Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-23@14:49:01 GMT

آفرودی‌ها؛ یاریگران گمنام سیل زدگان

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۵۵۱۵

آفرودی‌ها؛ یاریگران گمنام سیل زدگان

خرداد: با نگاهی به فضای مجازی می‌توان گروه‌های دیگری را هم در سطح جامعه ایران دید که بدون تبلیغات‌های مرسوم و فقط به قصد و نیت کمک‌رسانی به مناطق سیل زده رفته و به فعالیت مشغولند.

در این روزها که مناطقی از کشور با سیل و مشکلات ناشی از آن دست به گریبان هستند از هر سو گروه‌های مختلفی به یاری مردم آن منطقه شتافته‌اند و موجی از همدلی و مهربانی شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان بیشتر فعالیت گروه‌هایی به چشم آمده‌ است که به طرق مختلف در رسانه‌ها و صداوسیما مطرح شده‌اند، اما آیا کمک و خدمت‌رسانی فقط محدود به این طیف است؟

با نگاهی به فضای مجازی می‌توان گروه‌های دیگری را هم در سطح جامعه ایران دید که بدون تبلیغات‌های مرسوم و فقط به قصد و نیت کمک‌رسانی به مناطق سیل زده رفته و به فعالیت مشغولند.

کمک‌رسانی هموطنان کُرد در فضای مجازی بسیار مورد توجه قرار گرفت که وسایل مورد نیاز سیل‌زدگان مناطق دور افتاده را بر کول خود حمل کردند.

از این دست یاری رساندن می‌توان به جوانان دیگری هم اشاره کرد که شاید از چشم رسانه‌ها و ... دور افتاده باشند اما آنها بدون هیچ توقع و چشم‌داشتی در مناطق بحران زده به فعالیت مشغولند.

برای مثال گروهی از جوانان علاقمند به «آفرود» هستند که اسم گروه خود را «کرگدن نارنجی» گذاشته‌اند و ماشین‌های آفرودی خود را برداشته و در توزیع مایحتاج مردمان آسیب دیده مناطق صعب العبور کمک می‌کنند. (آفرود: نوعی از اتومبیل‌رانی در مسیرهای خاکی، گلی، صخره‌ای و ناهموار شنی و کویری که ماشین‌های مخصوص خود را لازم دارد.)


شاید اگر چند ماه پیش این ماشین‌ها را (با آن تزئینات و لوازم خاص خودشان) در جایی می‌دیدم با خود فکر می‌کردم جوانانی بدون دغدغه‌ هستند که به دنبال تولید هیجان و بالا بردن ترشح آدرنالین هستند ولی مشارکت در چنین اتفاقاتی، تمام معادلات ذهنی آدمی را به هم می‌ریزد و فقط شعف و تحسین به دنبال دارد.

احتمالا از این دست افراد کم نباشند که به شکلی غیر از راه‌های معمول همیشگی، در حال یاری رساندن به هموطنان داغدار و رنج‌دیده خود هستند و اتفاقا بسیار موثرتر و بهتر کار می‌کنند چون به خواست قلبی خود و بدون هیچ توقعی به چنین راهی قدم گذاشته‌اند.

در جایی خواندم اگر هر کس یک شمع در دست می‌گرفت و به همان اندازه اطرافش را روشن می‌ساخت در جهان دیگر تاریکی وجود نداشت که ما از قدم گذاشتن به آن در هراس باشیم.

این گونه کمک‌رسانی‌ها و خدمت به همنوع بسیار امیدوار کننده و قابل ستایش است چون شادی و رضایت درونی به همراه دارد، هم برای خودشان، هم برای آسیب دیدگان و هم برای من که از دور شاهد چنین اتفاقاتی هستم.

در پایان یادآور می‌شوم که نگارنده هیچ ارتباطی با این گروه‌ها ندارد و این نوشتار هم رپرتاژ آگهی نیست فقط یک احساس درونی برای تقدیر از یک اتفاق مثبت است.


برچسب ها: آفرود ، سیل زدگان ، آفرودی‌

منبع: خرداد

کلیدواژه: آفرود سیل زدگان آفرودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۵۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خدمات رسانی به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، سید محمد مهدی سجادی گفت: با شرئع بارش های بهاری از ۲۸ فروردین ماه ۱۳ شهرستان ایرانشهر، سیب و سوران، سراوان، مهرستان، خاش، نیکشهر، زاهدان، میرجاوه، کنارک، سرباز، دلگان، فنوج، چابهار درگیر سیل و آبگرفتگی بودند.
وی ادامه داد: علاوه بر امدادرسانی به ۴۶ هزار و ۸۱۵ سیلزده، سه هزار و ۴۲ نفر نیز اسکان اضطراری یافتند و همچنین با تلاش بی‌وقفه امدادگران، ۶۱ نفر به مناطق امن منتقل شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: همچنین در سیل و آب‌گرفتگی هفت روز گذشته به دلیل مسدود بودن راه‌ها، ۱۹۴ سورتی پرواز برای توزیع اقلام زیستی از طریق امداد هوایی در ۲۷۵ روستا متاثر از سیل انجام شده است.
وی ادامه داد: در این مدت، ۶۷۲دستگاه چادر امدادی، پنج هزار و ۵۹۶ تخته پتو، سه هزار و ۲۱۵ تخته موکت، سه هزار و ۹۶۲ کیلوگرم نایلون پوششی، ۹ هزار و ۴۴۰ بسته غذایی، ۱۰ هزار و ۱۰ عدد قوطی کنسرو، شش هزار و ۲۵۰ کیلوگرم برنج، ۲۱۹ قوطی روغن،۱۲ هزار و ۱۲۴ بطری آب معدنی، ۳۲ کیلوگرم حبوبات و سایر اقلام زیستی میان متأثران از سیل و آب‌گرفتگی توزیع‌ شده است.
سجادی تاکید کرد: ۱۱۱ تیم عملیاتی شامل ۴۵۴ نیروی هلال‌احمر در عملیات امدادرسانی به ۱۳ شهرستان متأثر از سیل و آبگرفتگی در جنوب سیستان و بلوچستان مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
  • توزیع بیش از ۱۱ هزار بسته غذایی در میان سیل‌زدگان
  • تداوم خدمات رسانی به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • قطعی ۱۲ ساعته گاز در برخی مناطق رشت و خمام
  • آتش نشانان تهرانی در حال تخلیه آب از خانه سیل زدگان بلوچ | نجات یک بیمارستان مهم در کنارک
  • برق تمام روستاهای سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آغاز طرح جهادی خدمات رسانی در مناطق هشت گانه شهرداری
  • انجام ۸۳ سورت پرواز برای امدادرسانی به سیل‌زدگان بلوچستان
  • ارتش و سپاه؛ لشکر خدمت