Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار کردستان با بيان اينکه دولت آماده هر نوع همکاري براي ايجاد اشتغال در بخش هاي مختلف است، گفت: انتظار داريم يونيدو (سازمان توسعه صنعتي ملل متحد) جدي تر از گذشته براي شتاب توسعه کسب و کار در اين استان همکاري کند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حسين فيروزي روز پنجشنبه در جلسه بررسي دستاوردهاي طرح تکاپو در کردستان با حضور مدير توسعه پروژه هاي يونيدو اظهار داشت: مديران بخش هاي مختلف در استان در زمينه اجراي هر چه بهتر طرح توسعه کسب و کار تلاش خود را بکار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در طول چهار سال گذشته موفقيت هاي خوبي در حوزه طرح تکاپو بدست آورده ايم، افزود: اين طرح در حوزه هاي مختلف استان نهاد سازي شده و افراد خلاق و نيروهاي خوش فکر در رسته هاي شغلي همکاري دارند.
معاون استاندار کردستان اجراي طرح تکاپو را باعث ارزش افزوده دانست و يادآور شد: در حوزه آي تي نهادهايي ايجاد شده و خلاقيت ها و توليدات جديدي در حال عرضه به بازار است.
وي با بيان اينکه وعده ايجاد پنج هزار شغل را به جوانان در قالب طرح تکاپو در استان داده ايم، اضافه کرد: برنامه ريزي براي ايجاد اين تعداد شغل براساس محاسبات دقيق و ظرفيت هاي موجود انجام گرفته است.
فيروزي گفت: براي توسعه کسب و کار، نبايد فقط به فعاليت هاي داخلي اکتفا کرد بلکه حضور سازماني مثل يونيدو در کشور بسيار حائز اهميت است و انتظار داريم اين نهاد به ارتباط بين توليدات استان و بازارهاي جهاني کمک کند.
مدير توسعه پروژه هاي يونيدو نيز گفت: بايد رهيافت خلاقانه در حوزه هاي مختلف شغلي و در تمام استان هاي ايران ايجاد و اقتصاد مقاومتي در اين خلاقيت ها گنجانده شود.
مارلن باکالي افزود: جواناني که در رسته آي تي و فناوري اطلاعات مشغول به فعاليت هستند نبايد به اين رشته نگاه محض داشته بلکه بايد با رسته هاي ديگر شغلي نيز ارتباط و همکاري داشته باشند.
وي بر لزوم ايجاد شغل بر اساس استراتژي تاکيد کرد و اظهار داشت: اينکار موجب کاهش اتلاف انرژي و رشد و توسعه کسب و کار در کمترين زمان مي شود.
باکالي کردستان را داراي ظرفيت بالايي در صنعت گردشگري دانست و يادآور شد: آي تي مي تواند اين صنعت را در استان توسعه دهد ضمن اينکه اقتصاد خلاق رفع کننده مشکلات در زمينه صادرات و دسترسي به بازارهاي بين المللي و کارآفريني است.
مدير توسعه پروژه هاي يونيدو آموزش هاي مختلف در استان کردستان را براي ايجاد شغل هاي جديد ضروري دانست و اضافه کرد: آموزش ها بايد براساس نيازهاي خاص هر رسته شغلي باشد.
باکالي با بيان اينکه بايد رسته هاي شغلي به هم مرتبط باشند، گفتت: محصولات رسته هاي شغلي بايد با بازاريابي مناسب به بازارهاي بين المللي متصل و در نهايت به صنعت توريسم در استان کمک کند.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي کردستان هم گفت: شناسايي آموزش هاي مورد نياز، ايجاد زمينه اشتغال و توسعه آي تي، تغيير در ادبيات اشتغال، ورود رشته هاي جديد و اشتغال پايدار از جمله فوايد احراي طرح تکاپو در استان است.
برهان صلواتي افزود: همکاري يونيدو با نهادهاي استان در راستاي بين المللي شدن آنها و اتصال به بازارهاي جهاني براي فروش محصولات، اعزام کارشناس منتخب به استان براي ايجاد خانه خلاق، کمک به ايجاد کسب و کار با استفاده از فناوري هاي جديد از قبيل هوش مصنوعي و اينترنت اشيا از جمله خواسته هاي ما از يونيدو است.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کردستان نيز اظهار داشت: در حال حاضر يک هزار و 427 شغل ثابت در استان در حوزه گردشگري داريم که تلاش ما حفظ اين شغل ها و توسعه آن است.
سيدمحسن علوي با اشاره به اينکه برنامه ريزي شده امسال 2 هزار نفر را در حوزه گردشگري آموزش دهيم، افزود: راهنماي جامع گردشگري استان به زبان فارسي چاپ شده و تلاش ما اين است اين راهنما را به زبان هاي عربي، انگليسي و کُردي نيز به چاپ برسانيم.
وي بر حمايت از سرمايه گذاران بخش گردشگري استان تاکيد کرد و گفت: بوروکراسي اداري را در بحث پرداخت تسهيلات به حداقل رسانديم صمن اينکه معرفي استان به عنوان پايتخت اکوتوريسم و مرکز روستاگردي کشور از جمله برنامه هاي اين اداره کل است.
رئيس پارک علم و فناوري کردستان هم گفت: در حال حاضر 120 شرکت فن آور تحت پوشش اين پارک هستند و تعدادي از آنها نيز به صورت خودمحور با شرکت هاي خارجي ارتباط دارند.
خالد سعيدي با بيان اينکه تمرکز ما روي فعاليت در بخش آي تي است، اضافه کرد: از يونيدو انتظار داريم ارتباط بيشتري با شرکت هاي دانش محور در استان داشته و اين ارتباط را تقويت کند.
مديرکل ارتباطات و فناوري اطلاعات کردستان هم اظهار داشت: دولت تدبير و اميد در سال هاي گذشته سرمايه گذاري هاي بسيار خوبي در حوزه فناوري اطلاعات انجام داده و در کردستان آمادگي رشد مبتني بر رشته هاي آي سي تي را داريم.
فردين سعيدي افزود: تقويت ارتباط با رسته هاي شعلي مبتني بر فناوري اطلاعات، اعزام مشاور به استان و کمک به صادرات نرم افزار مهمترين کارهايي است که يونيدو مي تواند براي ارجاي هر چه بهتر طرح تکاپو در کردستان انجام دهد.
يونيدو يا سازمان توسعه صنعتي ملل متحد يک سازمان تخصصي سازمان ملل متحد بوده که هدف اصلي آن، ارتقا و تسريع توسعه صنعتي در کشورهاي در حال توسعه يا اقتصادهاي در حال گذار و توسعه روابط صنعتي بين‌المللي است.
7355/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۶۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی برای توسعه روابط پرمنفعت تهران و اسلام آباد

