Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مشاور رئیس دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور در امور خیرین در اولین نشست خیرین و حامیان دانشگاه فنی وحرفه‌ای گیلان گفت: صدو پنجاه هزار دانشجو در ۱۷۶ مرکز دانشگاهی سراسر کشور مشغول یادگیری مهارت‌های فنی وحرفه‌ای هستند.

مدیر عامل بنیاد ملی حامیان دانشگاه فنی وحرفه‌ای با اشاره به وجود دو هزارو سیصد آزمایشگاه فنی وحرفه‌ای در سراسر کشور گفت: کمک خیرین می‌تواند نقش ارزنده‌ای درتجهیزکارگاه‌ها و آموزش مهارت جویان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوژان صباحی تشکیل بنیاد حامیان دانشگاه فنی وحرفه‌ای در سال ۹۶ را گام مهمی در جهت رشد و بالندگی دانشگاه و فراهم کردن بستر‌های لازم برای آموزش واشتغال دانست و بر ضرورت مشارکت همه خیرین دراین خصوص تاکید کرد.

جبارکوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز ارائه آموزش‌های جدید و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم را بسیار ضروری دانست و گفت: خیرین مانند چشمه‌های جوشانی هستند که به کمک آن‌ها می‌توان علاوه بر توسعه علم ودانش در استان فرصت توسعه واشتغال را فراهم ساخت.

سید محمد احمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان نیز دانشگاه فنی وحرفه‌ای را ارتباط دهنده صنعت و دانشگاه دانست وگفت: ارائه آموزش‌های تخصصی به دانشجویان وتکنسین‌ها در کنار نیاز سنجی مشاغل، می‌تواند زمینه توسعه و اشتغال پایدار رافراهم سازد.

دکتر رسول شمشادی رئیس دانشگاه فنی وحرفه‌ای گیلان نیز با اشاره به اینکه هفت هزارو هفتصد دانشجو دردانشکده‌ها وکارگاه‌های آموزشی این دانشگاه مشغول تحصیل هستند گفت: آموزش مهارت‌های شغلی و تربیت نیرو‌های متخصص با حمایت خیرین، از اولویت‌های اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است.

انتهای پیام/آ

حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فنی و حرفه ای دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، مدارس را جایگاه تحقق عدالت آموزشی دانست و بر افزایش سهم دانش آموزان مناطق محروم برای ورود به مدارس خاص، تأکید کرد.  
رضا مراد صحرایی نگاه رئیس جمهور مبنی بر لزوم ارتقاء کیفیت و تقویت مدارس دولتی را یادآوری کرد و گفت: باید تلاش کنیم کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس دولتی را ارتقا دهیم و این امر با همکاری و همراهی معلمان میسر می‌شود.
وی برای تقویت مدارس دولتی، تأمین نیروی مورد نیاز این مدارس، تهیه و تدوین برنامه عملیاتی برای تحقق این امر، ارزیابی مستمر عملکرد مدارس دولتی، طراحی استاندارد‌های تقویت این مدارس و تدریس معلمان خاص در آنها را از جمله مواردی دانست که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه تأکید کرد: برای تقویت و ارتقاء جایگاه مدرسه که هدف اصلی آموزش و پرورش است، باید برخی محدودیت‌ها رفع و اختیاراتی به مدارس تفویض شود.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • برگزاری کنفرانس هوش مصنوعی در بوشهر+ تصویر
  • پذیرش ۲۸۳ مقاله در اولین کنفرانس ملی مهارت
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • تلاش برای دور کردن آموزش‌وپرورش لرستان از حاشیه و سیاست‌زدگی
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فنی وحرفه‌ای سبزوار در حمایت از عملیات وعده صادق
  • اگر سپاه نبود