Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود؛ مرحله استانی نهمین دوره جشنواره جابربن حیان، امسال به صورت قطبی و با حضور دانش آموزان برگزیده مدارس شاهرود، میامی، بیارجمند و بسطام در پژوهش سرای دانش آموزی شاهرود برگزار شد.
در این مراسم سید محمد موسوی با تأکید بر اینکه "جشنواره جابربن حیان" یکی از بهترین فعالیت‌هایی است که همینک در آموزش و پرورش انجام می‌شود، گفت: در حوزه برنامه ریزی، کار‌های ارزشمندی اتفاق افتاده از جمله تقسیم مقطع ابتدایی به دو دوره زمانی سه ساله، که باید از آن به عنوان شاهکاری در سند تحول بنیادین نام ببریم چرا که این امر ما را در اختصاص تجهیزات، تأمین نیرو، برنامه ریزی درسی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. کمک می‌کند.
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شاهرودافزود: در حوزه اجرا نیز با حذف رقابت و دامن زدن به تفاوت‌ها بین مدارس، بهترین فرصت، برای مکمل‌های آموزشی، مانند تقویت اعتماد به نفس، یادگیری خلاق، تقویت قدرت بیان، تشویق به کار گروهی و همراهی خانواده ها، فراهم شده است.
وی؛ بزرگ‌ترین تهدید این جشنواره را عدم مدیریت صحیح آن دانست و خاطرنشان کرد: نباید سنگینی کار جشنواره جابربن حیان به دانش آموزان وخانواده‌ها تحمیل شود و در نظر داشته باشیم بهترین جایزه دانش آموزان؛ تشویق معنوی و لذت درونی است که آنان از انجام کار پژوهشی، کشف و ابداع خواهند داشت.
مریم حدادی نیز اظهار امیدواری کرد نتیجه این جشنواره ها، تربیت دانشمندانی خلاق و پژوهشگر باشد.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری؛ گفت: نباید فضای علمی کشور به تولید مقاله‌های صرف علمی و حافظه محوری محدود شود؛ باید به سوی تولید علم (کاربردی)، پژوهش، تحقیق و اختراع حرکت کنیم و در این میان، دوره ابتدایی به جهت شکل گیری شخصیت کودکان و آغاز یادگیری آنان، بهترین زمان برای ترویج فرهنگ تحقیق و مطالعه و خلاقیت است.
وی در تمجید از حذف کتاب‌های کمک درسی، آزمون‌ها و تست‌ها از مدارس ابتدایی؛ از دست اندرکاران تعلیم و تربیت خواست دانش آموزان را به سمت پژوهش، تحقیق و مطالعه هدایت کنند و یادآور شد: پدیده مذموم کپی کاری مقالات علمی یا پایان نامه‌ها، حاصل عدم توجه به پژوهش و تحقیق در سیستم آموزشی گذشته است، باید به دانش آموزان و کودکان بیاموزیم به محیط اطراف و زندگی خود توجه کنند مسائل و مشکلات را بیابند و با تحقیق و پژوهش راه حل‌ها را ارائه دهند.
وی هدف از قطبی کردن این جشنواره را ضمن تأمین امنیت و آسایش دانش آموزان با حذف سفر‌های جاده ای، شرکت تعداد بیشتری از دانش آموزان در مرحله استانی جشنواره و حذف رقابت با تشویق به دوستی و هم افزایی علمی، اعلام کرد.
حدادی، با اشاره به شرایط امروز و بدخواهی‌های دشمنان ایران گفت: آنچه که دشمنان هرگز نمی‌توانند ما را در آن تحریم کنند قدرت علمی و توانمندی دانشمندان و مخترعان ایرانی است.
در مراسم افتتاحیه این جشنواره پس از اهداء تندیس یادبود به دانش آموزان برگزیده مرحله شهرستانی، داوری ۱۷۰ پروژه راه یافته به مرحله استانی نیز آغاز شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۱۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه ها برگزار خواهد شد.

کد خبر 6086713

دیگر خبرها

  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان در گردکوه
  • درخشش معلم و دانش آموزان گناوه ای در جشنواره سفیران سلامت
  • برگزاری دوره آموزش تخصصی سفال و سرامیک در استان سمنان
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • برگزاری نخستین المپیاد ملی هنر در گیلان
  • نوزدهمین دوره مسابقات قرآنی مرحله استانی در اسفراین برگزار شد
  • آغاز مرحله استانی جشنواره ملی هنر‌های نمایشی در چهارمحال و بختیاری
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود
  • مرحله استانی دوازدهمین دور المپیاد آماده هلال احمر فارس برگزار شد
  • برگزاری اردوی عملی دانش آموزان