Web Analytics Made Easy - Statcounter

عقیل محمدی کارشناس حقوق بین‌الملل با اشاره به اعدام ۳۷ جوان شیعه توسط رژیم سعودی گفت: شورای حقوق بشر سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم‌ سعودی، تنها به صدور بیانیه‌ و اعلامیه‌های بی‌اثر اکتفا می‌کند. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

عقیل محمدی کارشناس حقوق بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرنگار تسنیم، درباره  اعدام 37 تن از شیعیان عربستان به دست رژیم سعودی گفت:‌  با توجه به نفوذ بالای معدود کشورهای جهان در مجامع‌ بین‌المللی مرتبط با حقوق بشر،  بعید به نظر می‌رسد که این سازمان‌ها نسبت به جنایات حقوق بشری رژیم‌هایی چون عربستان  سعودی واکنش عملی نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این در حالی است که  گاهی اوقات بازداشت فردی  در ایران که  مرتکب جرائم  امنیتی شده،  نقض گسترده حقوق بشر انگاشته می‌شود و پیرو آن شاهد صدور قطعنامه‌های ضد ایرانی از سوی مجامع حقوق بشری هستیم ولی در مواجهه با گردن زدن 37 جوان در عربستان هیچ اقدامی صورت نمی‌گیرد.

محمدیگفت:‌  امروز شاهد هستیم همان کسانی که روزی نشستند و اسناد و اعلامیه‌های حقوق بشری را تدوین کردند،  تبدیل به بزرگترین ناقضان همین اسناد حقوق بشری شده‌اند و در کمال تعجب کشورهایی را که بخش عمده این اسناد را رعایت می‌کنند را متهم به نقض حقوق بشر می‌کنند. بنابراین  نباید انتظار داشت که رژیم عربستان از سوی هم‌پیمانانش همچون آمریکا، اسرائیل و فرانسه محکوم شود. 

این کارشناس حقوق بین‌الملل خاطرنشان کرد: شورای حقوق بشر سازمان ملل که مهمترین متولی مسائل حقوق بشری بشمار می‌آید، در برخورد با مسائلی چون جنایات رژیم‌ سعودی، هیچگونه  ضمانت‌ اجرایی نداشته و برخورد این شورا تنها محدود به صدور بیانیه‌ و اعلامیه‌های بی‌اثر می‌شود. 

وی در پایان تصریح کرد: اگر جمهوری اسلامی بخواهد از کانال  دیپلماسی به این مسئله ورود کند، باید نهایت  تلاش خود را بکار بندد و مجمع عمومی سازمان ملل  بویژه شورای حقوق بشر این سازمان را به سمتی ببرد که با تشکیل جلسه‌ای اضطراری، مسئله اعدام 37 جوان شیعه در عربستان را مورد بررسی قرار دهد و با لابی‌گری‌هایی که انجام می‌شود، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه این اقدام جنایت‌کارانه رژیم سعودی به تصویب برساند. هرچند  همانطور که اشاره شد با توجه به روابط  سیاسی رژیم سعودی با کشورهایی چون آمریکا بعید به نظر می‌رسد که مصوبه‌ای علیه این رژیم به تصویب برسد.

انتهای پیام/ 

R1455/P/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کمیسیون حقوق بشر اسلامی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون حقوق بشر اسلامی کمیسیون حقوق بشر اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۳۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد

سفیر ایران در عربستان سعودی در گفتگویی اعلام کرد که امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، علیرضا عنایتی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی در گفتگو با شبکه العربیه اعلام کرد که امسال در موسم حج 90 هزار ایرانی عازم سرزمین‌ وحی خواهند شد.

سفیر ایران در ریاض درباره اعزام عمره گزاران ایرانی به عربستان تاکید کرد که این اقدام در چارچوب مراحل توافقی است که در ماه مارس میان وزرای خارجه دو کشور در پکن منعقد شد.

وی همچنین در این گفتگو بازگشت پروازهای مستقیم بین دو کشور و چندین پرواز عمره را از جمله مراحل اجرای این توافقنامه ذکر کرد.

عنایتی افزود که این پروازها به مدت 20 روز تا قبل از آغاز موسم حج ادامه خواهد داشت و تعداد کل عمره‌گزاران ایرانی تا آن زمان که پروازهای عمره پایان خواهد یافت به 6000 نفر خواهد رسید.

وی در خصوص حج‌گزاران ایرانی در موسم حج امسال نیز گفت: بر اساس توافق میان سازمان حج و زیارت ایران و وزیر امور اسلامی در عربستان سعودی 90 هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد.

روز دوشنبه 3 اردیبهشت ماه پس از گذشت 9 سال وقفه، نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی با استقبال سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان، سرکنسول کشورمان و مسئولان حج و عمره ایران و عربستان وارد مدینه منوره شدند.

علیرضا عنایتی سفیر کشورمان در ریاض طی اظهاراتی با ابراز خرسندی از ورود عمره‌گزاران ایرانی پس از یک توقف طولانی، تبادل سفرهای زیارتی را علاوه بر برکات معنوی و روحی، موجب نزدیکی بیشتر دو ملت و استحکام روابط دو کشور دانست.

سفیر کشورمان با اشاره به اشتیاق هموطنان ایرانی براى تشرف به زیارت خانه خدا، مسجد نبوی شریف و حرم مطهر رسول الله و ائمه بقیع علیهم السلام اضافه کرد: به‌لطف الهی و با تلاش‌های مستمر نهادهای ذی‌ربط این امر میسر گردید و به‌امید خداوند این مسیر بعد از حج تمتع با تلاش‌های سازمان‌های ذی‌ربط ادامه خواهد یافت.

عنایتی همچنین از مسئولان پادشاهی عربستان سعودی از جمله وزارت خارجه این کشور برای همکاری‌های مربوطه تشکر کرد.

استقبال سفارت از ورود اولین عمره‌گزاران ایرانی به مدینهآغاز عملیات حج عمره پس از وقفه 9 ساله

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد 
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • عفو بین‌الملل: آلمان ارسال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند
  • صحرای طبس تابلویی از عجز قدرت‌های بشری در برابر اراده الهی
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • نهاد حقوق بشری: ۱۴۰ گور دسته جمعی در نوار غزه شناسایی کردیم
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • از برهم‌ خوردن مصونیت پروژه سیاسی تا تضعیف اراده دشمن صهیونیستی