Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-03-29@12:24:52 GMT

وعده‌هایی در سایه ابهام؛ فوتبال و فوتسال قم در کما

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۳۳۶۶

وعده‌هایی در سایه ابهام؛ فوتبال و فوتسال قم در کما

چندی پیش مسئولان ورزش استان خبر از تشکیل نماینده لیگ دسته دوم و حضوری قوی در لیگ برتر فوتسال را دادند اما تاکنون اتفاقی در این‌ باره رخ نداده است. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سال جدید برای اهالی رشته فوتبال و فوتسال با اخبار خوشی آغاز شد، حضور نماینده‌ای در لیگ دو فوتبال و تقویت تیم لیگ برتری فوتسال می‌توانست انقلاب تازه‌ای در این رشته ورزشی در استان قم ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیئت فوتبال قم پس از انحلال صبا به یک هیئت کم‌کار تبدیل‌ شده و در چند وقت اخیر فشارهای بسیار زیادی را تحمل می‌کند و هر روز حواشی جدیدی برای این هیئت ورزشی رقم می‌خورد.

المپیک؛ ظرفیت فراموش‌شده ورزش قموضعیت نامشخص باشگاه مس سونگون برای تیم‌داری در فوتسال!چالش مالکیت معضل جدید فوتسال قم

گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره حضور نماینده لیگ دو قم به گوش می‌رسد، برخی منابع میگویند حضور این نماینده تا حدی منتفی است و برخی خبر از حضور آن می‌دهند. البته تا اینجای کار هیچ خبری از سروسامان دادن و تشکیل کادر این تیم منتشر نشده است.

 هر ساله تیم‌های لیگ‌های مختلف قم در دقایق پایانی اعزام به مسابقات تشکیل می‌شوند اما در سال جدید با توجه به تغییر و تحولات صورت گرفته در مدیریت اداره ورزش بنا شد فوتسال قم در فصل جدید در جمع مدعیان قهرمانی باشد.

در فروردین‌ماه سال جاری جلساتی برای موضوع تشکیل شد، اما مشکلی بزرگ‌تر بنام چالش مالکیت بر سر راه مدیران ورزش قم پدید آمده است. در حال حاضر دو مالک نماینده لیگ برتری فوتسال قم تقاضای تیم داری داده‌اند و اداره کل ورزش و جوانان استان نیز در حال ارزیابی و بررسی برنامه‌های هر دو مالک است.

پیش‌ازاین بنا بود تا پایان فروردین این موضوع برطرف شود، اما تاکنون خبری از مرتفع شدن این ماجرا از اداره کل ورزش به گوش نرسیده است تا همچون سال‌های گذشته تشکیل تیم فوتسال استان به تأخیر بیافتد.

بر اساس اعلام کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتسال فدراسیون فوتبال کشور، انتظار می‌رود دور جدید لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور پس از ماه مبارک رمضان آغاز شود.

بسیاری از پیشکسوتان فوتبال قم به تحقق این دو موضوع خوش‌بین نیستند و معتقدند در سال جدید نیز همچون ادوار گذشته تیم‌های استان با مشکلات بسیار زیادی دست‌وپنجه نرم خواهند کرد که آنها علت اصلی این مشکلات را در مدیریت هیئت فوتبال استان می‌دانند.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۳۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنین نوای قرآن در محلات مازندران/ تغییر سبک زندگی زیر سایه قرآن

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: صفای ماه رمضان به برگزاری محافل قرآنی است که در مساجد و تکایا برگزار می‌شود؛ یک دورهمی مبارک که شمع روشن آن، صوت خوش قاریان است که همگام با نقوش اسلیمی بر در و دیوار مساجد می‌پیچد و قاریان نوجوان و جوان گل سرسبد این محافل هستند.

«مهدی شکری» یکی از همین قاریان قرآن است که صوت خوش قرائت قرآنش نه فقط در ماه مبارک رمضان که در تمام زندگی‌اش طنین‌انداز است.

ساکن آمل است و ۱۸ سال دارد و از ۱۲ سالگی به جمع قاریان قرآن پیوسته است، جمعی که صوتشان او را همچنان مجذوب خود می‌کند، قبل از شروع هر حرفی از پدر و مادر و اساتیدش تشکر می‌کند که به علاقه او احترام گذاشته‌اند و به او در این مسیر کمک کرده‌اند.

وی در رابطه با اولین جرقه‌های جذبش به این محافل قرآنی و قرائت قرآن می‌گوید: از همان کودکی، وقتی تلاوت قرآن را می‌شنیدم با خودم می‌گفتم که چقدر این صدای قرآن خواندن قاریان قشنگ و دلنشین است و همین علاقه مرا به سمت تلاوت قرآن کشاند و از ۱۲ سالگی وارد این عرصه شدم و سه سال بعد، در سن ۱۵ سالگی به‌صورت تخصصی آن را پیگیری کرده‌ام.

در طی این سال‌ها، سبک تلاوت قرآنش به تقلید از استاد منشاوی و در دوران بلوغ به تقلید از استاد مصطفی اسماعیل بوده است و ۲ رتبه قرائت کشوری و رتبه‌های متعدد شهرستان و استانی را تنها دستاوردش از تلاوت قرآن نمی‌داند و می‌گوید: قرآن تأثیر زیادی بر زندگی و پیشرفت تحصیلی‌ام داشته و موجب برکت‌های زیادی در زندگی‌ام شده است.

این قاری جوان برای بیان نمونه‌ای کوچک از برکت قرآن در درس‌هایش، خاطره‌ای نقل می‌کند و می‌گوید: سال دوازدهم بودم و امتحان ترم داشتم و روز قبل از امتحان در مسابقات تلاوت شرکت کرده بودم، درسم را آنچنان که باید در فرصت امتحان مرور نکرده و چند ساعت قبل از امتحان، صفحاتی را به تصادف انتخاب و شروع به خواندن کردم و به برکت قرآن، سوالات از همان صفحات آمده بود و امتحانم را بیست شدم.

مهدی حرف‌هایش را این گونه ادامه می‌دهد: قرآن برای من فقط در تلاوت خلاصه نمی‌شود و معارف آن نیز برایم مهم است، به این معنا که همیشه توجه می‌کنم که حرف آیات قرآن، مقدمه و نتیجه آن چیست و در آن تدبر می‌کنم.

وی در رابطه با اثر قرآن بر منش و رفتارش می‌گوید: خودم متوجه تغییر رفتاریم نشده‌ام اما خانواده‌ام می‌گویند از وقتی وارد این وادی شده‌ام، اخلاقم تغییر کرده و بسیار بهتر شده است و به والدینم احترام بیشتری می‌گذارم.

این قاری جوان با اشاره به سخن رهبری در رابطه با اهمیت قرآن، به هم نسل‌هایش توصیه می‌کند که هر روز اگر شده، حداقل چند ایه از قرآن را بخوانند، معنای آن را بدانند و در آن اندیشه کنند و به نتیجه برسند و پس از مدتی برکات آن را در زندگی خود مشاهده خواهند کرد.

کد خبر 6063368

دیگر خبرها

  • تاکید مجدد آلگری: می‌خواهیم به چمپیونزلیگ برسیم
  • بوفون: انگیزه ندارم، 9 ماه است که ورزش نکرده‌ام!
  • اگر الزام کنفدراسیون فوتبال آسیا نبود؛ پرسپولیس و استقلال تا ۱۰۰ سال دیگر زیر نظر وزارت ورزش بودند
  • تولدت مبارک، تاثیرگذارترین دختر ورزش ایران
  • مسی: در سطح ورزش دیگر رؤیایی ندارم
  • ابهام در واگذاری پرسپولیس؛ سازمان بورس به بانک ملت نامه زد + عکس
  • چند خبر کوتاه از ورزش قزوین
  • طنین نوای قرآن در محلات مازندران/ تغییر سبک زندگی زیر سایه قرآن
  • صدای پای هوش مصنوعی در دادگاه‌ها/ سایه جعل نرم‌افزاری بر پرونده‌های حقوقی
  • قهرمان اروپا جدایی ستاره ایرانی‌اش را اعلام کرد