Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- اقدام‌هاي فاقد وجاهت قانوني و ضد حقوق بشري رژيم قبيله‌اي سعودي، ريشه در ساختار نظام سياسي اين رژيم دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از صدا و سيما، حسن عابديني در ارتباط تصويري با بخش خبري 21 شبکه يک سيما درباره اعدام اخير 37 فعال مدني در عربستان سعودي با اشاره به اينکه اين رژيم در 87 سال گذشته توسط يک پدر و 6 پسر بلافصلش در حال اداره شدن است، گفت: اين رژيم، قانون اساسي مدرن و نظام پارلماني ندارد و همه اعضاي مجلس مشورتي آن هم توسط پادشاه منصوب مي شوند و هنوز بسياري از امور، توسط فرمان پادشاهي اداره مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه اين رژيم، حقوق زنان و احزاب ندارد و تا مدتي پيش، بانوان در عربستان سعودي شناسنامه نداشتند، ادامه داد: اين رژيم با صندوق راي بيگانه است و اساسا چيزي به عنوان انتخابات در اين رژيم وجود ندارد.
عابديني افزود: اين رژيم در 7 سال گذشته به دو کشور يمن و بحرين حمله و در يمن 250 هزار نفر را قتل عام کرده است.
اين کارشناس مسائل بين الملل اضافه کرد: از ابتداي سال ميلادي جديد تاکنون يعني در چهار ماه گذشته شمار قتل عام هاي رژيم سعودي که در قالب مجازات اعدام انجام شده حدود 104 نفر بوده است.
وي ادامه داد: بايد اين موضوع را ناشي از ساختار رژيم سعودي به ويژه روي کار آمدن بن سلمان بدانيم. او فردي است که براي تثبيت قدرت خود از هيچ جنايتي کوتاهي نمي کند و حتي قتل خاشقچي در کنسولگري سعودي ها در استانبول نمونه بارز اين جنايات است.
عابديني گفت: شاهزاده سعودي براي تحکيم حکومت از هيچ کوششي فروگذار نخواهد بود و جنايات ديگري را هم در اين چارچوب انجام خواهد داد.
وي در پاسخ به اين پرسش که آيا اين اعدام ها تنش ها را در عربستان تشديد مي کند؟ گفت: بي ترديد هر گونه خون ناحقي که در عربستان سعودي ريخته مي شود سبب جريحه دار شدن افکار عمومي و مردم خواهد شد به ويژه اينکه 33 نفر از آنها شيعيان هستند.
اين کارشناس مسائل بين الملل ادامه داد: ما بايد انتظار داشته باشيم همان گونه که مردم در کشورهاي عربي در چارچوب موج بيداري اسلامي، "بن علي" را در تونس، "مبارک" را در مصر، "قزافي" را در ليبي، "عمرالبشير" را در سودان و رئيس جمهور يمن را سرنگون کردند بايد اين انتظار را داشته باشيم که اين دومينو به ساير کشورهاي عربي تحت حکومت هاي ديکتاتوري و پادشاهي برسد به ويژه اينکه در عربستان سعودي بين شاهزادگان که پايه هاي حکومت عربستان را تشکيل مي دهند، اختلافات جدي وجود دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ساختار نظام سياسي ضدحقوق عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۱۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد

به گزارش خبرگزاری مهر، «علیرضا عنایتی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی در گفت‌وگو با شبکه العربیه اعلام کرد: امسال در موسم حج ۹۰ هزار ایرانی عازم سرزمین وحی خواهند شد.

سفیر ایران در ریاض درباره اعزام عمره گزاران ایرانی به عربستان تاکید کرد: این اقدام در چارچوب مراحل توافقی است که در ماه مارس میان وزرای خارجه دو کشور در پکن منعقد شد.

وی همچنین در این گفت‌وگو بازگشت پروازهای مستقیم بین دو کشور و چندین پرواز عمره را از جمله مراحل اجرای این توافقنامه ذکر کرد.

عنایتی افزود: این پروازها به مدت ۲۰ روز تا قبل از آغاز موسم حج ادامه خواهد داشت و تعداد کل عمره‌گزاران ایرانی تا آن زمان که پروازهای عمره پایان خواهد یافت به ۶۰۰۰ نفر خواهد رسید.

وی درباره حج‌گزاران ایرانی در موسم حج امسال نیز گفت: بر اساس توافق میان سازمان حج و زیارت ایران و وزیر امور اسلامی در عربستان سعودی ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد.

گفتنی است؛ روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه پس از گذشت ۹ سال وقفه، نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی با استقبال سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان، سرکنسول کشورمان و مسوولان حج و عمره ایران و عربستان وارد مدینه منوره شدند.

سفیر کشورمان در ریاض با ابراز خرسندی از ورود عمره‌گزاران ایرانی پس از یک توقف طولانی، تبادل سفرهای زیارتی را علاوه بر برکات معنوی و روحی، موجب نزدیکی بیشتر دو ملت و استحکام روابط دو کشور دانست.

عنایتی با اشاره به اشتیاق هموطنان ایرانی برای تشرف به زیارت خانه خدا، مسجد نبوی شریف و حرم مطهر رسول الله و ائمه بقیع علیهم السلام اضافه کرد: به‌لطف الهی و با تلاش‌های مستمر نهادهای ذی‌ربط این امر میسر گردید و به‌ امید خداوند این مسیر بعد از حج تمتع با تلاش‌های سازمان‌های ذی‌ربط ادامه خواهد یافت.

عنایتی همچنین از مسؤولان پادشاهی عربستان سعودی از جمله وزارت خارجه این کشور برای همکاری‌های مربوطه تشکر کرد.

کد خبر 6087600 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • اردوغان: نتانیاهو شبیه هیتلر است/ عربستان سعودی: تداوم ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی در غزه را محکوم می کنیم/ حزب الله مقر تیپ گولانی در عکا را هدف حمله پهپادی قرار داد/ رسانه صهیونیستی: داستان حقیقی این است که ما آنگونه که نتانیاهو م
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد