Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@19:35:42 GMT

سیاست اصلی ما حفظ اشتغال موجود است

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۴۴۰۲

سیاست اصلی ما حفظ اشتغال موجود است

مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کردستان،کاهش واردات را در تحقق رونق تولید مهم ارزیابی کرد و گفت: سیاست اصلی ما حفظ اشتغال موجود است.

به گزارش ایلنا، برهان صلواتی با اشاره به شعار سال که رونق تولید است، اظهار کرد: از مولفه های رونق تولید، فرهنگ کار و دلسوزی کارگر است؛ اگر بخواهیم رونق تولید داشته باشیم توجه به کارگر ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از کارگران به عنوان ستون فقرات تولید یاد کرد و گفت: در این مورد نه تنها کارگر بلکه مسئولان و عامه مردم هم در این زمینه ورود پیدا کنند و خود را در این خصوص مسئول بدانند.

مدیرکل تعاون ، کار ورفاه اجتماعی کردستان اضافه کرد: در تحقق شعار رونق تولید، کارگر نقش بی بدیلی دارد و این زمانی معنی پیدا می کند که کارگر نگاهی معیشتی به کار خود داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه قاچاق یکی از معضلات‌رونق تولید است، گفت: باید به صورت اساسی با این معضل برخورد کرد چرا که قاچاق کالا، واحدهای تولیدی را رو به ورشکستگی می کشاند و این باعث بیکار شدن جمع زیادی از کارگران می شود.

صلواتی همچنین کاهش واردات را در تحقق رونق تولیدمهم ارزیابی کرد و گفت: سیاست اصلی ما حفظ اشتغال موجود است.

وی با اشاره به وجود تحریم ها و تاثیر آنها بر کشور، تاکید کرد: پایه رونق تولید حمایت از کالای ایرانی است و استفاده از منابع و بودجه عمومی در بهبود و راه اندازی خط های تولید بهترین راه حل برای گذر از این مرحله است.

صلواتی در ادامه افزود: وقتی بحث تحریم پیش می آید ریزش در جامعه کارگری هم پیش می آید که ناشی از تحریم است. و سعی ما این است که از طریق اداره فنی و حرفه ای استان، افرادرا آموزش بدهیم تا وارد بازار کار شوند.

مدیرکل تعاون ، کار ورفاه اجتماعی کردستان تعداد هیات های تشکیل کارگری در کل استان 11 و هیات های حل اختلاف 6 عنوان کرد و گفت: در سال 97 تعداد شکایات صورت گرفته 6 هزار و 55 نفر، تعداد آرا صادره در هیات تشخیص 5 هزار و 732 رای، تعداد آرا سازشی صادره در هیات تشخیص یکهزار و 600 رای و میزان آرا سازشی هیات تشخیص 31 درصد، تعداد دادخواست تجدید نظرخواهی یکهزارو 405 رای ،تعداد  آرا در هیات حل اختلاف یکهزار و  400 رای و تعداد آرا سازشی صادره در حل اختلاف 43 مورد بوده است.

وی در دیگر سخنان خود بر نظارت کار زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: متاسفانه به علت مشخص نبودن و ازدیاد آنها، آمار در این زمینه در دست نیست و امکان شناسایی آنان هم وجود ندارد.

صلواتی در ادامه اضافه کرد: از طریق مشاغل خانگی، هرساله به این مشاغل اعتباراتی داده می شود که سهمیه سال 96 بالغ بر 18 میلیارد تومان و سال 97، 20 میلیارد تومان بوده است که از این مقدار، 13 میلیارد تومان آن به بانک ها معرفی شده بود و 11میلیارد و 450 تومان پرداخت شده است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اشتغال جامعه فنی و حرفه ای قاچاق کار و رفاه اجتماعی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر قدمی برای کار و اشتغال برداشته شود برای عظمت و بزرگی ایران است

امام جمعه اصفهان گفت: هر قدمی برای کار و اشتغال برداشته شود آن قدم برای عظمت و بزرگی ایران است و زمانی که اقتصاد شکوفا شود، دیگر دست ما در برابر دیگران دراز نیست، در جنگ غزه برای مردم مشخص شد که دشمن ما چه موجودی است و اگر بدانند چیزی نیاز داریم آن را به ما نمی دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار با مدیران اداره کار و تشکل‌های کارگری و جامعه کار و تولید استان اصفهان ضمن تبریک پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت و نیروهای مسلح کشور در عملیات وعده صادق و هم چنین تبریک هفته کارگر به اهمیت و جایگاه ارزشمند کار و کارگر در اسلام اشاره کرد و اظهار کرد: اسلام پیرامون مسئله کار و کارگری بسیار حرف برای گفتن دارد.

