Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@08:54:39 GMT

مشکلی در تامین نهاده های دامی نداریم

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۴۸۳۷

مشکلی در تامین نهاده های دامی نداریم

کاشان - ایرنا - وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ مشکلی در تامین انواع نهاده های دامی به قیمت دولتی در کشور وجود ندارد و محدودیتی در تامین نیازها نیست.

به گزارش ایرنا، محمود حجتی روز پنجشنبه در جریان بازدید از یک مجتمع پرورش ماهی در آران و بیدگل تصریح کرد: انواع نهاده های مورد نیاز کشور با ارز دولتی تامین و تا بندر امام (ره) آورده شده که بر این اساس مشکلی در تامین نیازها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: حواله های توزیع نهاده ها نیز در اختیار جهاد کشاورزی استان ها قرار گرفته و اتحادیه های کشاورزی و دامی برای دریافت سهمیه باید به سازمان جهاد کشاورزی استان خود مراجعه کنند.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وجود واسطه ها و برخی استفاده های سو در توزیع نهاده ها، بر لزوم قطع ریشه آنها تاکید کرد و گفت: البته در این میان اجحاف هایی هم صورت می گیرد که باید مستندات آنها به اطلاع سازمان های بازرسی برسد.
وی با انتقاد از سکوت بهره برداران در زمینه معرفی دلالان عنوان کرد: این واسطه ها به علت رودربایستی و سکوت، در زیر چتر ما پرورش می یابند که در شرایط جدید با برنامه ریزی های صورت گرفته، نقش آنها تا حدودی کمرنگ شده است.
حجتی سیاست وزارت جهاد کشاورزی را حمایت از تولید و پشتیبانی از تولیدات کشاورزی و دامی برشمرد و افزود: در این زمینه سایر مسائل از جمله تغییر کاربری ها باید مدیریت شود.
بر اساس آمارهای انتشار یافته، سالانه افزون بر 9 میلیون تن انواع نهاده های دامی (ذرت، جو و کنجاله سویا) با ارزش نزدیک به سه میلیارد دلار وارد کشور می شود.
وی در ادامه نیز با اشاره به پرورش ماهی خاویار در محدوده کویر مرنجاب عنوان کرد: فعالیت و پرورش ماهی در چنین شرایط سخت کویری جای قدردانی دارد و باید با ارائه تسهیلات گسترش یافته و مسائل و مشکلات به تدریج برطرف شود.
وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: منطقه آران و بیدگل ظرفیت بالایی در زمینه پرورش ماهی آرتیمیا دارد که بر این اساس در نظر داریم تا طرحی به صورت آزمایشی به اجرا درآید و آب و زمین لازم در اختیار بهره برداران قرار بگیرد.
وی همچنین با اشاره به مشکلات کمبود آب در استان اصفهان بیان کرد: بحث کاهش سه هزار ساعتی آب در بخش کشاورزی این استان در حال اجرا می باشد که تصمیمی منطقه ای است و نیاز به بررسی در خود استان دارد.
به گزارش ایرنا، چند نفر از بهره برداران و کشاورزان شهرستان آران و بیدگل نیز در ادامه برخی درخواست ها، مشکلات و ظرفیت ها از جمله ارائه تسهیلات، تامین نهاده های دامی با ارز دولتی، کمبود کود شیمیایی، سم یارانه ای و نبود کارشناسان کشت محصولات تابستانه (صیفی جات) را مورد اشاره قرار دادند.
کشاورزان آران و بیدگلی با نزدیک به 21 هزار هکتار زمین قابل کشت در این شهرستان، سال گذشته 205 هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامی تولید کردند.
شهرستان افزون بر 103 هزار نفری آران و بیدگل در فاصله نزدیک به 6 کیلومتری کاشان و 215 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
7472/8123

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي نهاده دامي آران و بيدگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و ترکیب ژنتیکی ۱۵۰۰ راس گوسفند در لرستان

صادق اسدالهی در جلسه اجرای عملیات تولید وترکیب ژنتیکی دام سبک استان که در سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: درحال حاضر مناسب‌ترین دام جهت تامین بخش مهمی از نیاز گوشت قرمز کشور، گوسفند است.

وی خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از علوفه مراتع و ضایعات کشاورزی مزارع که عمدتا برای دام دیگری قابل استفاده نیست و همچنین ذائقه مصرف گوشت گوسفند و نیاز به گوسفند برای قربانی در اعیاد و مراسم مذهبی در ایران از مهمترین دلایل مهم پرورش گوسفند محسوب می‌شود.

این معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان اضافه کرد: عملکرد تولیدی و تولید مثلی گوسفندان بومی برای پرورش در سامانه غیرمرتعی برای پرورش دهنده نمی‌تواند بازدهی اقتصادی مناسبی را ایجاد کند.

اسدالهی بیان کرد: به‌عبارت دیگر مجموع صفات مورد نیاز برای گوسفندان مناسب پرورش در سامانه غیر مرتعی در گوسفندان بومی کشور وجود ندارد و چاره‌ای جز تولید نژاد‌های جدید با صفات مطلوب نیست.

وی ادامه داد: در همین راستا سازمان جهاد کشاورزی لرستان برنامه‌ریزی خود را برای سال جاری تولید و ترکیب ژنتیکی ۱۵۰۰ راس گوسفند در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی
  • ارز کالاهای اساسی در سال جدید به زودی پرداخت می‌شود
  • پرداخت ارز کالاهای اساسی در سال جدید به زودی آغاز می‌شود
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • تولید و ترکیب ژنتیکی ۱۵۰۰ راس گوسفند در لرستان
  • توزیع بیش از ۱۰۰ هزار تن نهاده دامی و کشاورزی در کرمانشاه
  • احیا ۳۵ واحد پرواربندی دام در لرستان
  • احیا ۳۵ واحد پرواربندی در لرستان
  • جلوگیری از فاسد شدن ۲۷ هزار تن نهاده های دامی در ایلام