Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@11:32:16 GMT

آخرین وضعیت سدهای استان تهران

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۷۳۶۳

آخرین وضعیت سدهای استان تهران

به گزارش جماران؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: تا پایان اردیبهشت ماه امسال، مخازن همه سدهای استان تهران به طول کامل پر از آب خواهد بود.

محمدرضا بختیاری روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح پروژه آبرسانی از سد ماملو به شهر فرون آباد پاکدشت در جمع خبرنگاران گفت: امسال به دلیل بارش های بسیار خوبی که در سطح استان تهران بالاتر از وضعیت نرمال پیش آمد، وضعیت ذخایر سدها بسیار مطلوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با اقدامات ستاد مدیریت بحران و مدیریتی که شرکت آب منطقه ای تهران با مطالعات میدانی در بالا دست سدها از وضعیت انباشت برف انجام صورت داد، از پر شدن مخازن پیش از وقوع بارش های اواخر سال و اوایل امسال جلوگیری گردید که این امر باعث شد تا در زمان بارش ها، سیلاب کنترل و از بروز سیلاب در مناطق مختلف جلوگیری شود.

بختیاری با اشاره به اجرای طرح انتقال آب سد ماملو به فرون آباد پاکدشت اظهار داشت: با اجرای این پروژه که با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال و به طول 4 کیلومتر از خط اصلی انتقال آب سد ماملو به شهر تهران صورت گرفت، 25 هزار نفر از شهروندان فرون آباد از آب سد ماملو برخوردار می شوند.

وی گفت :پیش از این، تمامی آب مورد نیاز شهر فرون آباد از محل سفره های زیر زمینی تأمین می شد که این امر EC آب را افزایش و آن را در حد لب شور قرار داده بود.

مدیر عامل شرکت آبفای استان تهران گفت: با بهره برداری از این پروژه، 50 درصد از آب مورد نیاز شهر فرون آباد از سد ماملو تأمین شده و در اثر آن ، EC آب از 2 هزار و 400 به زیر هزار کاهش خواهد یافت و از امروز مردم طعم شیرین آب را احساس می کنند.

وی تصریح کرد: با افتتاح مدول دوم تصفیه خانه هفتم سد ماملو، روستائیان شهر فرون آباد نیز از آب سد ماملو برخوردار می شوند.

بختیاری همچنین از تصویب طرح ادغام شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی خبر داد و افزود: بر اساس طرح ارائه شده از سوی وزیر نیرو، شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی در یکدیگر ادغام می شوند و از این پس فقط یک شرکت آب و فاضلاب، خدمات مربوط به آبرسانی را به مردم شهرنشین و روستا نشین ارائه می دهد.

طرح آب رسانی به شهر فرون آباد از خط انتقال آب تصفیه خانه سد ماملو با هدف ارتقای کمی و کیفی آب شرب بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته و با جذب اعتبارات ملی و استانی در مدت یک سال انجام شد.

پیش از اجرای این پروژه، صد درصد منابع تامین آب شهروندان فرون آباد از سفره های زیر زمینی و چاه ها انجام می شد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 شرکت آب و فاضلاب سدهای تهران ستاد مدیریت بحران بارندگی ها بارندگی های ایران 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۷۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟

به گزارش خبرنگار مهر قرارداد خط لوله گاز ایران و پاکستان یا همان خط لوله صلح در سال ۲۰۰۹ منعقد شد قراردادی ۲۵ ساله برای برای ساخت خط لوله‌ای که از مرز ایران تا نواب شاه به فاصله ۷۸۱ کیلومتر می‌رود، مورد مذاکره قرار گرفت. این خط لوله قرار بود ۶۶۵ کیلومتر از استان بلوچستان پاکستان و ۱۱۵ کیلومتر از استان سند عبور کند. این خط لوله بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر در ایران از میدان گازی پارس تا منطقه مرزی پاکستان در بلوچستان کشیده شده است.

از زمان شروع این پروژه، مشکلات متعددی وجود داشته است که تکمیل آن را به تعویق انداخته است. پاکستان به شدت به این پروژه گاز طبیعی نیاز دارد چرا که با کمبود انرژی مواجه است.

سال گذشته به دنبال عدم پیشرفت این پروژه ۲۵ ساله تهران به اسلام آباد هشدار داد که اگر بخشی از پروژه خود را تا مارس ۲۰۲۴ به پایان نرساند، موضوع را برای ثبت شکایت و گرفتن خسارت به یک دادگاه بین المللی خواهد برد. ایران اعلام کرده که به دلیل عدم تمایل اسلام‌آباد در تکمیل بخشی از این پروژه که در خاک پاکستان قرار دارد، ۱۸ میلیارد دلار ضرر کرده است.

پس از اینکه ایران اعلام کرد ممکن است این پرونده را به دیوان بین‌المللی داوری ببرد، پاکستان به سرعت برای کاهش احتمال ضرر و زیان خود وارد عمل شد و تصمیماتی گرفت که قبلاً از آن اجتناب کرده بود.

اکنون با سفر رئیس جمهور به اسلام آباد جواد اوجی وزیر نفت از اشتیاق پاکستانی‌ها به تزریق گاز به خط لوله آی‌پی خبر داد و گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

به گفته وزیر نفت با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

بر اساس این گزارش باید منظر ماند و دید که آیا پاکستانی‌ها می‌توانند برای جلوگیری از پرداخت جریمه هنگفت پیشگیری کند و حتی انرژی مورد نیاز خود را از این طریق تأمین کند یا باید در انتظار بد عهدی جدید و پیشرفتی محدود برای ممانعت از جریمه ۱۸ میلیارد دلاری از سوی این کشور باشیم.

کد خبر 6086281 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سدهای خراسان جنوبی در حالت پایدار و مطمئن هستند
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی در جنوب تهران
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • جزئیات جدید از سیلاب در اصفهان | اعلام آخرین وضعیت محورهای این استان
  • شرکت عمران شهر جدید پردیس از سازندگان متعهد حمایت می‌کند
  • وضعیت راه‌های کشور؛ بارش و تردد روان در جاده‌های شمالی
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟
  • ایران بالاخره حقابه خود از افغانستان را دریافت کرد