در شهر اجرا شده است و این مساله می‌تواند بزرگترین دستاورد شهرداری در بهره مندی از مشارکت شهروندان در مدیریت شهری باشد.

کد خبر 6087872

دیگر خبرها

  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان
  • برپایی نمایشگاه دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارودانش کیش
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • برگزاری المپیاد دانش آموزی و دانشجویی صنعت فرش دستباف گلستان
  • اردوگاه دانش‌آموزی در یزد ایجاد شود
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد