Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@22:44:03 GMT

برندگان جوایز جشنواره جهانی فیلم فجر معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۸۱۸۴

برگزیدگان جشنواره جهانی فیلم فجر با اشاره به تأثیر تحریم‌های ناعادلانه بر ایران، با حضور هنرمندان خارجی معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، آئین اختتامیه سی و هفتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر به دبیری رضا میرکریمی عصر پنجشنبه پنجم اردیبهشت ماه با حضور مهمانان خارجی و تعدادی از هنرمندان و مدیران سینمایی ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پل شریدر مهمان ویژه این دوره از جشنواره هم از حاضران در این مراسم بود که حسین انتظامی سرپرست سازمان سینمایی و علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی هم در آن شرکت کرده بودند.‌

در ابتدای این مراسم که با ۳۰ دقیقه تأخیر هم آغاز شد پس از پخش سرود جمهوری اسلامی و آیاتی از قرآن کریم و کلیپی با نریتوری حمید محمدی مجری برنامه‌های ورزشی پخش شد که مروری بر چهار سال جشنواره فیلم فجر و حضور مهمانان خارجی متعدد در این جشنواره داشت.

سپس رضا میرکریمی در سخنانی کوتاه گفت: از چهار سال قبل که مسئولیت این کار را به همراهی جمعی از خبرگان حوزه بین الملل برعهده گرفتم عادت داشتم در مراسم اختتامیه گزارش کار ندهم و امسال هم همین طور است، اما باید بگویم امسال با تحریم‌های یک سویه و ناعادلانه ای روبرو بودیم که نه فقط بر اقتصاد بلکه بر مسائل دیگری هم تأثیر گذاشت و با این حال هنرمندان زیادی سینمای ایران را همراهی کردند.

او با اشاره به شعری ترکی افزود: ما در یک سال گذشته کوچه‌های دلمان را آبپاشی کردیم تا هنرمندان جهان در یکی از قدیمی ترین فستیوال‌های دنیا شرکت کنند.‌

در ادامه باران نیکرو مجری که به زبان انگلیسی هم صحبت کرد جوایز بخش‌های مختلف را اعلام کرد.

نخستین جایزه به داوران نتپک اختصاص داشت که به فیلم «خط باریک قرمز» به کارگردانی فرزاد خوشدست تعلق گرفت.

این کارگردان جایزه خود را به بچه‌های کانون اصلاح و تربیت اهدا کرد و با تشکر از توماج دانش بهزادی گفت: امیدوارم هیچ زندانی نباشد که بخواهم از آن‌ها فیلم بسازم.

در بخش بعدی دیپلم افتخار بخش بین آبادیان به فیلم «شکستن همزمان بیست استخوان» به جمشید محمودی از افغانستان اهدا شد.

نوید محمودی برادر این کارگردان و تهیه‌کننده گفت: این فیلم دو اسم دارد و دو سال سخت برای این فیلم بر ما گذشت. امیدوارم همانطور که در دنیا از آن استقبال شده در ایران هم نمایش خوبی داشته باشد.

دیپلم افتخار بهترین فیلم جلوه گاه شرق از نگاه منتقدان به فیلم «اعلان» از ترکیه اهدا شد.

همچنین دیپلم افتخار صلح با حضور حسین انتظامی سرپرست سازمان سینمایی و رضا کیانیان به «امینه» از سوریه تعلق گرفت.‌

جایزه محمد امین هم که جایزه اخلاق است، به فیلم «حمید» از کشور هند اهدا شد.‌

در ادامه این مراسم تندیس و جایزه بهترین فیلم اول جشنواره به فیلم «جوان روسی» از روسیه رسید که فیلمبردار فیلم جایزه را به جای کارگردان گرفت و کلیپی هم از طرف تهیه کننده پخش شد.

در بخش آسیایی هم تندیس بهترین فیلم کوتاه به مهدی محمدنژادی از ایران برای ساخت فیلم قربانی تعلق گرفت. این فیلمساز تلاش برای به گوش رساندن صدای کودکان قربانی شده بویژه در جوامع سنتی را هدف اصلی خود از ساخت فیلمش عنوان کرد.

همچنین تندیس بعدی به فیلم عبور از مرز از چین اهدا شد.

دیپلم افتخار بهترین فیلم بلند آسیایی نیز به فیلم برادران محمودی اهدا شد.