وی افزود: هم چنان که امیرمومنان (ع) در روایتی به ارزش کارگر اشاره کرده و می‌فرماید «الکادُّ علی عِیالِهِ کالمُجاهِدِ فی سبیلِ اللّه» و در روایت دیگری حضرت می‌فرماید «مَنْ اَکَلَ مِنْ کَدِّ یَدِهِ کانَ یَوْمَ القیامَةِ فِی عِدادِ الاَنْبیاءِ وَیَاْخُذُ ثَوابَ الاَنبیاء» فردی که با دسترنج خود زندگی خود را اداره کند در قیامت در صف پیامبران قرار دارد.

امام جمعه اصفهان تصریح کرد: این خطاب به کارگر مخلص و دلسوزی است که می‌خواهد نان حلال به دست آورد و همچنین قصد دارد جامعه خود را رشد دهد و با نیت خالص در کار وارد می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان، قشر روحانیت و کارگر را از اقشار مهم جامعه عنوان کرد و ادامه داد: یک قشر، قشر کار و کارگری است و یک قشر نیز کسی است که معنویت را به انسان‌ها می‌آموزد و این دو قشر هر دو از نظر دشمن مساوی هستند.

وی اضافه کرد: دشمن و به خصوص منافقین در ابتدای انقلاب کارهای فراوانی انجام دادند که کارخانه‌ها بسته شود، اما موفق نشدند و کارگران ما در این زمینه جهاد از خود نشان داده و بسیاری از پیشرفت‌ها به دلیل فهمی است که جامعه کارگری دارد.

ضرورت رفع موانع تولید و هموار نمودن مسیر اشتغال

امام جمعه اصفهان با تاکید بر نقشه دشمن بر کنار زدن قشر روحانیت و کارگر از جامعه تصریح کرد: آنها می‌دانند که اگر این دو قشر روحانیت و کارگر در کنار یکدیگر باشند می‌توانند در برابر دشمن بایستند و تحریم‌ها را بر همین اساس قرار دادند تا القا کنند که حکومت اسلامی نمی‌تواند زندگی مردم را اداره کند و مردم و حکومت را از یکدیگر جدا کنند.

آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به ضرورت رفع موانع تولید و هموار نمودن مسیر اشتغال گفت: در استان اصفهان کار بیش از تعداد افراد بیکار است اما افراد نمی‌دانند چگونه این مسیر را طی کنند و دولت و دولتمردان باید بدانند که کارگران، کشاورزان و دامداران همه کارگر دولت هستند و به دولت کمک می‌کنند و تولید انجام می‌دهند و لذا باید به آنها کمک کرد و موانع را از سر راه آنها برداشت.

نماینده ولی فقیه در استان به ضرورت ایجاد کارگاه‌های کوچک و زودبازده در مسیر اشتغال اشاره کرد و افزود: باید کار ایجاد کنید، به ویژه کارگاه‌های قالیبافی و یا تولید قارچ که سرمایه زیادی برای راه اندازی لازم ندارد و باید مسئولین امر به این موضوع فکر کنند در استان اصفهان که با مشکلات آبی مواجه است چه مشاغلی می‌توان ایجاد نمود.

وی خاطر نشان کرد: هر قدمی برای کار و اشتغال برداشته شود آن قدم برای عظمت و بزرگی ایران است و زمانی که اقتصاد شکوفا شود، دیگر دست ما در برابر دیگران دراز نیست، در جنگ غزه برای مردم مشخص شد که دشمن ما چه موجودی است و اگر بدانند چیزی نیاز داریم آن را به ما نمی‌دهند.

امام جمعه اصفهان تاکید کرد: قرآن کریم نیز به صراحت فرموده است اگر کفار کوچک‌ترین خیری به مسلمانان برسد ناراحت می‌شوند و اگر بدی برای مسلمین رخ دهد از آن خشنود می‌شوند.

وی عنوان کرد: در زمینه کار و کارگری نیز هر قدمی که بر می‌دارید باید نیت خدایی نمائید و هر جوانی که صاحب شغل می‌کنید راه را به آنها نشان دهید زیرا بسیاری مسیر و راه را نمی‌شناسند.

