Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@23:55:24 GMT

15 چهره فاخر و ملی اقوام در جشنواره ایل بانگ تجلیل شدند

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۸۱۵۸

15 چهره فاخر و ملی اقوام در جشنواره ایل بانگ تجلیل شدند

ایلام - ایرنا - در اختتامیه ایل بانگ از 15 چهره فاخر و ملی اقوام و عشایر ایران تجلیل به عمل آمد.

به گزارش عصر پنجشنبه خبرنگار ایرنا در این مراسم از 10 چهره برتر عرصه موسیقی و همچنین پنج چهره در بخش مقامامی تجلیل به عمل آمد.
نماینده مردم دهلران، دره شهر، آبدانان و بدره در مجلس شورای اسلامی در این آیین در منطقه چشمه شیرین بدره اظهار داشت: دشمنان در حالیکه در تلاش برای تفرقه اندازی بین اقوام ایرانی هستند، برگزاری چنین جشنواره هایی به اتحاد و همدلی بین اقوام کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شادمهر کاظم زاده افزود: این جشنواره ها به حفظ آداب و رسوم اقوام مختلف کشور کمک شایانی می کند.
وی با اشاره اینکه از طریق وزارت ارشاد دبیرخانه دائمی این جشنواره در شهرستان بدره پیگیری می شود، تشریح کرد: شهرستان بدره و منطقه چشمه شیرین از ظرفیت های بالای هنری برخوردار هستند و احداث خانه فرهنگ و سالن امفی تئاتر در این منطقه پیگیری می شود.
سرپرست فرمانداری بدره نیز گفت: مهم ترین ظرفیت و مزیت این شهرستان، مردمان با فرهنگ، نجیب و فرهنگ دوست این شهرستان است.
یونس آزادی افزود: ایل بانگ حاصل زحمات چند ماهه دست اندرکاران این جشنواره است و در کنار دست‌اندرکارن جشنواره مردم عزیز این شهرستان و این بخش از تمام داشته ها و امکانات خود استفاده کردند که بتوانند میزبان شایسته ای برای شما مهمانان عزیز باشند.
وی افزود: بدره می تواند به یک قطب فرهنگی بسیار قوی برای اجرای برنامه های فرهنگی در کشور تبدیل شود و ایل بانگ گام اول در راستای اجرای برنامه های فرهنگی در شهرستان بدره است و در آینده شاهد اجرای برنامه های فرهنگی قوی تر و غنی تر در سطح شهرستان خواهد بود.
آزادی تشریح کرد: یکی از اهداف این جشنواره این بود که نمایندگان فرهنگی استان های مختلف سراسر کشور از نزدیک در جریان جاذبه ها و قابلیت ها و پتانسیل های مختلف شهرستان قرار گیرند و هم این که بتوانیم بخشی از فرهنگ و هنر زیبای اقوام و عشایر ایران را به نمایش بگذاریم.
وی گفت: هدف اصلی جشنواره ایل بانگ تقویت اتحاد و انسجام ملی و تقویت اتحاد بین اقوام مختلف کشور است‌.
7177/6119

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جشنواره ايل بانگ بدره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۸۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند

به گزارش خبرنگار مهر، صمد ابراهیمی نژاد ظهر چهارشنبه در در اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: موزه ها مکانی برای تحقیق، ترویج و آموزش هویت پیشینیان ما به شمار می‌روند که باید در حراست از این گنجینه ها همه بکوشیم.

وی اهمیت برگزاری این کنفرانس بین المللی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: سه وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت کشور در برگزاری این کنفرانس ایفای نقش می‌کنند و این اهمیت موضوع را نشان می‌دهد.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی را در برگزاری کنفرانس های علمی پیشرو اعلام کرد و گفت: توجه به هویت بومی و منطقه ای در هر استان مهم و حیاتی است و موزه ها یکی از مهمترین محمل ها برای معرفی و شناسایی این هویت هاست.

ابراهیمی نژاد با تاکید بر غیرقابل تغییر بودن تاریخ و جغرافیا گفت: وزارت علوم موظف است در کنار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای حفظ و انتقال میراث فرهنگی به آیندگان تلاش کند.

وی ادامه داد: موزه‌ها تنها محل بازدید اشیای تاریخی نیستند بلکه مکانی برای تحقیق، ترویج و آموزش هویت پیشینیان ما به شمار می‌روند.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در دانشگاه‌ها نیز گنجینه‌هایی به شکل موزه داریم و باید حفظ و معرفی شوند، افزود: اگر به دنبال اشاعه تمدن ایرانی اسلامی هستیم باید ابتدا آگاهی کاملی نسبت به هویت و پیشینه خودمان داشته باشیم و آنها را به نسل‌های جدید منتقل کنیم.

ابراهیمی نژاد تصریح کرد: با روی کار آمدن انقلاب تکنولوژی باید نگران ناآگاهی فرزندان از گذشته خود باشیم و لازم است در راستای حفظ و اشاعه موزه‌ها از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

کد خبر 6087750

دیگر خبرها

  • نمایش وحدت و همدلی با برگزاری جشنواره اقوام در بندرترکمن
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل و تکریم خانواده شهدا باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • شهرستان اردل میزبان چهاردهمین جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت
  • برگزاری جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت دراردل
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری/ تجلیل از ۲ چهره سینمایی
  • «نون - خ» برنده صفا و سادگی
  • رئیس شورای راهبردی بیست‌وچهارمین جشنواره ملی صنعت چاپ و نشر منصوب شد
  • استاندار اردبیل از شاعر و پژوهشگر نمینی تجلیل کرد