نوید محمودی پس از گرفتن جایزه فیلم «شکستن همزمان بیست استخوان» گفت: من بیش از ۳۴ سال است در ایران مهاجرم و با توجه به قوانین، از شما می‌خواهم هر چقدر از دستتان بر می‌آید به مهاجران کمک کنید چون بی سرزمینی غم بزرگی است.‌

سپس تندیس بهترین فیلم بلند آسیایی به فیلم «جای خالی دوست» به کارگردانی محمد علی طالبی تعلق گرفت. او که در مراسم حضور نداشت از طریق یک پیام تصویری جایزه خود را به نیلوفر روزبهانی دختر نوجوانی اهدا کرد که قصد خودکشی داشت و خواست فرزندان این کشور امید به زندگی بیشتری داشته باشند.

بخش بعدی این مراسم به معرفی برگزیدگان سینمای سعادت اختصاص داشت که نرگس آبیار، پیتر فلایشمان، لابینا میتوسکا، نوید محمدزاده، مظفر اوزدمی، مایک فن دیم و وانگ ژیایو شوای داوران آن بودند.

در این بخش جایزه بهترین فیلم کوتاه به «افراط منجی ماست» از کشور سوئد رسید که پیام تصویری کارگردانش پخش شد.

سیمرغ سیمین هیأت داوران برای طراحی صحنه به فیلم گنجشک طلایی از چین تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد نیز به علی مصفا برای فیلم «جهان با من برقص» رسید و این بازیگر پس از اینکه نامش توسط نوید محمدزاده خوانده شد گفت: ظاهراً یکی آن بالا یا آن پشت مرا دوست داشته که از آن شخص بخصوص ممنونم و از سروش صحت هم برای دعوت در این فیلم تشکر می‌کنم.

تندیس بهترین بازیگر هم به بازیگر فیلم «پیش از ژاله» از نروژ اهدا شد.

سیمرغ بهترین بازیگر زن هم به بازیگر فیلم «ایرینا» از بلغارستان تعلق گرفت. بازیگری که اولین تجربه بازیگری اش را روی پرده در این فیلم داشت.‌

جایزه بهترین فیلمنامه در این بخش به فیلمنامه «واکر سدورف» از آلمان رسید.

جایزه بهترین کارگردان به سروش صحت برای فیلم «جهان با من برقص» تعلق گرفت.

صحت پس از دریافت جایزه اش گفت: در این دو سه روز می‌شنیدم فیلم حال خوبی دارد و به نظرم رسید کل گروه حالشان خوب بود. البته مشکلاتی وجود داشت ولی حل می‌کردیم و فکر می‌کنم اگر زندگی و مخالفان مان را کمی دوست داشته باشیم جهان با ما می‌رقصد همان طور که امشب جهان با من می‌رقصد.‌

در پایان سیمرغ زرین بهترین فیلم جشنواره هم با حضور پل شریدر و میرکریمی به فیلم «جوان روسی» از روسیه اهدا شد.

این مراسم که در دوره‌های قبلی در مدت زمان کمی برگزار می‌شد و رکورددار سروقت ترین شروع و برگزاری سریع‌ترین اختتامیه را در میان جشنواره‌های هنری بویژه سینمایی کشور داشت، در نهایت ساعت ۲۰:۱۰ به پایان رسید.‌

منبع: فرارو

کلیدواژه: فرهنگ جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۸۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش ایران بهترین های خود را شناخت

مراسم اختتامیه بهترین های ورزش ایران برگزار شد و بهترین‌های ورزش ایران جوایز خود را دریافت کردند.

به گزارش فارس، بهترین‌های ورزش ایران امشب طی مراسمی در سالن‌ همایش‌های سازمان صدا و سیما مشخص شدند.

در این مراسم که با اجرای پیمان یوسفی و با حضور وزیر ورزش و جوانان و بسیاری از ورزشکاران و مدیران ورزشی برگزار شد بهترین های ورزش ایران با ارای مردمی و انتخاب داوران مشخص شدند و جوایز خود را دریافت کردند.

اولین جایزه و تندیس این مراسم جایزه ایرانی جبهه مقاومت بود که به تیم ملی فوتبال ایران به دلیل استفاده از چفیه و ارج نهادن به شهدای حمله اسرائیل به غزه پیش از بازی با قطر در فینال تورنمنت اردن تقدیم شد و دیگر جایزه این بخش به الناز دارابیان، بانوی پرتابگر دیسک کشورمان در ماده اف ۵۱ و ۵۲ به دلیل تقدیم مدال خود به شهدای غزه تقدیم شد.

در قسمت بعد این مراسم حضار شاهد سخنان ناصر ابوشریف، نماینده جهاد اسلامی فلسطین بودند که با ارائه آمار شهدای غزه و انتقاد از سازمان‌های جهانی ورزش در بی‌توجهی به کشتار مردم مظلوم فلسطین همراه بود.

گل مهدی میرجلیلی، دروازه‌بان تیم ملی ساحلی به عنوان بهترین گل ورزش ایران در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد‌.

او پس از دریافت جایزه در سخنانی اظهار داشت: کل جامعه فوتبال ساحلی جان خود را برای مردم ایران می‌گذارند.

جایزه بهترین صحنه ورزش ایران در سال ۱۴۰۲ به برتری تیم ملی مقابل ژاپن اهدا شد. این جایزه به وحید امیری تقدیم شد که در جام ملت‌ها همراه تیم ملی نبود.

ساره جوانمردی نیز دیپلم افتخار جایزه بهترین صحنه‌ی ورزش را به دلیل قرار گرفتن روی سکوی نایب قهرمانی بازی‌های آسیایی همراه با فرزند خود دریافت کرد که به دلیل حضور داشتن در اردوی تیم ملی در کره‌جنوبی قادر به شرکت در این مراسم نبود.

تیم هاکی روی یخ بانوان دیپلم افتخار بهترین تیم ملی سال را کسب کرد و ملی پوشان این رشته با حضور روی صحنه پیراهن تیم ملی را برای قدردانی از رییس سازمان صدا و سیما برای پوشش مسابقات آنها در رسانه ملی تقدیم کردند.

منصور بیگ‌وردی، سرپرست تیم ملی به نمایندگی از تیم ملی ساحلی، جایزه بهترین تیم سال را کسب کرد‌.

در این مراسم، رزا ابراهیمی، ملی پوش پاراتکواندو به عنوان بهترین ورزشکار پارالمپیک دست پیدا کرد.

از محمد بیرانوند ورزشکار تیراندازی به اهداف پروازی تقدیر شد و به وی دیپلم افتخار قهرمان فردا اهدا شد.

همچنین امیررضا معصومی، فرزند فردین معصومی  به عنوان قهرمان فردا با رای مردم انتخاب شد.

در این مراسم از حسین عبدی به خاطر موفقیت و پیروزی تاریخی تیم ملی جوانان  مقابل برزیل و اهدای دیپلم افتخار بهترین سرمربی به وی اهدا شد.

علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی هم به عنوان بهترین سرمربی سال انتخاب شد.

ناهید کیانی ملی‌پوش تکواندو و امین میرزازاده با رای مردمی به عنوان بان و آقای ورزش ایران انتخاب شدند و جوایز خود را دریافت کردند.

عنوان برترین فدراسیون برتر جایزه فرهنگی به فدراسیون جانبازان و توان‌یابان اهدا شد.

همچنین فدراسیون تنیس روی میز به عنوان جایزه رشد رسید که به منظور بیشترین رشد در یک رشته ورزشی این جایزه به رییس این فدراسیون تقدیم شد.

فدراسیون کشتی هم با کسب مقام بهترین فدراسیون سال، بهترین فدراسیون ورزشی لقب گرفت و علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی نیز برای دریافت جایزه روی صحنه رفت.

نکته این اتفاق جایی بود که دبیر برای دریافت جایزه روی صحنه رفت و با همه جز پیمان یوسفی خوش و بش کرد تا به نوعی نشان دهد همچنان به خاطر حواشی پیش آمده در برنامه تلویزیونی از وی دلخور است.

همچنین جایزه بهترین داور سال به رضا پیکر آرا داور شمشیربازی رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وقتی وزیر ورزش معاون سرپرست پرسپولیس بوده است؟(عکس) ورزش ايران را دوپينگ فرا گرفته است

دیگر خبرها

  • ورزش ایران بهترین های خود را شناخت
  • اختتامیه جشنواره قهرمان ایران/ بهترین‌های ورزش ایران معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • بروزرسانی قوانین اسکار ۲۰۲۵؛ از اهدای جایزه بهترین موسیقی فیلم به ۳ آهنگساز تا تغییر نام برخی از جوایز
  • برندگان دومین جشنواره بزرگ اصناف بانک تجارت معرفی شدند
  • قوانین جوایز اسکار تغییر کرد
  • قوانین اسکار تغییر کرد
  • تغییر در قوانین جوایز اسکار
  • جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • آزادی بیان به سبک غرب / جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد