Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با بیان اینکه مشکل واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی نقدینگی و موضوع سرمایه در گردش است گفت: باید بسته پیشنهادی کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی برای رونق تولید در استان تدوین و پیگیری شود. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۲ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محسن احتشام در جلسه کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی بیرجند اظهار داشت: در سال جاری با توجه به نامگذاری سال به نام رونق تولید همه ما به عنوان اعضای کمیسیون صنعت مسئولیت مضاعفی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند بیان کرد: کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی در مسیر رونق تولید و استراتژی‌هایی که به افزایش تولید منجر می‌شود می تواند با استفاده از بدنه کارشناسی مشاوره‌های فنی و تخصصی ارائه دهد.

وی ادامه داد: اعضای کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی چون از کارآفرینان خراسان جنوبی هستند بی شک راهکارهای آنان برای رونق تولید، برگرفته از تجربیات و از متن کار است.

احتشام افزود: مشکل در اخذ تسهیلات بانکی و مسائل مرتبط با آن،کمبود نقدینگی، مشکل بازاریابی و فروش محصولات از جمله مشکلاتی است که تولیدکنندگان خراسان جنوبی با آن رو به رو هستند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند گفت: مهمترین مشکل واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی بحث نقدینگی و موضوع سرمایه در گردش است که با افزایش نرخ دلار به یک سوم کاهش یافته است.

برنامه راهبردی رونق تولید در قم تدوین شدتشکیل پلیس «امنیت اقتصادی» در راستای تحقق رونق تولیدکردستان|رونق تولید مشکلات را حل و کشور را از وابستگی به دشمن می‌رهاند

احتشام با بیان ضرورت مطالبه‌گری در حوزه تولید اظهار داشت: سال گذشته کار پژوهشی عمیقی درباره مشکلات واحدهای کوچک و متوسط تولید خراسان جنوبی انجام شد اما متأسفانه مسئولان نتیجه این پژوهش را در ارائه راهکار برای حل مشکلات تولید مد نظر قرار ندادند.

وی بیان کرد: متأسفانه امروزه بسیاری از واحدهای تولیدی خراسان جنوبی  با ظرفیت کمی کار می‌کنند که در این زمینه نیز باید تدبیری اندیشیده شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند یادآور شد: یکی از اقدامات بسیار مهم تهیه بسته پیشنهادی کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی برای رونق تولید است که باید پیگیری شود.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۳۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی

ولی اسماعیلی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت افزایش تعطیلات پایان هفته و تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه، گفت: این لایحه از جلسه علنی به کمسیون ارجاع داده شده بود که با حضور هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی درباره نظر اتاق بازرگانی در خصوص تعطیلات پایان هفته، افزود: نظر نهایی و کارشناسی اتاق بازرگانی به عنوان متولی اصلی تجارت خارجی کشور این بود که اگر پنجشنبه تعطیل شود در مجموع 4 روز تعطیلی با دنیا داریم که سالانه نزدیک به 22 میلیارد دلار در مناسبات اقتصادی کشور تاثیر منفی می‌گذارد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه نظر کارشناسی اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران این بود که، ضرر تعطیلی پنجشنبه‌ها بیشتر است، گفت: پیشنهاد اتاق بازرگانی در این جلسه هم این بود که در جهت کمک به تولید شنبه تعطیل باشد که حداقل یک روز بیشتر بتوانیم با دنیا مناسبات اقتصادی داشته باشیم.

اسماعیلی با اشاره به پیشنهاد کارشناس مرکز پژوهش‌های مجلس، گفت: پیشنهاد مرکز پژوهش‌های مجلس، تعطیلی پنجشنبه به استثنای دستگاه‌های تجاری و ارتباط با تجارت خارجی بود که به دلیل جلوگیری از زیاد شدن استثنائات، مورد پذیرش نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و اعضای کمیسیون اجتماعی قرار نگرفت.

نماینده گرمی درباره جمع‌بندی جلسه گفت: جمع‌بندی جلسه این بود که منتظر بمانیم تا جوابیه استعلاماتی که اتاق بازرگانی ایران از نهادهای مختلف در این باره انجام داده، آماده شود و اعضای کمیسیون اجتماعی هم بررسی مجدد داشته باشند تا در هفته آینده بتوانیم تصمیم نهایی کمیسیون درباره تعطیلی شنبه یا پنجشنبه را تصویب و گزارش آن را برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه کنیم، بنابراین موضوع برای ادامه بحث کارشناسی مراعا ماند.

مراعا : بطور موقت بدون اقدام، بلاتکلیف ) منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • حضور ٤ وزیر و برخی از سفرا در همایش کرمان آیدکس
  • خبر جدید درمورد تعطیلی پنجشنبه ها ؛ پنجشنبه یا شنبه ؟
  • تعطیلی جدید شنبه یا پنجشنبه است؟ بررسی مجلس به کجا رسید؟
  • طولانی شدن زمان تخصیص ارز مشکل عمده پرونده‌های میز گمرک است
  • بلاتکلیفی تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها بالاخره به کجا رسید؟
  • تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی بلاتکلیف ماند
  • بحث تعطیلی شنبه یا پنجشنبه به کجا رسید؟