Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با بیان اینکه در استان‌ مازندران بیش از 7 هزار کیلومتر رودخانه و دو هزار کیلومتر نهر وجود دارد که باید دیواره سازی شوند؛ گفت: سند سیلاب استان مازندران تهیه و در جلسه شورای برنامه ریزی استان در بهمن ماه گذشته به تصویب رسید . به گزارش بلاغ، سید محمد نظری در جلسه مدیریت بحران شهرستان بابل اظهار کرد: برابر ماده ۵۵ و ۵۶ قانون شهرداری‌ها در حوزه شهری، لایروبی رودخانه‌ها چه در انهار و چه در حریم، از جمله وظایف شهرداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در استان‌ مازندران بیش از 7 هزار کیلومتر رودخانه و دو هزار کیلومتر نهر وجود دارد که می‌بایست دیواره سازی شوند؛ افزود: با توجه به ورود سازمان بازرسی به نیابت از قوه قضاییه نسبت به این موضوعات، این مهم‌ سبب تشدید مسئولیت قانونی مدیران و شهرداران شد و همچنین مطالعه منابع در حوزه سیل و سیلاب، جمع آوری هدایت آب‌های سطحی از جمله دیگر اقداماتی است که شهرداران باید آن‌را مورد اهتمام و توجه قرار دهند.
 
 مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خاطرنشان کرد : یکی از نعمات سیل اخیر، همدلی و همنوایی بود و همین مهم سبب شد که تمام دستگاه‌ها بدون‌ شرح وظایف کنار هم قرار گیرند و همان حماسه‌ای که در هشت سال جنگ تحمیلی داشتیم یک‌بار دیگر مدیران ما به نمایش بگذارند.

این مسئول اضافه کرد: این مهم جای بسی خوشحالی است که مدیران دستگاه‌های اجرایی در مدیریت اجرایی به ید واحده تبدیل‌ شدند؛ لذا با توجه به تنش‌های اجتماعی موجود که دشمن شادکن است، خلق چنین حماسه‌ای توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی و به ویژه سپاه، ارتش و بسیج قابل تقدیر است.

نظری بیان کرد: در حوزه پیشگیری مدیریت بحران در گذشته باید وارد موضوعات مهم این چنینی می‌شدیم به طوری‌که سندی در جهت تامین منابع مالی جهت مقابله با سیل و سیلاب تهیه و تنظیم می‌شد.
 
وی با اشاره به این نکته که استان‌های گیلان و گلستان از منابع اعتباری سیل و سیلاب استفاده می‌کنند؛ تصریح کرد: اما در استان مازندران این مهم مغعول ماند، لذا با تلاش‌های استاندار مازندران  و تکلیف دستوری که توسط وی برای شرکت آب منطقه‌ای تعیین شد، سند سیلاب استان مازندران تهیه و در جلسه شورای برنامه ریزی استان در بهمن ماه گذشته به تصویب رسید و بدین ترتیب از ردیف ملی بودجه سال ۱۳۹۸ استان مازندران می‌تواند از منابع ملی سیل و سیلاب بهره مند شود که در جلسه ماه گذشته مدیریت بحران که با حضور رئیس جمهور و معاون اول برگزار شد بر عملی شدن این موَضوع تاکید جدی صورت گرفت.
 
 مدیرکل راه و شهرسازی مازندران متذکر شد: پیش بینی می‌شود در سال‌های آتی مشکلات ناشی از سر دهانه‌ها و سیلاب رودخانه‌ها کاهش یابد و از 12 شهرستان که درگیر سیل بودند شهرستان بابل (محور گلوگاه فیروزجا) و شهرستان نکا (محور هزارجریب) در اولویت قرار دارد و ردیف اعتباری مناسب  برای این دو محور اختصاص داده شده است.
 
این مسئول اظهار کرد: لذا براساس تکلیفی که به سازمان مدیریت برنامه ریزی استان و کمیته برنامه ریزی در شهرستان‌ها اعطا شد، استاندارد سازی و مدرن سازی سردهنه‌های کشاورزی است که باید فرمانداران در کمیته برنامه ریزی شهرستان‌ها لحاظ کنند.
 
