Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه گفت: عملیات تعمیری ۶۷ هزار واحد تعمیری خسارت‌دیده در زلزله آبان ماه ۹۶ به پایان رسید. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

رضا خواجه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه بازسازی واحدهای تعمیری در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه به پایان رسیده است اظهار داشت: در مجموع 37 هزار و 300 واحد تخریبی در مناطق زلزله‌زده وجود دارد که از این تعداد در 39 هزار و 100 واحد بتن‌ریزی فونداسیون اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مجموع واحدهای تخریبی 35 هزار و 200 واحد اجرای اسکلت، 32 هزار واحد اجرای دیوارچینی، 32 هزار و 880 واحد اجرای سقف، 28 هزار و 500 واحد اجرای گچ و خاک و 28 هزار و 800 واحد نصب و در و پنجره انجام شده است.

خواجه‌ای با بیان اینکه اکنون بازسازی واحدهای روستایی بیش از 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: برابر برنامه زمان‌بندی تلاش می‌شود تا پایان نیمه نخست 98 واحدهای احداثی شهری نیز تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به اعتراض نماینده قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل‌ذهاب مبنی بر عدم تعیین تکلیف 5000 خانوار آسیب‌دیده ناشی از زلزله 6.4 ریشتری سال گذشته گفت: بعد از زلزله 6.4 ریشتری سال گذشته عملیات بازسازی 250 واحد در شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب آغاز شد.

عملیات تعمیر بیش از 10 هزار واحد تعمیری در سرپل‌ذهاب به اتمام رسیدکرمانشاه| عملیات تعمیر 50 هزار واحد تعمیری در مناطق زلزله‌زده به اتمام رسیده استکرمانشاه| 9200 واحد تعمیری در سرپل‌ذهاب آماده بهره‌برداری است

رئیس ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه با بیان اینکه تمام واحدهای احداثی ارزیابی شده بعد از زلزله 6.4 ریشتری سال گذشته ساخت و ساز را آغاز کردند افزود: بعد از وقوع زلزله اعلام شد که واحدی که از زلزله آسیب دیده است مورد بررسی قرار می‌گیرد و نسبت به مرمت و بازسازی آن‌ها اقدام می‌شود.

خواجه‌ای بیان کرد: برخی از واحدها در این زلزله دچار آسیب جزئی شدند که منظور این  نماینده مجلس پرداخت تسهیلات به این واحدها و ایجاد فرصت‌سازی است که باید برای آن تصمیم‌گیری شود.

وی گفت: بعد از وقوع زلزله 6.4 ریشتری سال گذشته تمام واحدهای خسارت‌دیده بالای 30 درصد و واحدهای تخریبی تحت پوشش قرار گرفتند و تمام تسهیلات همچون زلزله 96 به این واحدها پرداخت شد.

رئیس ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه با بیان اینکه تمام واحدها در مناطق زلزله‌زده مورد ارزیابی قرار گرفتند افزود: واحدهای تعمیری که نیازمند مرمت و مقاوم‌سازی بودند و بیش از 30 درصد خسارت دیدند تحت پوشش قرار گرفتند و واحدهای  زیر 30 درصد تحت پوشش قرار نگرفتند.

انتهای پیام/ح

R41380/P/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۲۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت همراه داشتن حیوانات خانگی در مراکز عرضه غذا در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قنادی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به معضل سگ گردانی، اظهار کرد: روی آوردن برخی افراد به سگ گردانی یا به همراه داشتن سگ در معابر عمومی یکی از مشکلات و ناهنجاری‌های اجتماعی است که در چندسال اخیر بروز پیدا کرده و به نوعی تقلید کورکورانه از فرهنگ مبتذل غربی است.

وی با تاکید بر اینکه سگ گردانی هیچ سنخیتی با فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی ندارد، افزود: از طرفی بازخوردهای مردمی نشانگر این است که شهروندان خواستار مقابله با عوامل ترویج هرچه بیشتر فرهنگ ناپسند و غرب گرایانه سگ گردانی هستند.

مسئول روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: متأسفانه اخیراً گزارش‌هایی از سوی شهروندان دریافت کرده‌ایم مبنی بر اینکه عده قلیلی از مشتریان همراه با حیوانات خانگی خود مانند سگ و گربه وارد واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی مانند رستوران‌ها، سوپرمارکت‌ها و مواد پروتئینی و حتی واحدهای صنفی فروش پوشاک می‌شوند.

وی با بیان اینکه این موضوع نارضایتی عمومی شهروندان را به دنبال داشته، عنوان کرد: ورود حیوانات خانگی به واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی خلاف موازین بهداشتی و باعث تضییع حقوق عمومی افراد می‌شود.

قنادی با تاکید بر اینکه ورود حیوانات خانگی به مراکز عرضه مواد غذایی ممنوع است، اعلام کرد: در این راستا همه واحدهای صنفی موظف هستند که در درب ورودی واحد خود نسبت به نصب تابلو هشداری ممنوعیت به همراه داشتن حیوانات خانگی را نصب کنند به گونه‌ای که در معرض دید مشتریان قرار گیرد.

وی یادآور شد: بازرسان اتاق اصناف و پلیس نظارت بر اماکن عمومی موظف هستند تا با بازدید از این واحدهای صنفی آنها را ملزم به نصب این تابلوی هشداری کرده و در صورت عدم رعایت موارد فوق و ارسال گزارشی مبنی بر اجازه واحد صنفی مبنی بر ورود حیوانات خانگی به داخل واحد در راستای صیانت از حقوق عمومی پلمب خواهد شد و پیگرد قانونی خواهد داشت.

کد خبر 6081921

دیگر خبرها

  • خارج شدن واحد یک نیروگاه حرارتی بیستون
  • ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده تکمیل شدند
  • ورود حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است
  • اتمام ساخت پروژه بیمارستان سرطان کرمانشاه در اردیبهشت امسال
  • ممنوعیت همراه داشتن حیوانات خانگی در مراکز عرضه غذا در کرمانشاه
  • ممنوعیت همراه داشتن حیوانات خانگی به مراکز عرضه غذا
  • شناسایی ۱۷۱ تبعه خارجی غیرمجاز در واحدهای اقتصادی کرمانشاه
  • شناسایی بیش از ۱۷۰ تبعه غیر مجاز در کرمانشاه
  • چرا امام برخلاف آستان قدس مخالف بازسازی بقیع و مناره پیامبر بود؟
  • ساخت و تعمیر ۲۶۰ واحد مسکونی محرومان در لرستان