Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوانندگان "عصرایران" به یکدیگر کتاب معرفی می کنند. اگر شما هم کتابی خوانده اید و از آن خوش تان آمده، خواندنش را به دیگران هم پیشنهاد کنید.

خوانندگان عصر ایران به یکدیگر کتاب معرفی می کنند. اگر شما هم کتابی خوانده اید و دوست دارید خواندنش را به دیگران هم پیشنهاد کنید، از طریق فرمی که در این لینک است، اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*** لطفا اگر درباره کتاب های معرفی شده، نظری دارید، زیر همین پست برایمان بفرستید. (ولی معرفی کتاب را فقط از طریق این لینک باشد).

_____________________________________

نام کتاب: سوءقصد به ذات همایونی

نام نویسنده/ مترجم: رضا جولایی

پیشنهاد دهنده: محسن دشتی ( قم)

ناشر: چشمه

چرا این کتاب را پیشنهاد می‌کنم:

سوءقصد به ذات همایونی یک رمانِ تاریخ ساز است. رضا جولایی با نوشتنِ این رمان نگاهی نو به مفهومِ تاریخ در داستان‌نویسی ایرانی افزود. رمان روایتِ اعضای جریانی مارکسیستی است در دورانِ استبداد محمدعلی شاه قاجار در تهران و ترورِ نافرجام این شاه که دلیلی می‌شود بر سرکوب‌های بعدی او…

جولایی با قدرتِ خیال و به خدمت گرفتن تاریخ نگاری شخصی‌اش جهانی آفریده که در آن می‌توان روحِ آزادی خواهی، تنهایی و هراس را مشاهده کرد. رمانی که در آن استالین و صادق هدایت هم حضور خود را دارند و چنان جذاب و پر حادثه نوشته شده که عملاً یکی از نمادهای رمان‌نویسی ایران در سی سالِ گذشته است. جولایی در این رمانِ پرکشش سرنوشت‌هایی می‌سازد که در تاریخِ رسمی خبری از آن‌ها نیست و انگار اوست که این ارواح را احضار می‌کند تا از یک گذشته‌ی دور بگویند، مصداقی شوند از «یاد آر ز شمعِ مرده یاد آر» دهخدا. رضا جولایی با نوشتن این رمان جهانی دیگر آفرید.

____________________________________

نام کتاب: چرا ملت ها شکست می خورند؟ (ریشه های قدرت،ثروت و فقر)

نام نویسنده/ مترجم: دارون عجم اوغلو،جیمزای رابینسون مترجم : محسن میردامادی،محمدحسین نعیمی پور

پیشنهاد دهنده: عطیه رضایی ( تهران- کارشناس ارشد روانشناسی بالینی)

ناشر: روزنه

چرا این کتاب را پیشنهاد می‌کنم:

کتاب یادشده با 15 فصل از جمله: نظریه هایی که جواب نمی دهند، تولید فقر و غنا، تفاوت های کوچک و برهه های سرنوشت ساز : وزن تاریخ، من آینده را دیده ام و نتیجه بخش است: رشد تحت سلطه نهادهای استثماری ، در سرزمین ما نه: موانع توسعه ، توسعه معکوس ، پراکندگی رفاه ، چرخه تکاملی ، چرخه شوم ، در هم شکستن قالب و فهم فقر و غنا همراه است.

در یادداشت پشت جلد کتاب آمده است: ««چرا ملت ها شکست می خورند؟» با نگارشی درخشان و دلپذیر به پرسشی پاسخ می دهد که قرن ها متخصصان را درمانده کرده است. چرا برخی کشورها ثروتمند و برخی دیگر فقیرند و به واسطه ثروت و فقر ، سلامتی و بیماری ، غذا و قحطی از یکدیگر مجزا می شوند؟»

_____________________________________

نام کتاب: سیاست خارجی ایالات متحده در خاورمیانه

نام نویسنده/ مترجم: بلدر پریفتی- ترجمه عبدالمجید سیفی

پیشنهاد دهنده: محمد رضایی ( تهران- دانشجوی دکترای روابط بین الملل)

ناشر: قومس

چرا این کتاب را پیشنهاد می‌کنم:

کتاب سیاست خارجی ایالات متحده در خاورمیانه تلاش دارد با استفاده از یک بنیان نظری قدرتمند یعنی واقع گرایی تهاجمی سیاست خارجی این کشور را تبیین کند و نشان دهد به دلیل عدم تغییر در منافع ژئواستراتژیک در خاورمیانه این سیاست براساس استراتژی موازنه گری از دور طراحی شده است که در پی ان است مانع از شکل گیری یک هژمون منطقه ای شود. جان میرشابمر برجسته تربن نظریه پرداز واقع گرایی تهاجمی در یادداشتی برای این کتاب با تجلیل از توان تحلیلی بالای ان معتقد است این کتاب به خوبی این سیاست را تبیین نموده است.

