Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-20@01:18:53 GMT

راه حل کاهش قیمت گوشت چیست؟

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۰۷۵۸

راه حل کاهش قیمت گوشت چیست؟

به گزارش جهان نيوز،  الله یار ولیزاده وندچالی در گفت و گو با ایسنا، وجود برنامه ریزی درست در احتساب هزینه‌های جانبی تولید را موجب جلوگیری از بروز نوسان قیمت‌ها دانست و اظهار کرد: نبود برنامه درست در دولت‌ها موجب بروز شرایط حساس در تولید و عرضه گوشت قرمز شده است چرا که به بهانه‌های واهی و غیر کارشناسی اقدام به واردات بی رویه کرده‌اند و این امر صدمات جبران ناپذیری در تولید دامی کشور به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  وی با بیان اینکه اگر منابع ارزی که برای واردات گوشت هزینه می‌شود برای بهبود تولید داخلی مصرف می‌شد امروز شاهد افزایش گوشت قرمز در بازار نبودیم، اظهار کرد: این سیاست نادرست نه تنها در حوزه گوشت قرمز بلکه در بخش طیور نیز پیگیری شده که یقیناً به عرصه تولید ضربه وارد می‌کند.

عضو صندوق ملی دام، ثبات اقتصادی را در مناسب سازی قیمت‌ها و ایجاد رغبت در تولیدکنندگان دانست و تاکید کرد: اگر قیمت‌ها در بازار واقعی نباشند موجب نگرانی است چرا که آینده تولید را به خطر می‌اندازد، زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که در کشور تولید پایدار داریم یا به سمت ثبات اقتصادی رفته‌ایم که قیمت‌های کالاها مناسب و تولیدکنندگان رغبت به تولید داشته باشند.

وی با بیان اینکه قیمت دام زمانی افزایش می‌یابد که هزینه‌های تولید افزایش یابد، خاطرنشان کرد: اگر نیمی از هزینه‌هایی که صرف واردات شد برای تولید مصرف می‌شد، قیمت‌ها افزایش نمی‌یافت و این مشکلات به وجود نمی‌آمد.
وی با بیان اینکه وقتی قیمت دام‌های ایرانی در کشورهای عربی ارزش بیشتری نسبت بازارهای داخلی دارند زمینه ساز قاچاق می‌شود، اظهار کرد: دولت باید به تولید توجه کند و از واردات بی رویه دست بردارد چرا که علاج این بحران در واردات عمده گوشت و دام به کشور نیست.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه صنعت دامپروری ایران با بیان اینکه ذخیره سازی علوفه و خرید به موقع جو از برنامه‌های مهم سال ۹۸ این تشکل تخصصی و تولیدی است، تصریح کرد: برای جلوگیری از تاثیرهای مخرب نوسان قیمت علوفه و نهاده‌های دامی، در نظر داریم سال ۹۸ بسته به میزان نیاز تولیدکنندگان دامی، ذخیره سازی نهاده‌های دامی را در دستورکار قرار دهیم.

وی ثبت مشخصات و آمار دام‌های روستایی را یکی دیگر از برنامه‌های سال ۹۸ اتحادیه صنعت دامپروری مازندران اعلام کرد و گفت: طی هماهنگی که با مرکز اصلاح نژاد داشته ایم سرشماری و ثبت مشخصات دام‌های روستایی، دام‌های سبک و دام‌های سنتی استان به اتحادیه صنعت دامپروری مازندران سپرده شد.

ولیزاده در ادامه افزود: اگر این تفاهمنامه بین معاونت امور دام و اتحادیه صنعت دامپروری کشور برقرار شود، در سراسر کشور ساماندهی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی، نبود شناسنامه دامی را یکی از دلایل بروز قاچاق دام دانست و تصریح کرد: اگر دام‌های سبک در داخل شناسنامه دار شوند یقیناً امکان قاچاق آنها از بین می‌رود و دیگر شاهد بروز بحران قیمت نخواهیم بود.

این تولیدکننده دامی، تعداد دام‌های سبک در کشور را بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون رأس برشمرد و گفت: در مازندران نیز به بسته شرایط تولیدی بین ۲ میلیون ۱۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام سبک وجود دارد که بسته به سرمایه گذاری‌های صورت گرفته میزان دام‌های سبک استان سال ۹۸ به بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار رأس می‌رسد.

منبع: اقتصاد نیوز

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۰۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به‌ حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حدود ۵۰هزار خودروی وارداتی در گمرکات کشور وجود دارد، گفت: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.

به گزارش مشرق، عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره آخرین وضعیت واردات خودرو در سال جدید اظهار داشت: تا امروز برای واردات ۱۳۰ هزار خودرو ثبت سفارش انجام شده است و این روند کماکان ادامه دارد و مردم برای خرید خودروی خارجی عجله نکنند و آن را با قیمت بالا از افرادی که به‌دنبال سوءاستفاده هستند، خریداری نکنند.

وی افزود: حدود ۵۰ هزار خودروی وارداتی نیز در گمرکات کشور وجود دارد و به‌ترتیب به مردم واگذار می‌شود و سرعت تحویل خودروهای وارداتی به مردم به‌زودی افزایش می‌یابد.

به‌حدی خودرو وارد شده که دیگر در بنادر جا نداریم

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.

وی تصریح کرد: ما به واردات خودرو افتخار نمی‌کنیم بلکه افتخار ما خودروهای ساخت داخل است که امیدواریم امسال خودروهای بسیار باکیفیت به مردم عرضه کنند و تحویل خوبی در صنعت خودروسازی در سال جدید رقم بزنیم.

افزایش قیمت خودرو به‌دلیل نوسانات دیگر بازار است

علی‌آبادی درباره عرضه و قیمت‌گذاری خودروهای داخلی گفت: تمام تلاش ما آن است که در بعد کیفی و کمّی و در ابعاد قیمتی رکوردی‌های مناسبی برای عرضه به مردم داشته باشیم اما باید توجه داشت که خودرو در کشورمان کالای سرمایه‌ای است هرچند من معتقد هستم که مصرفی است اما با وجود این، از نوسانات دیگر در بازار تأثیر می‌پذیرد.

وی اظهار داشت: مردم بدانند که در تولید و عرضه خودرو در بازار کسری وجود ندارد و اگر با حوصله برخورد کنند، نیاز آنها تأمین می‌شود.

دیگر خبرها

  • ارز واردات ۱۷۰ هزار تن گوشت قرمز اختصاص یافت
  • کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403
  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • ۴۷ هزار و ۶۸۶ تن محصولات دامی در خمین تولید شد
  • کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار یزد
  • کاهش قیمت مرغ در بازار
  • وزیر صمت : به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • یاداشت|متنوع سازی مبادی واردات یک ضرورت است
  • به‌ حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است