 در چند دهه گذشته غرب با استفاده از اوضاع افغانستان تسلط بیشتری بر پاکستان پیدا کرد، اما بعد از شکست آمریکا در افغانستان طبعا تا حدودی دولت پاکستان این امکان را پیدا کرد که نسبت به گذشته بتواند تصمیمات مناسبتی را در رابطه با ایران اتخاذ کند.   بویژه آنکه دولت سیزدهم از ابتدای استقرار سیاست همکاری، افزایش مبادلات و دیپلماسی فعال با همسایگان را جزو سیاست خود قرار داد و به همین دلیل طی یکی دو سال گذشته برنامه سفر رئیس جمهور مطرح بود، اما بنا به دلایلی از منظر سیاسی و بین المللی و منطقه‌ای این سفر عملی نشد، اما در مقطع کنونی به نظر می‌رسد شاید بهترین فرصت برای جمهوری اسلامی بود که در این سفر هم در ارتباط همکاری‌ها و مبادلات دوجانبه تصمیمات مهمی گرفته شود و هم در مورد مسائل منطقه‌ای.   همچنین قرائن نشان می‌دهد دولت پاکستان با توجه به تحولات اخیری که روی داده عملا تمایل بیشتری نسبت به توسعه همکاری‌ها با ایران در زمینه‌های مختلف را در مقایسه با دوره‌های گذشته داشته باشد.   از این رو می‌توان پیشبینی کرد که سفر رئیس جمهور به پاکستان موفقیت آمیز باشد بویژه اگر مقامات دو کشور بتوانند در زمینه‌های امنیتی و دفاعی همکاری‌های بیشتری را تعریف کنند قطعا برای دو دولت مزایایی دارد که شاید در میان همسایگان کمتر چنین تعاملاتی اتفاق بیفتد.   خوشبختانه دولت سیزدهم هم دراین زمینه مقدمات و تمهیدات خوبی را فراهم کرده است و به نظر می‌رسد که در این سفر دو کشور بتواند شرایط را برای همکاری‌های بیشتر فراهم کنند.    نکته‌ای که معمولا در این گونه سفر‌ها تکرار می‌شود موضوع پیگیری جدی در اجرای توافقات و مذاکرات و توسعه روابط با دستگاه‌های مختلف صورت گیرد. این کار حتما باید انجام شود و به صرف سفر و امضای یادداشت تفاهم، قرارداد و بیانیه اکتفا نشود.    در شرایط کنونی یکی از زمنیه‌های خوبی که در حوزه همکاری میان ایران و پاکستان می‌تواند مورد توجه جدی قرار گیرد همکاری‌های مرزی و بازارچه‌های مرزی است. همچنین موضوع گردشگری هم یکی ازحوزه‌هایی است که باید مورد توجه دو دولت قرار گیرد. در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیون در پاکستان زندگی می‌کنند که بسیار علاقمندند به زیارت اماکن مقدسه ایران بیایند و این نکته مهمی است که متاسفانه تاکنون چندان به آن پرداخته نشده و امیدوارم که در این سفر این مساله از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گیرد و تصمیم جدی برای مهیا کردن تسهیلات لازم و گسترش روابط مردمی و همسایگی میان دو کشور اتخاذ شود.   اگر روابط ایران و پاکستان توسعه پیدا کند قطعا در تعاملات جمهوری اسلامی با کشور‌های آسیای میانه و افغانستان اتفاقات مثبتی خواهد افتاد.   در اینجا باید این نکته را متذکر شد که به دلیل اشتراکات فرهنگی مساله زبان، ادبیات، شعر، هنر و تاریخ تمدن اسلامی شرایط بخوبی مهیا است تا زمینه مراودات میان دو ملت از منظر فرهنگ فراهم شود.

دیگر خبرها

  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • روند تکامل هوش مصنوعی... از اصول اولیه تا نوآوری‌های مختلف
  • گامی برای توسعه روابط پرمنفعت تهران و اسلام آباد
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند