Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@16:43:13 GMT

اردیبهشت منفی صفر درجه

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۰۰۷۳

اردیبهشت منفی صفر درجه

به گزارش خبرنگار ایرنا، اردیبهشت در زبان کُردی با نام گولان یا ماه گل ها شناخته می شود ماهی که در آن درختان و بسیاری از محصولات کشاورزی به گُل می نشینند.
گُل هایی که از بارش های سیل آسای اول بهار جان سالم به در برده بودند اما در ماه خود نتوانستند تازیانه سرد سکوت زمستان در بهار را تحمل کنند.
سازمان هواشناسی از اولین روزهای اردیبهشت خبر از کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از نقاط از جمله شمالغرب غرب کشور داد و به تبع آن سازمان هواشناسی کردستان نیز روزهایی سرد و زمستانی برای مردم این استان پیش بینی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاهش دما در کردستان از روز شنبه 31 فروردین با ورود سامانه ای بارشی که حامل برف های باقی مانده از غرش زمستان بود آغاز و با خروج آن از آسمان استان در اولین روز اردیبهشت شدت گرفت.
به گفته رئیس گروه پیش بینی هواشناسی کردستان از روز شنبه تا دوشنبه هفته جاری برخی نقاط کردستان در ردیف سردترین های مناطق کشور قرار داشتند.
بهرام چاره خواه اظهار داشت: روز یکشنبه اول اردیبهشت شهرستان دهگلان با دمای منفی 6 درجه زیر صفر به عنوان سردترین و دوشنبه نیز دومین نقطه سرد کشور بابارشانی از توابع بیجار با سه درجه زیر صفر بود.
وی اضافه کرد: به صورت میانگین هوای کردستان در بامداد چهارشنبه کاهشی چهار تا هفت درجه ای را تجربه کرد و 14 مورد از 18 ایستگاه هواشناسی استان در سی و پنجمین روز از بهار دمای زیر صفر درجه را ثبت کردند.
چاره خواه افزود: سردترین دمای هوا در این روز با منفی چهار درجه سانتیگراد در زرینه به ثبت رسید و پس از آن در بامداد پنجشنبه نیز بسیاری از نقاط استان کاهش دمای یک درجه ای نسبت به روز گذشته خود تجربه کردند.
مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز با بیان اینکه در هفته جاری از دوشنبه تا چهارشنبه باغات و مزارع این استان متحمل خسارت های سرما زدگی شده اند، اظهار داشت: آخرین برآوردهای کارشناسی مربوط به میزان آسیب ها تا 31 فروردین سال جاری و مربوط به سیلاب ناشی از باندگی های سیل آسا است.
مهدی فتحی افزود: کارشناسان جهاد کشاورزی از امروز در قالب 10 گروه بررسی به باغات و مزارع استان اعزام شده و روز شنبه هفته آینده آمار اولیه میزان خسارت ها اعلام می شود.
وی گفت: بخش کشاورزی استان تا 31 فروردین سال جاری در اثر بارش های سیل آسای فروردین سال جاری متحمل یک هزار و 18 میلیارد و 823 میلیون ریال خسارت شد.
فتحی یادآور شد: این خسارت ها در بخش های محصولات باغی، دامی، زراعی و طیور و زیرساخت هاست که شهرستان قروه با 202 میلیارد و 936 میلیون ریال بیشترین میزان را شامل می شود.
فتحی اضافه کرد: پس از قروه، شهرستان های کامیاران با 166 میلیارد و 490 میلیون ریال، بیجار با 160 میلیارد و 994 میلیون ریال و سنندج با 131 میلیارد و 740 میلیون ریال در رتبه های بعدی قرار دارند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این ارتباط گفت: با توجه به اینکه در روز چهارشنبه به جز سنندج، کامیاران و سروآباد، تمام شهرستان های استان دچار یخبندان و دمای زیر صفر درجه بودند احتمال وارد شدن خسارت شدید به باغات در این استان وجود دارد.
زاهد حاجی میرزایی با اشاره به اینکه 60 درصد باغات استان در شهرستان مریوان، سنندج، کامیاران و سروآباد واقع شده اند، افزود: کارشناسان کشاورزی از امروز کار بررسی خسارت ها را شروع کرده و تا اواخر هفته آینده بررسی ها ادامه خواهد داشت.
استان کردستان به دلیل داشتن بیش از یک میلیون و 110 هزار هکتار زمین قابل کشت مرغوب و مستعد یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی بویژه گندم در غرب کشور به شمار می رود و جایگاه دوم کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده است.
گزارش از حسن حسین زاده
3034/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 زمین سازمان هواشناسی سیل کشاورزی محصولات کشاورزی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز‌های بارانی و طوفانی در انتظار یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، اداره کل هواشناسی استان اعلام کرد که از بعدازظهر دوشنبه تا بعدازظهر پنجشنبه به ویژه سه‌شنبه و چهارشنبه با فعالیت سامانه بارشی، وزش باد شدید و گردوخاک موقت، رگبار و رعدوبرق و در مناطق مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

همچنین دمای هوا در این روز‌ها با کاهش چند درجه‌ای مواجه خواهد شد به گونه‌ای که دمای هوای یزد در روز چهارشنبه در گرمترین ساعت به ۱۵ درجه می رسد.

دیگر خبرها

  • بارش باران در تهران تا کی ادامه دارد؟ | بارش ۳۶ میلیمتر باران در این نقطه از شهر در ۲۴ ساعت گذشته
  • تداوم رگبار و رعد و برق تا پایان هفته/ شدت بارندگی در این استان‌ها
  • هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها آماده باشند
  • پیش‌بینی هواشناسی/ هوای تهران سرد می‌شود؟
  • آسمانِ یزد در انتظار باران
  • روز‌های بارانی و طوفانی در انتظار یزد
  • پیش بینی هواشناسی کشور ۲ و ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تداوم رگبار و رعدوبرق
  • رگبار و رعدوبرق در این استان‌ها/ خنک‌ترین و گرمترین مرکز شهرها کدامند؟
  • پیش بینی هواشناسی؛ تداوم رگبار و رعدوبرق در کشور/ کاهش دما در نوار شمالی
  • پیش بینی وضع آب و هوا تا پنجشنبه/ ادامه رگبار و رعدوبرق در کشور