Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات‌مدیره صندوق کارآفرینی امید با اشاره به لزوم تغییر سیاست‌گذاری‌ها گفت: اگر دنبال حل مسائل اجتماعی هستیم این مهم فقط از طریق توجه به مشاغل خرد و بومی تحقق خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی ربیعی در سفر خود به یزد در آیین افتتاحیه مرکز یادگیری و توسعه اجتماعی و اقتصادی شهرستان بهاباد اظهار داشت: به تعبیر رهبر انقلاب، 20 سال دیر به مسائل اجتماعی توجه کردیم که تبعات آن به ضوح در جامعه دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تغییرات جمعیتی گسترده‌ای در کشور داشتیم، ادامه داد: به طور انفجاری دانشگاه ها گسترش پیدا کرد و نسلی با نوعی توقع زندگی به ناگهان به سنی رسید که باید پاسخگوی کار برای آن ها باشیم.

رئیس هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه انتظار برای به دست آوردن شغل طولانی شده و برای گذران زندگی به شغلی نیاز است که بتواند پاسخگوی وضعیت فعلی باشد گفت: نوع نگاه نسل‌ها به مسائل اجتماعی و سیاسی تغییر کرده و این تغییرات نسلی به وضوح در لایه‌های جامعه قابل لمس است.

عضو شورای مرکزی خانه کارگر یزد با بیان اینکه تغییر نسلی حتی در چیدمان خانه‌ها نیز دیده می‌شود، عنوان کرد: ورود تکنولوژی نیز تاثیر بسزایی در تغییر دیدگاه و تفکر نسل‌ها ایجاد کرد و گفتگوهای اجتماعی و مسائل اجتماعی را دچار تغییر کرد.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی اخیر و تحولات جنعیتی اظهار داشت: با تغییر اقتصاد مبتنی بر نفت، اتفاقاتی رخ می‌دهد و با رویدادهایی مواجه می‌شویم که پدیده‌های خارجی نیز روی اقتصاد ایران هم اثر می‌گذارند و در تحول جمعیتی هم نقش دارند.

ربیعی افزود: اگر اقتصاد درونزای سالم بتواند سالی 600 شغل ایجاد کند کاری شگرف است اما به واسطه مسائل بین‌المللی با پیچیدگی‌هایی مواجه شدیم که باید برای گذر از این پیچیدگی‌ها با انرژی زیادی برای غلبه بر آن ورود کنیم.

ربیعی با اشاره به اینکه تولیدات بزرگ راهگشا نیست عنوان کرد: کارهایی که باید در این شرایط انجام دهیم راه اندازی کسب و کارهای خرد و محلی است و باید موفقیت‌های کوچک را تولید کرد.

وی با تاکید بر تقویت مهارت‌های اجتماعی و اقتصادی در مقیاس‌های کوچک افزود: باید بتوانیم مناسبت‌های اجتماعی که حال خود و دیگران را خوب می‌کند نیز تقویت کنیم و از ظرفیت‌های بومی و محلی بهره ببریم.

ربیعی با تاکید بر تغییر نگاه و رویکرد به ایجاد اشتغال و تحصیل گفت: گفتگوی اجتماعی برای حل مسائل اجتماعی راهکار برون رفتن از مشکلاتی است که بخشی از آسیب‌ها را به بار آورده و به پیچیدگی شرایط دامن زده است.

وی با اشاره به نقش مهارت‌آموزی و فهم از زندگی بیان داشت: بسیاری فقر و اعتیاد را عامل آسیب اجتماعی طلاق می‌دانند اما عدم مهارت در حل مشکلات و برخورد با مسائل عامل رشد اختلاف و در نتیجه طلاق است و فقر و بیکاری نقش بسیار اندکی دارند.

ربیعی با تاکید بر اینکه باید امنیت روانی را در جامعه توسعه دهیم و در شهرهای کوچک و محلات هم به این موضوعات توجه کنیم، اظهار داشت: سیاست‌گذاری‌ها باید معطوف به مسائل اجتماعی باشد و در سطح کلان و خرد از سطح خانواده‌ها شروع شود.

