Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@17:20:18 GMT

همدان پزشک پاکستانی تربیت می‌کند

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۶۵۴۶

همدان پزشک پاکستانی تربیت می‌کند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: 30 دانشجوی پاکستانی در رشته پزشکی عمومی از شنبه هفته آینده در این دانشگاه مشغول به تحصیل می‌شوند.

به گزارش ایسنا، سید حبیب الله موسوی بهار پنج شنبه ۵ اردیبهشت در مراسم تجلیل از کارکنان شاغل در آزمایشگاه‌های استان همدان با اشاره به افزایش کیفیت آزمایشگاه‌های سطح استان و مشاهده آثار آن در وضعیت سلامت و اعتماد پزشکان به آزمایشگاه‌ها افزود: خوشبختانه با بهبود فضای ظاهری آزمایشگاه‌ها مکانی مناسب حال و در شأن مراجعین و کارکنان فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان از پیگیری رتبه‌بندی مطب‌ها در استان برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: همانطور که دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور رتبه‌بندی شده‌اند مطب‌ها نیز باید رتبه‌بندی شوند که این موضوع می‌تواند در میزان حق ویزیت مؤثر باشد.

موسوی بهار، توریست سلامت، فروش علم و فناوری‌های مبتنی بر دانش را از اقدامات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و رونق تولید برشمرد و عنوان کرد: بیشتر کشورهای همسایه ایران به علوم و رشته‌های در حال تدریس دانشگاه‌های علوم پزشکی کشورمان نیاز دارند.

وی با بیان اینکه فروش علم بهترین راه درآمدزایی برای کشور است گفت: در آخرین رایزنی‌های صورت گرفته زمینه پذیرش دانشجویان پاکستانی فراهم شد و دیروز ۳۰ دانشجوی خارجی از کشور پاکستانی وارد استان شدند تا در رشته پزشک عمومی تحصیل کنند که از شنبه هفته آینده وارد کلاس می‌شوند و به مرور نیز تعداد آنها بیشتر خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با بیان اینکه چندین سال پیش مردم ایران توسط پزشکان پاکستانی و بنگلادشی مداوا می‌شدند اما با افتخارآفرینی دانشگاهیان و دانشمندان ایرانی این ورق چرخیده و اکنون ما برای آنها دانشجو تربیت می‌کنیم افزود: پذیرش دانشجویان هندی نیز از شهریور امسال صورت می‌گیرد.

موسوی بهار با بیان اینکه به دنبال این هستیم در اکثر رشته‌های علوم پزشکی همدان دانشجویان خارجی وارد شوند گفت :۱۲ نفر از دانشجویان پاکستانی به همراه خانواده خود به همدان آمدند که این موضوع باعث افزایش توریست سلامت نیز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از نارضایتی‌ها به دلیل برخورد نامناسب منشی مطب‌هاست تاکید کرد: از این پس منشی پزشکان باید دوره ویژه‌ای را بگذرانند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۶۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است.
زهرا نهبندانی گفت: در سال گذشته حدود ۳۷۱ هزار حیوان گزیدگی در کشور گزارش شده است که از این میزان ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اتفاق افتاده است.

او افزود: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است به طوری که در سال گذشته، ۲۱۴۵ مورد حیوان گزیدگی با سگ ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده که ۱۰۶۳ مورد آن فقط در شهر مشهد اتفاق افتاده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستا‌ها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، گفت: ۵۰ درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر ۱۵ سال گزارش شده است.

نهبندانی افزود: در سال گذشته با پیگیری‌های خوب صورت گرفته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم.

او با مقایسه آمار حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ با سال ۱۴۰۱گفت: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۴۵۰۰ مورد افزایش نشان می‌دهد، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدافزود: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه ۱۳۷تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

 

دیگر خبرها

  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • دو مدال طلای جهانی بر گردن دانشجوی مخترع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • پلمب مطب یک پزشک در کوهدشت/ پزشک متخلف ۱۱ میلیارد ریال جریمه شد
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد
  • افزایش خودسرانه تعرفه‌های درمان خط قرمز علوم پزشکی همدان است
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد