Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محمد فلامریان، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گل دارو، بابیان اینکه این شرکت دانش‌بنیان در راستای احیاء طب سنتی و گیاه‌درمانی علمی در کشــور شروع به کارکرده است،گفت: تولیدات خود را با فرآوری و بسته‌بندی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی خشک استاندارد شروع کردیم و پس از تلاش بسیار موفق به تولید فرآورده‌های داروئی گیاهی به فرم قطره شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال حوزه فناوری با اشاره به تولید و بومی‌سازی ۱۰۹ فرآورده داروئی در کشور تصریح کرد: 109 فرآورده دارویی با چاشنی گیاهان دارویی با اخذ پروانه تولید از وزارت بهداشت و درمان، به بازار داروئی عرضه شد. بیش از ۲۰ فرآورده دیگر را نیز در مراحل مختلف پژوهش و آماده‌سازی برای اخذ پروانه و تولید در آینده دارد.

وی به انواع تولید داروهای گیاهی اشاره کرد و افزود: قطره، شربت، قرص،کپسول، ژل،کرم،پماد و اسپری از اقسام مختلف تولیدشده است که توانسته‌ایم با بهره‌گیری از جدیدترین فن‌آوری داروسازی دنیا و استفاده از باکیفیت‌ترین مواد اولیه تولید و به بازار داروئی ایران و چندین کشور آسیائی و اروپایی عرضه کنیم.

این فعال حوزه فناوری با تأکید بر ویژگی‌های محصولات تولیدشده داخلی در زمره گیاهان دارویی عنوان کرد: فرآورده‌های تولیدشده ضمن دارا بودن آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و کنترل، مجهز به پیشرفته‌ترین ابزار و ادوات علـمی روز دنیا بوده است که با رعایت دستورالعمل‌های استاندارد داروسازی (GMP)، و سازمان بهداشت جهانی (WHO) پروانه ISO-۹۰۰۱:۲۰۰۸ ، را دریافت کرده است.

فلامریان بابیان اینکه جدیدترین ماشین‌آلات مربوط به تهیه عصاره‌های تغلیظ شده و خشک گیاهی مورد بهره‌برداری قرار داده است خبر داد: با پیشرفت های حاصله در زمره گیاهان دارویی؛ در حال حاضر افزون بر مصرف مواد موردنیاز بازار داخلی ایران، بخش عمده‌ای از این عصاره‌ها نیز به کشورهای مختلف دنیا صادر می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه صادرات گفت: توانسته ایم با تولیدات خود، برند حاصله را صادر کنیم و فرآورده‌های خود را در کشورهای آذربایجان، اوکراین، افغانستان، تاجیکستان، یمن، عراق و سایر کشورهای هم‌جوار به ثبت برسانیم.

انتهای پیام/

169 / 279 گیاهان دارویی بازار فرآورده دارویی بسته‌بندی گیاهان دارویی وزارت بهداشت و درمان پژوهش ماشین‌آلات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گیاهان دارویی بازار فرآورده دارویی بسته بندی گیاهان دارویی وزارت بهداشت و درمان پژوهش ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۸۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

محمدحسن کیانی‌فر با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ هکتار سطح زیر کشت گلخانه‌های لرستان است، گفت: محصولات سبزی و صیفی در این گلخانه‌ها تولید می‌شود.

او با اشاره به تولید بیش از ۱۶ هزار تن محصولات گلخانه‌ای به‌صورت سالانه در لرستان، اضافه کرد: محصولات صیفی و جالیزی در این گلخانه‌ها کشت می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اعلام اینکه هشت هکتار از سطح گلخانه‌های این استان به گل شاخه‌بریده شامل انواع رز اختصاص دارد، توضیح داد: گل‌های شاخه‌بریده گل‌ها یا غنچه‌هایی به‌همراه ساقه و برگ است که برای دسته‌گل، سبد گل و یا حلقه‌گل استفاده می‌شود.

کیانی‌فر با بیان اینکه بیش از ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود، یادآور شد: شش‌هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول است.

او با تأکید به صادرات ۹۰ درصد گیاهان دارویی به خارج لرستان، خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد مازاد میوه‌های درختی نیز به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات محصولات گلخانه‌ای اطلاع داد: بیش از ۵۰ درصد محصولات گلخانه‌ای این استان به خارج از کشور صادر می‌شود.

کیانی‌فر اعلام کرد: بیش از ۳۲۰ هزار تن محصولات باغی شامل میوه‌ها، تولیدات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و قارچ به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • ممنوعیت فروش فرآورده‌های دارویی در عطاری‌ها
  • برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند
  • معاون سازمان غذا و دارو: عطاری‌ها حق فروش دارو یا فرآورده دارویی را ندارند
  • ممنوعیت عرضه دارو‌های گیاهی در عطاری‌ها
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید و تکثیر قارچ‌کُش گیاهی فناور به روش ضدبیولوژیکی/ با قارچ‌کُش‌های شیمیایی خداحافظی کنید
  • وجود بیش از دو هزار گونه گیاهی در گنجینه گیاه شناسی کردستان
  • الوند همدان زادگاه گیاهان دارویی