Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@20:36:48 GMT

ضرورت پرداخت وام با نرخ سود ترجیحی به سیل زده‌ها

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۹۶۵۵

ضرورت پرداخت وام با نرخ سود ترجیحی به سیل زده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، داوری فر، عضو شورای عالی کانون ادوار مشاوران اعتباری بانک‌ها، در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در نشست کانون مشاوره سرمایه‌گذاری و اعتباری بانک‌ها گفت: از زمان زلزله بم تاکنون تحولات فراوانی رخ داده است؛ و اکنون همزمان با وقوع مجدد سیل در برخی مناطق کشور، می‌توان از توان و ظرفیت کانون مشاوران سرمایه گذاری و اعتباری بانک‌ها برای بازگرداندن حیات اقتصادی به مناطق سیل‌زده کشور بهره گرفت؛ این در حالی است که مسائل پس از حوادث طبیعی به دو دسته تقسیم می‌شوند که در دسته اول، اقداماتی قرار می‌گیرد که بلافاصله بعد از حادثه باید صورت گیرد و دسته دوم، برنامه‌های احیا و بازسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دسته اول، ایران بسیار قوی عمل می‌کند؛ ولی در دسته دوم که بیشتر مربوط به زیرساخت‌های اصلی می‌شود هم، دستگاه و متولیان مشخص وجود دارند ولی اشکالاتی بروز می‌کند.

وی افزود: اقدام اصلی برای بازسازی، اصلاح وضعیت اقتصادی در مناطق آسیب دیده است که باید ترکیب و بافت صنعتی منطقه، برای سرمایه گذاری در نظر گرفته شود.

داوری فر گفت: یکی از چالش‌های مهم در مناطق آسیب دیده، شناسایی افراد و عوامل اصلی تولید است که این موضوع به خصوص در مورد صنایع کوچک بسیار مهم و حیاتی است؛ ضمن اینکه یکی از راهکارها، استفاده از توان سازمان‌های غیرخصوصی است.

وی ادامه داد: البته به دلیل زمان‌بر بودن، این مساله رویکرد درستی نیست؛ اگرچه می‌توان به مالکان زمین‌ها و صنایع آسیب دیده، ١٠٠ درصد تسهیلات را به شرط استفاده از کمک‌های فنی و مهندسی اختصاص داد.

داوری فر اصلی‌ترین موضوع در بازسازی را تأمین منابع برشمرد و گفت: زمان‌بر بودن دریافت تسهیلات و تأمین منابع، یکی از چالش‌های مهم است؛ از سوی دیگر نظارت بر هزینه کرد تسهیلات نیز مهم است؛ این در حالی است که در سالی که زلزله بم رخ داد، ١٠٠ میلیارد تومان از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و ایمیدرو با عاملیت بانک صنعت و معدن اختصاص داده شد و فردی به عنوان نماینده تام الاختیار دولت در این زمینه منصوب شد که امضای وی، در حکم مصوبه هیأت دولت بود.

داوری فر، برگ برنده بازسازی بم را این موضوع دانست که مالکان اصلی، خود مسئول پروژه اجرا بودند و این موضوع به آنها انگیزه بیشتری برای بازسازی می‌داد.

وی گفت: بعد از حوادث طبیعی شاهد بیکاری بالا در مناطق آسیب دیده هستیم و فضا برای کار کارشناسان اقتصادی بسیار بالا است و این در حالی است که مهم‌ترین و اصلی ترین نیاز آسیب دیدگان حوادث طبیعی، اشتغال پایدار است که بر این اساس، باید از صنایع کوچک و متوسط در مناطق آسیب دیده حمایت کرد.

وی با اشاره به آسیب‌های جدی مناطق لرستان در سیل اخیر گفت: شاید دولت ترجیح بدهد که با توجه به آسیب جدی در این مناطق، اساساً سرمایه گذاری در آن را فراموش کند؛ اما می‌توان با مدیریت منابع جامعه محلی، بخشی از مشکلات در این مناطق را حل کرد.

داوری فر بر ضرورت پرداخت تسهیلات با نرخ سود ترجیحی اشاره کرد و گفت: صنایع کوچک و متوسط در مناطق سیل زده حتماً باید تسهیلات با سود پایین‌تر دریافت کنند، زیرا تسهیلات با سودهای ١٨ تا ٢٠ درصد بازده اقتصادی در این مناطق ندارد.

کد خبر 4599333 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: نظام بانکی وام بانکی مناطق سیل زده کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۹۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یاسر رهبردین در این بازدید، با حضور در روستاهای خنجر خان و مرتضی قلی کندی، اقدامات انجام شده برای بازسازی واحدهای آسیب دیده از زلزله و زیرساخت های خدماتی از جمله تامین آب شرب این روستاها را مورد بررسی قرار داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی نیز در این بازدید با ارائه گزارش از نحوه تامین آب شرب این روستاها اظهار داشت: در پی وقوع زلزله و بروز خسارت به چاه تامین کننده آب شرب روستاهای خنجر خان و موسی قلی کندی با مساعدت استاندار آذربایجان غربی، در کوتاهترین زمان ممکن حفر و تجهیز چاه ها انجام و مورد بهره برداری قرار گرفت.

 یداله سلطانی گفت :شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی از اولین روز وقوع زلزله در روستاهای مذکور حضور داشت و به امداد رسانی و حل مشکلات آب شرب پرداخت.

دیگر خبرها

  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • ضرورت پرداخت حق تأهل به کارگران چهارمحال و بختیاری
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد