Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- معاون اداره کل مديريت بحران استانداري خراسان رضوي گفت: وقوع سيل از ابتداي امسال تاکنون حدود 13 هزار ميليارد ريال خسارت به بخشهاي مختلف در اين استان وارد کرده است.

سيد مسعود ياوري روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: ميزان دقيق خسارت ناشي از سيل در خراسان رضوي هنوز در دست بررسي قرار دارد لذا جمع بندي نهايي آن ظرف روزهاي آينده اعلام مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: ميزان خسارت ناشي از سيل در خراسان رضوي تا پنجم فروردين ماه گذشته دو هزار و 40 ميليارد ريال برآورد شده است.
معاون اداره کل مديريت بحران استانداري خراسان رضوي افزود: خسارات از پنجم فروردين ماه تاکنون نيز حدود 11 هزار ميليارد ريال برآورد شده است که البته رقم جمع بندي و نهايي نيست.
وي گفت: برآورد و جمع بندي خسارات وارده از سيل در خراسان رضوي در حال جمع بندي است.
پيش از اين مديرکل دفتر مديريت بحران استانداري خراسان رضوي بيشترين خسارات ناشي از سيل را در اين استان به ترتيب مربوط به شهرستانهاي کلات، بردسکن و سرخس ذکر و بيان کرده بود: هزار و 150 نفر شهروند آسيب ديده از سيلاب در شهرستانهاي سرخس، بردسکن، کلات، بجستان، نيشابور و کاشمر اسکان يافتند که بسياري از اين اسکانها بخاطر احتياط از وقوع حوادث بعدي صورت گرفت.
حجتعلي شايانفر
فعاليت متوالي چند سامانه جوي قوي بارشزا طي فروردين ماه گذشته در خراسان رضوي باعث بروز سيلاب در شهرستانهاي مختلف اين استان شد اما پيش بينيها بهنگام و اقدامات پيشگيرانه مسئولان موجب مديريت بحران ناشي از اين پديده طبيعي، کاهش خسارات مالي و نيز جلوگيري از تلفات انساني شد.
در پي هشدارهاي هواشناسي مبني بر ورود سامانه بارشي قوي به خراسان رضوي تمامي مسئولان دستگاههاي اجرايي شهرستانهاي اين استان با بسيج امکانات و بهره گيري از ظرفيتهاي موجود، خود را براي مقابله با سيل آماده کردند. بر اين اساس با وجود بارش سنگين که در برخي نقاط خراسان رضوي ظرف فقط چند ساعت به 88 ميليمتر رسيد در مجموع اقدامهاي صورت گرفته در اين استان حجم خسارتها را در مقايسه با ديگر مناطق کشور به شدت کاهش داد.
7496/1858
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۱۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت

حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام در دیدار با معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: سازمان‌های امدادرسان نظیر؛ سازمان مدیریت بحران و هلال احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد.

استاندار ایلام گفت: امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد، اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیشگیرانه، پاک‌سازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم.

بهرام نیا با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام، عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور دکتر مخبر معاون اول رییس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص یابد که این اعتبار به صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

وی با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، گفت: این صدا‌ها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط ۲ تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری درحال بررسی است که امیدواریم اعتبارات این موضوع بطور کامل تامین شود.

استاندار ایلام از رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهاد‌های خدمات‌رسان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت شود، ابراز کرد: ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

استاندار ایلام با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، یادآور شد: بیش از ۱۰ هزار هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

وی مطرح کرد: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تامین این مبلغ اعتبار داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • جریمه قاچاقچی نوشابه های انرژی خارجی در خواف
  • میزان خسارت بارش شدید باران و رانش در رامیان چقدر بود؟
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد