Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده کتاب «خاطرات سفیر» گفت: من همچنان یک مجموعه‌ای دستنوشته و خاطرات دارم که به شکل روزنگاشت است؛ برای «خاطرات سفیر ۲» هم نیاز به نوشتن ندارم چرا که مطالب آمده است و تنها باید تحویل ناشر داده شود. به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جشن ۱۲۰ هزار تایی شدن کتاب «خاطرات سفیر» نوشته نیلوفر شادمهری با حضور نویسنده، عبدالحمید قره‌داغی مدیرعامل انتشارات سوره مهر، و جمعی از علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی، در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی واقع در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این نشست شادمهری، نویسنده کتاب عنوان کرد: این کتاب بخشی از خاطرات اجتماعی بنده در سال اول دوره تحصیل دکتری در فرانسه است؛ البته صرفا بخشی از خاطراتم را در این کتاب جای داده‌ام.

وی افزود: کتابی که الان می‌بینید درواقع بدون هیچگونه دخل و تصرف و حذفیاتی است. گرچه کتاب را سه بار نوشتم؛ به طوریکه بار اول کاملا ادبی بود، مرتبه‌ای دیگر آن را عامیانه نوشتم، اما نسخه فعلی حالت بینابینی است.

خاطرات و دیالوگ‌های «خاطرت سفیر» صد درصد واقعی است

شادمهری با این حال افزود: قرار نیست که دیگر تغییری در کتاب داشته باشم مگر اینکه بخواهم بخشی دیگر را اضافه کنم و نه حذف؛ هرچند منطقی‌تر این است که خاطرات چاپ نشده، لااقل برای جلد دیگری از همین کتاب بماند.

این نویسنده همچنین در اینباره تاکید داشت: خیلی از مواردی که به عنوان نقد منفی بر «خاطرات سفیر» گفته یا نوشته‌اند، گاه همان را به عنوان نقد مثبت بر این کتاب وارد می‌کنند؛ خصوصا اینکه معتقدند بخاطر نوع نثر کتاب می‌توان آن را حتی در چهار ساعت هم خواند.

شادمهری با بیان اینکه نقد‌های بر این کتاب سلیقه‌ای است، گفت: نثر این کتاب نرمال است وگرنه بنده روی انواع نثر‌ها تسلط دارم. جلد‌های بعدی این کتاب را با همین نثر فعلی خواهم نوشت. من سعی کرده‌ام خاطرات کتابم را دراماتیزه کنم تا برای مخاطب جذاب باشد وگرنه اتفاقات، خاطرات و دیالوگ‌های «خاطرت سفیر» صد درصد واقعی است.

وی درباره احتمال نگارش و انتشار نسخه‌های جدیدی از کتاب «خاطرات سفیر» اعلام کرد؛ من مجموعه‌ای دستنوشته دارم که به شکل روزنگاشت است؛ همین الان هم این کار را انجام می‌دهم چرا که شاید چندین سال بعد بخواهم همین نوشته‌ها را چاپ کنم. برای «خاطرات سفیر ۲» هم نیاز به نوشتن ندارم و تنها باید این‌ها را تحویل دهم.

برای چا‌پ «خاطرات سفیر ۲» آمادگی داریم

در ادامه این نشست نیز عبدالحمید قره‌داغی، مدیرعامل انتشارات سوره مهر درباره روند چاپ «خاطرات سفیر» و احتمال عرضه نسخه جدیدی از آن نیز گفت: جای خوشحالی دارد که این کتاب بعد از دو سال به تیراژ ۱۲۰ هزار نسخه‌ای رسیده است و برای چا‌پ نسخه‌های دیگر کتاب نیز این آمادگی وجود دارد.

وی افزود: زمانی که «خاطرات سفیر» برای چاپ به دفاتر کارشناسی حوزه هنری رفت ابتدا بخاطر اختلاف نظر در نثر کتاب، باعث شد تا حتی خود نویسنده نیز متن را در چند نسخه فراهم کند.

مدیرعامل انتشارات سوره مهر ادامه داد: همین اختلاف سلیقه میان کارشناسان باعث شد که دو سه سالی کتاب در کش و قوس چاپ بماند، تا اینکه در سال ۹۶ در تیراژ بسیار محدود عرضه شد، اما باورکردنی نبود که چنین استقبالی را به خود ببیند. سال گذشته نیز پرتیراژترین کتاب در نشر سوره مهر بود و با بیش از ۳۰ چاپ رکوردی نیز برای چاپ کشور محسوب می‌شود.

