Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@10:56:06 GMT

۱۳۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در قم پرداخت شد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۳۴۸۳

۱۳۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در قم پرداخت شد

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان قم با اشاره به اینکه نرخ بیکاری استان ۱۰.۷ بوده که نسبت به کشور وضعیت بهتری را در قم شاهد هستیم گفت: ۱۳۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در قم پرداخت شد. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مصطفی کاویانی صبح امروز در جلسه اقتصاد مقاومتی استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره وضعیت اشتغال در استان اظهار داشت: نرخ بیکاری استان 10.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 بوده که نسبت به کشور وضعیت بهتری را در قم شاهد هستیم.

وی با تأکید بر ایجاد 15 هزار اشتغال جدید در سال 97 تصریح کرد: علی‌رغم این آمار ولی در سامانه رصد تنها هفت هزار و 500 شغل ثبت‌ شده است، همچنین در سال گذشته بیش از سه هزار نفر به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی استان اضافه‌ شده است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان قم خاطرنشان کرد: از سهمیه 202 میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال روستایی، 136 میلیارد تومان به میزان 70 درصد تخصیص پیداکرده که بر مبنای آن 1677 اشتغال جدید ایجاد شده است.

اجازه هیچگونه تملک و توقف فعالیت به واحدهای صنعتی و تولیدی قم داده نمی‌شودبرنامه راهبردی رونق تولید در قم تدوین شدمشکلاتی جدی در خدمات شهری قم وجود دارد

وی با بیان اینکه از 112 طرح ابلاغی 102 طرح به صورت کامل به مرحله پرداخت و جذب تسهیلات رسیده است عنوان کرد: از محل قانون بند 18، 240 میلیارد تومان ابلاغ‌ شده که از این‌ بین فقط 128 میلیارد تومان به مرحله پرداخت رسیده و بر مبنای آن 500 شغل ایجاد شده است.

کاویانی توجه استان به مشاغل خانگی را مدنظر قرار داد و گفت: در بخش تسهیلات مشاغل خانگی از سهمیه 11 میلیارد و 900 میلیون تومانی، 9 میلیارد تومان به مرحله پرداخت رسیده است که اشتغال در مشاغل خانگی با 10 میلیون تومان به مرحله اجرا می‌رسد.

وی متوسط ایجاد اشتغال در مشاغل روستایی را 150 میلیون تومان برشمرد و اضافه کرد: این مبلغ نسبت به میانگین ایجاد اشتغال در بخش مشاغل خانگی که بین 10 تا 15 میلیون تومان است رقم بالاتری است.

مدیرعامل منطقه ویژه سلفچگان نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت دریاچه نمک قم اظهار داشت: بهترین نوع استفاده از دریاچه نمک قطعاً مبحث گردشگری بوده و فرآوری نمک، آورده مالی چندانی برای استان ندارد.

سیدرضا طباطبایی خاطرنشان کرد: با احداث راه دسترسی از قم به دریاچه نمک می‌توان از ظرفیت گردشگری این منطقه بکر برای ایجاد ارزش‌افزوده بهتر از آن استفاده کرد.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۳۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه‌ای گفت: شهرستان ایجرود ۷۵ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که نیازمند اجرای طرح هادی است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد، اضافه کرد: باید به تقویت بنیان‌های اقتصادی مناطق روستایی برای بهره گیری از ظرفیت‌های بالقوه فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نواحی روستایی توجه کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان تاکید کرد: هدف از اجرای طرح هادی روستایی، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و ارائه خدمات محیط زیستی و عمومی است.

خواجه‌ای افزود: اهمیت اجرای طرح هادی با توجه به ضرورت گسترش روستاها برای رفاه حال روستاییان و جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی هر روز بیشتر احساس می‌شود.

وی اظهار داشت: ساختار کالبدی روستاها که در طول زمان و بنا بر مقتضیات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته است با اجرای طرح هادی روستایی و احداث ساخت و سازهای جدید، خانه‌های با دوام، تعریض معابر، ایجاد پارک و فضای سبز، ایجاد کاربری‌های مورد نیاز از قبیل آموزشی، درمانی، نظامی و انتظامی متحول، و موجب رونق نسبی و افزایش حس امنیت در روستاییان می‌شود.

این مسؤول خاطر نشان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با فراهم‌سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی، در زیباسازی روستاهای استان نقش بسیار مهمی ایفا کرده است.

کد خبر 6086591

دیگر خبرها

  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شاهرودی پرداخت شد
  • ۷۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان ایلام پرداخت شد