وی دومین راهکار را ایجاد تفاهم عمومی برای همدلی بیشتر برشمرد و تصریح کرد: توسعه و ایجاد نهادهای اجتماعی براساس سنت‌های گذشته راهکاری موثر در برقراری امنیت اجتماعی است که می‌تواند بین سنت‌های گذشته و تکنولوژی امروز ارتباط موثری برقرار کند.

ربیعی با بیان اینکه در سطح کلان نیز سیاست‌گذاری خاصی را نیاز داریم، عنوان کرد: دودکش‌های بزرگ و واحدهای تولیدی پر اشتغال نتوانسته شادی را به ارمغان بیاورد و کسی را خوشبخت و شاد کند لذا توصیه دارم توسعه با جوامع محلی همراه شود و امروز که نمی‌توانیم سرمایه‌گذاری‌های عظیم داشته باشیم با سرمایه خرد مردم را همراه کنیم.

وی بیان داشت: هدف تحریم‌ها تغییر مردم است لذا دولت هم حمایت کند تا با ایجاد نهادهای محلی و رشد توسعه کارآفرینی مبتنی بر نهادهای محلی گامی برای اشتغالزایی محله محور برداریم.

رئیس هیات‌مدیره صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: کارآفرینی خرد و توسعه جوامع محلی را استراتژی بزرگی برای حل مفاهیم و مسائل اجتماعی می دانیم و این آمادگی را داریم تا در این مسیر هر اقدامی که لازم است را انجام دهیم تا جامعه ای پر تلاش و پر از کار و امید داشته باشیم و امید را که در جامعه کاهش یافته است به جامعه برگردانیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اجتماعی و اقتصادی اجتماعی و سیاسی جامعه رهبر انقلاب طلاق 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شعاعی ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان بازوان قدرتمند در پیشبرد امور عمل می‌کنند، افزود: این بدان معنی است که مسؤولان نیز باید برای اینکه شوراها کارآیی خود را داشته باشند، یاری‌گر آن‌ها باشند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از اقدامات جدی دولت، تلاش برای توسعه و آبادانی کشور و نیز رفع مشکلات مردم بوده و تا به امروز گام‌های جدی در این خصوص برداشته است، تصریح کرد: دولت سیزدهم تلاش کرده است تا با توجه به اقتضائات هر سال، در امور مختلف فعالیت داشته باشد.

این مسؤول در ادامه با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، این نام‌گذاری‌ها را بسیار هوشمندانه عنوان کرد و یادآور شد: شعار امسال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، به همین خاطر با توجه به اهمیت شعار سال باید همه تلاش خود را برای تحقق آن به کار گیریم.

معاون عمرانی استاندار زنجان با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای جدی استان در همان روزهای آغازین سال جدید، اهتمام به تحقق شعار سال بود که در این راستا اقدامات قابل توجه صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: نمی‌توان شعار سال را محدود به همان سال دانست، بلکه باید همواره مورد تاکید بوده و برای تحقق آن در سال‌های آتی نیز تلاش کنیم.

شعاعی با بیان اینکه با مشارکت دادن مردم در امور به ویژه بخش تولید، شاهد تحقق عدالت اجتماعی نیز خواهیم بود، اضافه کرد: وقتی صحبت از توسعه به میان می‌آید، ناخودآگاه اذهان به سمت توسعه اقتصادی و اعداد و ارقام می‌شود، این در حالی است که نباید از توسعه اجتماعی که اصلی‌ترین شاخص و دارایی نظام است، فاصله بگیریم.

وی یکی از اقداماتی که دولت به جد به دنبال تحقق آن است، به سرانجام رساندن نهضت ملی مسکن دانست و با یادآوری اینکه اهمیت این موضوع به دلیل در ارتباط بودن آن با تولید و معیشت مردم دو چندان است، تصریح کرد: بی‌تردید این نهضت در دل خود جهش تولید را نیز جای داده است، به همین خاطر باید در راستای تحقق شعار سال بکوشیم.

کد خبر 6088489

دیگر خبرها

  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف
  • لزوم نظارت بر تولید نان از مزرعه تا سفره
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • مقابله با سوداگران زمین با همکاری مردم میسر می‌شود
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد