Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گنبدکاووس با اشاره به راه‌اندازی صندوق خرد هنرمندان و صنعت‌گران شرق گلستان گفت: متاسفانه هنرمندان صنایع‌دستی نتوانستند با پارک علم و فناوری ارتباط برقرار کنند و این ارتباط سبب ارتقاء صادرات صنایع‌دستی می‌شود. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۸ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، مریم آق‌آتابای عصر امروز در نشست تخصصی راهکارهای فناورانه توسعه صنایع دستی و گردشگری شرق گلستان در دانشکده فنی و حرفه‌ای کوثر اظهار داشت: امروز 50 نفر از هنرمندان صنایع دستی در رشته‌های مختلف در 6 کارگروه چوب و حصیر، کاشی و سرامیک سنتی، پوشاک سنتی، صنایع فلزی و چرم برای ایجاد راهکارهای مناسب صادراتی در نشست تخصصی شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارتقاء کیفیت کالای صنایع‌دستی و حضور در بازارهای محلی و سنتی، ایجاد ساختار منظم و قوی برای از بین بردن واسطه‌ها و شناخت بازار هدف از جمله اهداف این نشست بود.

رئیس صنایع دستی میراث فرهنگی و گردشگری گنبدکاووس بیان کرد: بنا داریم با ایجاد نهادها و تشکل‌های اجتماعی تولیدکنندگان روستایی و محروم را هم به بازار فروش وصل کنیم.

برندسازی در صنایع دستی یزد بیش از پیش مورد توجه باشدگلستان| بازرگانی و فروش مهم‌ترین مشکل فعالان صنایع‌دستی کشور است295 طرح ‌حوزه گردشگری، بوم‌گردی و صنایع‌دستی ایلام تسهیلات دریافت کردند

وی ادامه داد: توریست و سلامت از مباحث مهم بازرگانی و فروش تولیدات صنایع‌دستی است که باید به آن توجه شود.

آق‌آتابای گفت: از مصوبات مهم این نشست تخصصی ایجاد صندوق خرد هنرمندان و صنعت‌گران بود. ظرفیت‌شناسی، آموزش، برندسازی و ارتقاء کیفیت کالا با همکاری دانشگاهیان به ویژه دانشکده فنی و حرفه‌ای کوثر و اداره میراث فرهنگی از دیگر برنامه‌های این حوزه است.

عشرت توحیدی رئیس دانشکده دخترانه فنی و حرفه‌ای کوثر گنبدکاووس اظهار داشت: در این دانشکده 3 کارگاه طراحی دوخت وجود دارد. در هر کارگاه 15 دستگاه چرخ ویژه این صنعت قرار دارد و ما آمادگی همکاری با هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع‌دستی را داریم.

وی افزود: در حال حاضر در این 3 کارگاه بیش از 100 نفر از دانشجویان این دانشکده به صورت رایگان برای مردم مناطق سیل‌زده لباس‌های مناسب می‌دوزند.

انتهای پیام/ح

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه صنایع دستی و محصولات تولیدی محلی در رودسر

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان؛ مازیار صفایی اصلی با بیان اینکه این نمایشگاه با ٢٠ غرفه به مناسبت ایام نوروز توسط شهرداری رودسر راه اندازی شده است گفت: این نمایشگاه در راستای مصوبات ستاد سفر‌های نوروزی با هدف معرفی صنایع دستی و محصولات تولیدی محلی شهرستان راه اندازی شده و تولید کنندگان بدون واسطه محصولات خود را به مسافران و گردشگران ارائه می‌کنند.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه انواع صنایع دستی، گل و گیاه، نان و کلوچه‌های محلی، لباس‌های منطقه قاسم آباد و تولیدات روستایی عرضه شده افزود: فروش بی واسطه و نمایش صنایع دستی و قابلیت‌های شهرستان از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه است.
به گفته صفایی اصلی این نمایشگاه تا ١۵ فروردین در محل پارک مسافر رودسر صبح و عصر برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.

دیگر خبرها

  • افتتاح بازارچه موقت صنایع‌ دستی در بوستان ملل ساری
  • بیش از ۴ میلیون بازدید از جاذبه‌های گلستان ثبت شد
  • نمایشگاه صنایع دستی و محصولات تولیدی محلی در رودسر
  • صنعت نساجی با پیشینه‌ای ۴ هزار ساله در کاشان
  • بازدید ۵ هزار گردشگر از جزیره آشوراده
  • بیش از ۴ میلیون بازدید از جاذبه‌های گردشگری گلستان
  • هنرمندان کردستانی آثار فاخری در حوزه صنایع‌دستی دارند
  • نمایشگاه صنایع دستی وسوغات سیرجان
  • آثار هنرمندان صنعتگر کردستانی دارای ظرافت و اصالت بالایی است
  • صدور و تمدید 155 مجوز فعالیت کارگاه صنایع دستی هنرمندان شهرستان مینودشت در سال 1402