قره‌داغی در مورد چاپ «خاطرات سفیر ۲» اعلام کرد؛ تا زمانی که مخاطب با محتوای کتاب ارتباط برقرار می‌کند چاپ «خاطرات سفیر» می‌تواند ادامه یابد که البته برنامه‌ریزی بهتری می‌طلبد، ولی ما آمادگی لازم را داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کتاب نمایشگاه کتاب تهران خاطرات اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو

«زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد،‌ آلبرکامو و تمنای معنا» نوشته رابرت زارتسکی را با ترجمه محمدرضا عشوری از سوی انتشارات ققنوس منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ انتشارات ققنوس کتاب «زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد،‌ آلبرکامو و تمنای معنا» نوشته رابرت زارتسکی را با ترجمه محمدرضا عشوری منتشر و روانه بازار نشر کرد.

در مقدمه کتاب آمده است:‌ کامو درباره نویسنده و حرفه‌اش می‌گوید: نویسنده  نمی‌تواند در خدمت کسانی باشد که تاریخ را می‌سازند؛ بلکه باید در خدمت کسانی باشد که تاریخ را تحمل می‌کنند... سکوت یک زندانی ناشناس، رهاشده و تحقیرشده در گوشه‌ای از دنیا، کافی است تا نویسنده را از آوارگی‌اش نجات دهد، زمانی که نویسنده در میانه زندگی آزاد و ممتاز خود از فراموش کردن این سکوت امتناع بورزد و آن را با توسل به هنرش فریاد بزند.

درباره کامو کتاب‌های زیادی نوشته شده است،‌ در اکثر این کتاب‌ها 3 موضوع ثابت وجود دارد که عبارتند از عصیان، میانه‌روی و اسودر (بیهودگی) که به پوچی هم ترجمه می‌شود. این سه موضوع در این کتاب نیز نمود دارد،‌ چون شالوده اصلی تفکرات کامو برهمین‌ 3 اصل استوار است، اما این کتاب دو فصل دیگر هم دارد که در کتاب‌های دیگر وجود ندارند، یکی «سکوت» و دیگری «پایبندی» که کسی آثار کامو را از این دو منظر نگاه نکرده است. سکوتی که بر اثر حضور ساکت و خاموش مادر در آثار کامو بازتاب یافته، و تنها آرزوی کامو این بود که کاش مادرش می‌توانست هر آنچه نوشته بخواند. فصل «پایبندی» اما به تأثیر پدر در زندگی کامو اشاره دارد، پدری که او فرصت نکرد هیچ‌وقت بشناسدش اما در تمام عمر به تنها آموزه او پایبند ماند: پایبندی به انسان و ذات انسانی.

معمولا در آثار کامو اجزایی چون ساحل، دریا و آفتاب که به طور کلی مدیترانه و به طور اخص زادگاهش الجزایر را به خاطر می‌آورد، بسیار به کار رفته‌اند، اما نویسنده این کتاب می‌نویسد: شخصیت ساکت مادر بسیار بیشتر از دریا، بن‌مایه نوشته‌های کامو را تشکیل داده است. این خورشید یا شاید سیاه‌چاله همه چیز را به سمت خود می‌کشید.

حاشیه جدید برای جایزه جلال؛ «آلبر کامو در ایران» از کتابی رونویسی کرده که 8 سال پیش منتشر شده؟

این کتاب، کتاب نسبتاً جدیدی است که درباره کامو نوشته شده است و از اکثر آثاری که درباره او نوشته شده و بسیاری‌شان به فارسی ترجمه نشده‌اند، نقل قول می‌آورد. یا بین مسائل و اتفاقات جدید مثل بهار عربی و دیدگاه کامو پیوند برقرار می‌کند و نشان می‌دهد که کامو نه تنها قدیمی نشده بلکه دغدغه‌هایش روز به روز بیشتر با مسائل روز پیوند می‌یابد.

انتشارات ققنوس این کتاب را در 216 صفحه به قیمت 150 هزار تومان منتشر و روانه بازار نشر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • انتشار تصاویر ماهواره‌ای از آمادگی اشغالگران برای عملیات رفح
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • کتاب در فروردین؛ رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ عنوان جدید
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • دسترسی به 250 هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • سهم فرهنگ آب رفت
  • انتشار زندگینامه فرمانده گردان تبوک در «خواب‌های زنگ‌دار»