کارگر بدنه انقلاب است

در ابتدای این جلسه نماینده جامعه کارگری استان به برخی از نکات و مسائل مربوط به این قشر پرداخت و اظهار داشت: تعبیر حضرت امام (ره) این بود که روز کارگر روز دفع سلطه ابرقدرت‌ها است و تلاش کارگران نیز بر این بوده است.

وی افزود: دو قشر از جامعه اسلامی همواره نسبت به مشکلات و معیشت در جامعه عقب هستند و علل متعددی دارد و آنچه مهم است این است که جامعه روحانیت و طلاب و جامعه کارگر و کارگری همیشه وصل به انقلاب هستند.

وی ابراز ارادت نسبت به اسلام و انقلاب در طلیعه هفته کارگر را علت حضور نمایندگان جامعه کارگری استان عنوان کرد و ادامه داد: قشر کارگر بالاترین شهید را برای انقلاب اسلامی داده است و بالاترین خدمت را توانسته برای نظام انجام دهد و هیچ گاه از اسلام و انقلاب عقب گرد، سستی و اعوجاج نداشته، زیرا کارگر بدنه انقلاب است و خود می‌داند آنچه که سبب شده تاکنون مسائل را پشت سر بگذارد صبر و استقامتی بوده است که انجام داده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از جمعیت استان اصفهان بیمه شده تأمین اجتماعی هستند و این وظیفه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را سنگین‌تر می‌کند.

وی اضافه کرد: اقدامات مؤثری در چند حوزه در دولت جدید انجام شده است، از جمله در حوزه اشتغال که یک حوزه بین بخشی است برای اولین بار طرحی به نام زیست بوم ملی اشتغال ایجاد شد که این طرح ۱۰ مؤلفه اساسی دارد و اقدامات مؤثری در این راستا انجام و در سامانه رصد اشتغال ۱۲۰ هزار خدمت توسط دستگاه‌های مختلف اقتصادی ثبت شد.

وی تاکید کرد: در یک سال اخیر حدود ۲۰ هزار طرح حمایتی و طرح‌های اقتصاد خرد بررسی شده و بالغ بر ۱۱ هزار مورد از طرح‌ها پرداخت شده است، بر همین اساس یک میلیارد و ۲۰۰ هزار تومان معرفی به بانک‌ها صورت گرفته و در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۹ هزار ثبت اشتغال داشته‌ایم.

وی از ایجاد سامانه شغل در کشور خبر داد و افزود: برای اولین بار سامانه‌ای برای حوزه اشتغال در کشور به نام سامانه جستجوی شغل ایجاد شد که تنها در استان اصفهان ۲۸ هزار فرصت شغلی ثبت شد و ۱۳ هزار کارجو ثبت نام کرده که ۷ هزار نفر از آنها موفق به کسب شغل شدند.

وی عنوان کرد: با بررسی آمار مرکز ملی آمار در می‌یابیم نرخ بیکاری در ۱۴ سال اخیر و در سال ۱۴۰۲ به حداقل رسیده و این نویدی است که نشان می‌دهد طرح‌های اجرا شده کارایی داشته است.

وی از اصلاح فرایند رسیدگی به دادنامه‌های کارگری و کارفرمایی و جداسازی مرکز حل اختلاف در استان خبر داد و افزود: علاوه بر آن سال گذشته سه طرح در جهت رعایت عدالت اجتماعی اجرا شد که شامل طرح کالابرگ بود که طی آن یک و نیم میلیارد به استان جهت خرید ۱۱ قلم کالای مربوط به طرح کالابرگ تزریق شد.

وی خاطر نشان کرد: طرح دیگری که در حوزه کالابرگ انجام شد که شامل حمایت از مادران شیرده و حمایت از کودکان دارای سوءتغذیه است که در استان ۱۴ هزار کودک شناسایی شده و تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

کد خبر 747221

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۱۸ درصدی سهمیه اشتغال استان همدان در سال گذشته
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • یادواره شهدای کارگری استان همدان در فولاد ویان
  • امنیت شغلی در گرو تداوم چرخ تولید کارخانجات است
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • مرگ ۲۵ کارگر در اثر حوادث کار در همدان
  • هر قدمی برای کار و اشتغال برداشته شود برای عظمت و بزرگی ایران است