___________________________________

نام کتاب: آقای کتابدار:گفتگو با کامران فانی

نام نویسنده/ مترجم: منوچهر دین پرست

پیشنهاد دهنده: امیررضا اصنافی ( تهران- دکتری- عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)

ناشر: روزنامه اطلاعات

چرا این کتاب را پیشنهاد می‌کنم:

ین کتاب شامل گفتگوی مشروح منوچهر دین‌پرست با استاد کامران فانی، از اساتید رشته کتابداری در کتابخانه ملی ایران است. استاد کامران فانی در زندگی خود فراز و نشیبهای زیادی را طی کرده است. وی در دانشگاه از رشته پزشکی به رشته ادبیات و سرانجام به دلیل علاقه وافرش به کتاب و مطالعه، به رشته کتابداری روی آورده و در همین رشته به عنوان یکی از مفاخر و اساتید برجسته در کتابخانه ملی محسوب می شود.

کامران فنی افزون بر اینکه یک کتابشناس برجسته است یک مترجم و مولف فعال نیز محسوب می شود. او کتابهایی متعددی را ترجمه کرده است که مرغ دریایی اثر آنتوان چخوف یکی از آنهاست. تخصص در نگارش دانشنامه از دیگر ویژگیهای برجسته علمی اوست. استاد کامران فانی با اساتیدی همچون جلال آل احمد، سیمین دانشور، دکتر مهدی محقق و استاد نوش آفرین انصاری نشست و برخاست داشته است. از نظر استاد کامران فانی، زندگی بدون کتاب هیچ معنایی ندارد. این کتاب، توسط انتشارات روزنامه اطلاعات و در 152 صفحه منتشر شده است. پیشنهاد می کنم همه دانشجویان، و علاقه مندان به عرصه کتاب و فرهنگ این کتاب را مطالعه کنند و با تلاشهای استاد فانی در عرصه تالیف و ترجمه کتاب آشنا شوند.

_________________________________________

نام کتاب: انجمن شاعران مرده

نام نویسنده/ مترجم: ان. اچ. کلاین بام/ زهرا طراوتی

پیشنهاد دهنده: سمیرا پیلتن ( تهران – فوق لیسانس)

ناشر: نیماژ

چرا این کتاب را پیشنهاد می‌کنم:

کتاب انجمن شاعران مرده داستانی این کتاب درباره‌ تغییر است. نانسی اچ.کلاین‌بام، روزنامه‌نگار و نویسنده آمریکایی است. او رمان‌های متعددی نوشته که بیشترشان در سینما مورد اقتباس قرار گرفته‌اند. فیلم «انجمن شاعران مرده» در سال ۱۹۸۹ به کارگردانی پیتر ویر و پیش از چاپ رمان آن ساخته شد و توانست جایزه بهترین فیلم مراسم اسکار آن سال را به خود اختصاص دهد. تام شولمن جایزه بهترین فیلم نامه را به دست آورد و فیلم در دو بخش بهترین بازیگر مرد (رابین ویلیامز) و بهترین کارگردانی نامزد دریافت جایزه شد

_______________________________________

نام کتاب: یوزپلنگانی که با من دویدند

نام نویسنده/ مترجم: بیژن نجدی

پیشنهاد دهنده: -

ناشر: مرکز

چرا این کتاب را پیشنهاد می‌کنم:

یوزپلنگانی که با من دویدند روایت ۱۰ داستان کوتاه با موضوع مرگ است که هر کدام کاملاً مجزا و با نثری خاص و شعرگونه توسط زنده‌یاد بیژن نجدی نوشته شده است.

 

بیژن نجدی، با مدرک ریاضی از دانشسرای عالی تهران، به‌دلیل سبک خاصی که در روایت‌ها و شخصیت‌پردازی‌ها داشت، داستان‌ها را به‌شکلی خاص و‌ منحصربه‌فرد ساخته و پرداخته است، به‌گونه‌ای که مخاطب را تا عمیق‌ترین فضاهای توصیفی می‌کشاند.

___________________________________

نام کتاب: رهبری

نام نویسنده/ مترجم: الکس فرگوسن – مایکل موریتز/ حسین گازر

پیشنهاد دهنده: ندا حسینی

ناشر: کتاب کوله پشتی

چرا این کتاب را پیشنهاد می‌کنم:

کتاب رهبری – درس هایی که از زندگی و سال های حضورم در منچستر یونایتد آموختم – نوشته سِر الکس فرگوسن مربی افسانه ای تیم منچستر یونایتد (معروف به شیاطین سرخ) و مایکل موریتز است.

الکس فرگوسن در سال ۲۰۱۳ کتاب زندگی نامه خود را منتشر کرد اما کتاب رهبری را در سال ۲۰۱۵ نوشته است. بنابراین این کتاب بیشتر از آنکه زندگی نامه فرگوسن باشد، حاوی نکات مدیریتی و درس هایی برای زندگی است.

الکس فرگوسن کتاب رهبری را به خانواده اش تقدیم کرده است و در قسمتی از متن ابتدایی کتاب چنین می گوید:

بسیار خوش شانس بودم که دختری شگفت انگیز را ملاقات کنم که پنجاه سال همراهم است. کتی سه پسر خیلی خوب به من هدیه داده که اخلاق کاری ما را به ارث بردند و باعث افتخار ما هستند. فرزندانم شور و شوقی را به ما هدیه دادند که تصورش باورنکردنی است. ما یازده نوه در سنین پنج تا بیست و یک سال داریم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معرفی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) مردی که چهره دیگران را به‌شکل «شیطانی» می‌بیند

یک مرد ۵۸ ساله آمریکایی دنیا را کمی متفاوت از افراد معمولی می‌بیند. او درواقع از نوعی ادراک‌پریشی و چهره‌کوری به نام PMO رنج می‌برد که باعث می‌شود چهره دیگران را غیرعادی و «شیطانی» ببیند. محققان با بررسی این مورد، سعی داشتند درک بهتری از این عارضه و به‌طورکلی نحوه مکانیسم اعصاب بینایی برای ادراک چهره افراد آشنا کسب کنند.

به گزارش دیجیاتو؛ براساس مقاله منتشرشده در The Lancet، در عارضه پروسپامتامورفوپسیا (Prosopometamorphopsia) یا به اختصار PMO، چهره افراد نزد بیمار مسخ‌شده و غیرعادی هستند. «ویکتور شارا»، فرد مبتلا به PMO، این عارضه را اینطور توصیف می‌کند که چهره افراد شیطانی به نظر می‌رسند.

این عارضه بسیار نادر است و تاکنون تنها ۷۵ مورد از آن گزارش شده. به همین دلیل محققان کالج دارتموث آمریکا با بررسی‌های این مورد خاص، سعی کردند متوجه شوند دقیقاً این افراد چگونه چهره دیگران را می‌بینند.

در عارضه PMO، بیمار چگونه چهره دیگران را می‌بیند؟

ویکتور شارا برای اولین‌بار در سال ۲۰۲۰ متوجه شد که دچار حالتی عجیب شده است؛ او متوجه مردی بدشکل در آپارتمانش شد که چهره عجیب‌وغریبی داشت؛ بعداً معلوم شد که آن مرد عجیب درواقع هم‌اتاقی او بوده است. شارا سپس دریافت که چهره همه افراد را مسخ‌شده و کج می‌بیند. او می‌گوید:

«اولین فکر من این بود که در دنیای شیطانی از خواب بیدار شدم.»

ویکتور شارا اظهار داشت که شیار‌های عمیقی روی پیشانی، گونه‌ها و چانه افراد می‌بیند؛ همچنین این عارضه تنها در چهره افراد رخ می‌دهد و ظاهر اشیا، خانه‌ها یا خودرو‌ها عادی است. همچنین با اینکه چهره اشخاص غیرعادی شده بود، اما شارا می‌توانست هویت اشخاص را تشخیص دهد. نکته جالب اینکه این چهره‌های ترسناک تنها در واقعیت هستند و عکس آن شخص را کاملاً عادی می‌بیند.

خوشبختانه، برای اولین‌بار، محققان توانستند بازنمایی‌های بصری واقع‌گرایانه از تغییر چهره‌ها در اثر PMO به تصویر بکشند. برای انجام این کار، محققان از چهره یک فرد عکس گرفتند و سپس آن را روی صفحه نمایش به بیمار نشان دادند، همچنین خود آن شخص نیز پیش او حاضر بود. به این طریق محققان توانستند تفاوت ادراک این بیمار را با نرم‌افزار ترسیم کنند.

محققان با انجام این پژوهش امیدوارند که آگاهی جامعه علمی را درباره اختلال PMO افزایش دهند، چراکه معمولاً این عارضه به اشتباه نوعی اختلال روانپزشکی یا حتی اسکیزوفرنی تشخیص داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • آنتونیو رودیگر: اجازه نمی‌دهم به خاطر مسلمان‌بودن، مورد توهین و تحقیر قرار بگیرم
  • گزارشی از نظر منتقدان درباره آخرین کتاب چاپ شده مارکز
  • (عکس) مردی که چهره دیگران را به‌شکل «شیطانی» می‌بیند
  • ۹ کار و شغلی که درونگرا‌ها در آن بهتر هستند
  • بیش از هر زمان دیگر به تقویت هویت جامعه نیاز داریم
  • تفاوت همدلی با همدردی چیست؟
  • چند اسب اینجا می‌بینید؟
  • اضطراب اجتماعی، اضطراب جمعیت و راه‌های مقابله با آن
  • رابطه خِرَد و خوش رفتاری از نگاه امام حسن مجتبی (ع)
  • اگر این نشانه‌ها را دارید بسیار شخصیت قوی دارید