نظری ادامه داد: این مطالعات از چند منظر کمک حال شهرداری‌ها است به طوری‌که هم‌ می‌توانند از ردیف منابع ملی اعتبارات لازم را کسب کنند و در حوزه بازآفرینی شهری هم می‌تواند سبب تصویب محدوده‌ها  شود و  کمک‌های لازم‌ را دریافت کنند.
 
وی افزود: در حوزه بازآفرینی شهری ظرفیت‌های مناسبی جهت کمک به شهرداری‌ها وجود دارد  که در همین راستا در شهرهای کوچک، ساخت ساز و احیای بافت‌ها با تسهیلات کم بهره  به متقاضیان جهت ساخت و ساز پرداخت می‌شود و در حوزه نظام مهندسی از تخفیفات لازم برخوردار می‌شوند.
 
 مدیرکل راه و شهرسازی مازندران اعلام کرد: اعطای قیر رایگان به شهرداری‌ها از جمله اقداماتی است که اداره کل راه و شهرسازی استان‌ مازندران نسبت‌ به انجام آن تاکید ویژه‌ای دارد؛ لذا انتظار می‌رود شهرداران در این امر پیش گام و پیش قدم شوند و به همین منظور مطالعات بافت‌های شهری که از جمله موضوعات مهم محسوب می‌شود و از اهمیت خاصی هم برخوردار است که می‌بایست مورد توجه جدی شهرداران قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش طغیان رودهای مازندران با رشد چهار برابری لایروبی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: تلاش می‌شود با لایروبی رودخانه‌های استان از طغیان و وقوع سیلاب در رودهای مازندران جلوگیری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حیدر داوودیان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه  سال گذشته 160 کیلومتر از رودخانه‌ها و نهر‌های استان لایروبی شد، گفت: رشد چهار برابری لایروبی رودخانه‌ها و نهر‌های مازندران در سال گذشته نسبت به سال 1401 سبب شده است تا در مهار طغیان رودها موفقتر عمل کنیم.

وی با بیان اینکه پارسال با برنامه‌ریزی مناسب و استفاده از ظرفیت‌های اعتباری، تجهیزاتی و قانونی 160 کیلومتر از رودخانه‌ها و نهر‌های مازندران لایروبی شد افزود: لایروبی نقش مهم در کاهش خسارات  طغیان رودخانه‌ها دارد.

داوودیان همچنین تصریح کرد: لایروبی انجام شده رودخانه‌های مازندران در سال 1401 حدود 44 کیلومتر بود و این رقم در سال گذشته به 160 کیلومتر رسید که رشد داشته است.

وی به  لایروبی نهر‌ها و رودخانه‌های نیرنگ، کاری رود، خان رود، سردآبرود چالوس، خیره‌سر و کورکورسر نوشهر، بولک رود، کریم‌رود، بابلرود و خوشرود در محدوده روستا‌های آکتیچ، درویش‌خاک، شهیدآباد، پیل، علمدار بابل، نسن و بخش بلده شهرستان نور و کیکاوس‌ رود اشاره کرد و گفت: در کلاک رود، جوله‌رود و سید رود فریدونکنار همچنین در محدوده پاسند، زرد وال بهشهر، زیروان، محدوده لمراسک و تیرتاش گلوگاه و کچپ‌رود این اقدام انجام شد و روستاهای کاری رود آمل، گرمرود، جمشیدرود در سال گذشته انجام شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران یادآور شد: برای اجرای این طرح‌های لایروبی بالغ بر 300 میلیارد ریال هزینه شد که در تامین اعتبار از ظرفیت‌های قانونی اعتبارات عمومی، تهاتر مصالح رودخانه‌ای و منابع داخلی شرکت استفاده شده است.

داوودیان لایروبی رودخانه‌ها را یکی از اقدامات اولویت‌دار شرکت آب منطقه‌ای در سال جاری عنوان کرد و گفت: با اولویت نقاط حادثه‌خیز لایروبی رودها ادامه دارد و تلاش خواهد شد سرعت اجرای طرح نقاط حادثه خیز افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم
  • افزایش ۴ برابر لایروبی رودخانه‌های مازندران
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر رودخانه‌های استان قزوین برای پیشگیری از سیل
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین
  • کاهش طغیان رودهای مازندران با رشد چهار برابری لایروبی
  • افزایش چهار برابری لایروبی رودخانه‌های مازندران.
  • ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های مازندران لایروبی شد
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب