Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - سرپرست کاروان اعزامی ایران به المپیک 2020 ژاپن گفت: از مرداد ماه برنامه های آموزشی به سرپرستان، مربیان و ورزشکاران به عنوان فعالیت های جنبی کاروان در کنار آماده سازی تیم ها آغاز می شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از کمیته ملی المپیک، مدرسان کارگاه های آموزش سرپرستان، مربیان و ورزشکاران اعزامی به بازیهای المپیک 2020 توکیو با دعوت سرپرست کاروان اعزامی ایران گرد هم آمدند تا برنامه های خود برای برگزاری کلاسهای پیش رو را اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این در حالی است که کادر سرپرستی کاروان اعزامی به المپیک 2020 در نظر دارد به منظورهماهنگی همه اعضای کاروان از سرپرست، مربی و ورزشکار گرفته تا کادر رسانه ای و پزشکی وغیره، کارگاه های آموزشی را برای اعضای کاروان برگزار نماید.
از اینرو سرفصل های فنی، پزشکی، کنترل دوپینگ، فن آوری و اطلاعات، رسانه، فرهنگی، تشریفات و غیره برای کارگاه ها در نظر گرفته شد و مدرسان هر کدام از بخش ها نیز برنامه های خود برای این تصمیم سرپرست کاروان اعلام کردند.
«نصرالله سجادی» سرپرست کاروان اعزامی ایران به المپیک 2020 توکیو در این خصوص گفت: شکی نیست که باید هر چه سریعتر فعالیتهای هماهنگی را آغاز کنیم تا در زمان برگزاری رقابت ها با مشکلات کمتری مواجه شویم.
وی گفت: این فعالیت با همکاری آکادمی ملی المپیک، مرکز نظارت بر تیمهای ملی و واحد های مختلف کمیته ملی المپیک پیگیری خواهد شد که از تمامی دست اندرکاران درخواست دارم با برنامه و انرژی تصمیمات و مصوبات را پیگیری نمایند.
همچنین «رضا قراخانلو» رئیس آکادمی ملی المپیک نیز ضمن مثبت خواندن این اقدام ارزشمند اظهار داشت: برنامه ریزی به موقع و توجه ویژه به آموزش مستمر، نتایج مثبتی را در پی خواهد داشت. آکادمی ملی المپیک نیز با تمام ظرفیت خود آماده برپایی این کارگاه ها و کلاس های آموزشی است. به منظور برگزاری مطلوب این کلاسها نیز فرم هایی را بین مدرسین توزیع کرده تا با هماهنگی خود دوستان نسبت به تهیه منابع و سرفصل ها اقدام کنند.
«پیمان فخری» رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی نیز با تاکید بر همکاری همه جانبه این مرکز اظهار داشت: برپایی این کارگاه ها و کلاس ها تاثیر بسیار زیادی بر نظم و انضباط کاروان و نتیجه گیری تیم ها دارد. بنابراین مرکز نظارت در زمینه دعوت و حضور حداکثری فدراسیون ها پیگیری خواهد کرد.
در ادامه این نشست دکتر نوروزی و امیر خانی بعنوان مدرسین موضوع کنترل دوپینگ، دکتر رازی و دکتر تقوی مدرسین بخش پزشکی، دکتر رحیمی و سلامی مدرسین بخش رویداد و تشریفات، دکتر شعبانی و عبدالهی مدرسین بخش فرهنگی و رسانه، دکتر دهخدا و اسلامیان مدرسین بخش فنی و دکتر واقف زاده و عبیری مدرسین بخش فن آوری و اطلاعات؛ برنامه ها و نقطه نظرات خود برای برپایی کارگاه ها را ارائه دادند.
ورزشی**9029** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش المپيك آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • سرپرست حجاج ایرانی: ۹۰۰ هزار نفر در نوبت تشرف به حج
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • چشم کاروان ایران در المپیک به عملکرد گوش شکسته‌ها
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید
  • ارائه آموزش‌های حقوقی به ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو در البرز
  • اعزام کاروان‌های المپیک و پارالمپیک به پاریس با پرواز داخلی
  • چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی