Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد که کره شمالی برای تکمیل فرایند خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره، نیازمند ارائه تضمین‌هایی در خصوص حفظ حاکمیت و امنیت خود است.

به گزارش فارس، «ولادیمیر پوتین»‌ رئیس‌جمهور روسیه امروز (پنجشنبه) در کنفرانس خبری پس از دیدار با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی گفت، مهم‌ترین مسئله در خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره این است که تضمین‌های لازم در خصوص حفظ حاکمیت کره شمالی در اختیار پیونگ‌یانگ قرار گیرد و این امر تنها از طریق پایبندی به قوانین بین‌المللی محقق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌جمهور روسیه ضمن ابراز خرسندی از نتایج دیدار خود با رهبر کره شمالی تأکید کرد، کیم مایل به کاهش خطرات هسته‌ای در شبه جزیره کره و خلع سلاح اتمی این شبه‌جزیره هست اما تضمین‌های خاصی می‌خواهد.

پوتین گفت: «ما همگی از نتایج این گفت‌وگوها رضایت کامل داریم- هم من و هم همکارانم. رئیس کیم جون اون فردی کاملا روشن است که همین مسئله باعث شد درباره همه موضوعاتی که در دستورکار بود، گفت‌وگوها و مباحثات آزادی داشته باشیم».

رئیس‌جمهور روسیه اشاره کرد که در این دیدار درباره روابط دوجانبه روسیه و کره شمالی، تحریم‌های سازمان ملل، روابط کره و آمریکا و خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره به طور مفصل و با جزئیات گفت وگو شد و همه مسائل از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد که در رابطه با بحران شبه جزیره کره، پیش رفتن در مسیر گفت‌وگو ضروری است و هیچ راه دیگری برای تحقق این مسئله وجود ندارد.

رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد، زمانی که مسئله تضمین‌های بین‌المللی برای کره شمالی مطرح است، در نظر گرفتن چارچوبی چندجانبه برای مذاکرات مرتبط با خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره ضروری خواهد بود.

وی در این خصوص گفت: «من نمی‌دانم که آیا این چارچوب باید همین حالا آغاز شود، اما با تمام وجود باور دارم که اگر شرایطی به وجود آید که نیاز باشد تا تضمین‌هایی به یکی از طرف‌ها داده شود، که در این مورد بحث تضمین‌های امنیتی برای کره شمالی مطرح است، بدون تضمین‌های بین‌المللی هیچ راه‌حلی وجود نخواهد داشت».

پوتین افزود، پایبندی به قوانین بین‌المللی تنها راهی است که برای حل این بحران وجود دارد و طبق قوانین بین‌المللی این مسئله می‌تواند از طریق احترام متقابل به حقوق یکدیگر به خوبی حل شود.

رئیس‌جمهور روسیه در بخش دیگری از سخنانش با خبرنگاران پس از دیدار با کیم تأکید کرد که نتایج نشست اخیر با رهبر کره شمالی را با آمریکا و چین در میان خواهد گذاشت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کیم جونگ اون پوتین کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....

به گزارش همشهری‌آنلاین، روزنامه کیهان نوشت:
مئیر جاودانفر استاد دانشگاه رایخمن به رادیو فرانسه گفت: حملۀ بی‌سابقه ایران به اسرائیل با استفاده بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد انتحاری در سیزدهم ‌آوریل گذشته، در اصل نشان داد که برنامۀ هسته‌ای ایران تا چه حد می‌تواند خطرناک باشد(!) اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی در دفاع از خود استفاده می‌کند که خود هدف حمله یا تهدید جدی اتمی قرار گرفته باشد.»
با حملۀ سیزدهم ‌آوریل ایران به اسرائیل، روابط دو طرف وارد مرحله و فصل تازه‌ای شد. چنین حملاتی برای کشورهای عرب قابل قبول و قابل تحمل نیست. به‌رغم همۀ اختلافاتشان با اسرائیل بر سر مسئلۀ غزه، همکاری کشورهای عرب به ویژه اردن برای مقابله با حملۀ اخیر بسیار مهم بود. زیرا ایران ثبات کل منطقه و کلیه کشورهای منطقه را به چالش کشید(!؟)

وی می‌افزاید: حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل، از هر لحاظ بی سابقه بود. حتی روس‌ها نیز در حملات‌شان به اوکراین، چنین حمله‌ای با چنین شدت و دامنه‌ای انجام ندادند. من نمی‌دانم که آیا جمهوری اسلامی ایران توان پرتاب همزمان ۳ هزار یا ۳۰هزار موشک و پهپاد علیه اسرائیل را داشته باشد و اگر داشته باشد، آیا سامانۀ دفاعی اسرائیل، توان خنثی کردن این سطح از حمله را خواهد داشت یا نه، ولی اگر جمهوری اسلامی چنین توانی را داشته باشد و آن را نیز به اجرا بگذارد، شکی نیست که ما وارد جنگی تمام عیار و بی‌سابقه و پرهزینه برای دو طرف خواهیم شد.

وحشت‌زدگی و فرافکنی تحلیلگر صهیونیست در حالی است که وی به ‌هنگام اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در دمشق هیجان زده شده و گفته بود: مهم‌ترین نکته در حملۀ منسوب به اسرائیل در اول ‌آوریل گذشته این است که در نتیجۀ آن عالیترین مقام نیروی قدس سپاه پاسداران آن‌هم در کشور حسّاسی نظیر سوریه کشته شد. این حمله بیش از همه نشان داد که تا کجا اطلاعات اسرائیل دربارۀ محل حمله و حاضران در آن دقیق بوده است. محافل اسرائیلی صریحاً اعلام می‌کنند که باید دیر یا زود با اربابان نیروهای نیابتی ایران، درگیر بشویم. بسیاری معتقدند که اگر اسرائیل زودتر با ایران درافتاده بود،‌ ای‌بسا ایران از حملۀ هفتم اکتبر پشتیبانی نمی‌کرد.

کد خبر 847103 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • اینفوگرافیک/ تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی + عکس
  • (اینفوگرافیک) تمام «نه»‌های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟
  • گروسی: اهداف برنامه هسته‌ای ایران ابهام دارد