Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@02:18:25 GMT

۱۰۰ هزار مورد مشکوک ابتلا به وبا در یمن

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۰۷۱۶

۱۰۰ هزار مورد مشکوک ابتلا به وبا در یمن

یک سازمان بشردوستانه از بیش از یکهزار مورد مشکوک ابتلا به بیماری وبا در یمن خبر داد.

سایت سازمان بشردوستانه "کودان را نجات دهید" در بیانیه‌ای اعلام کرد: کودکان نزدیک به ۴۵ درصد مجموع موارد مشکوک ابتلا به بیماری وبا را تشکیل می‌دهند.

این سازمان افزود: ۲۳۶ هزار و ۵۵۰ مورد مشکوک ابتلا به بیماری وبا در یمن وجود دارد که ۱۰۵ هزار و ۳۸۴ مورد کودک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریبا نیمی از این موارد مشکوک ابتلا به بیماری تنها در طول یک ماه گذشته به ثبت رسیده است.

تامر کرلس مدیر سازمان "کودکان را نجات دهید"، گفت: وبا بار دیگر در بسیاری از مناطق یمن گسترش می‌یابد و این وضعیت کودکان و خانواده‌ها را که اساسا از چند سال پیش با درگیری در کشورشان مواجه هستند، تهدید می‌کند. ۱۰۰ هزار کودک دستکم در چهارماهه اول سال ۲۰۱۹ میلادی آسیب دیده اند.

وی افزود: دستاورد‌های بدست آمده علیه بیماری وبا در سال ۲۰۱۸ میلادی به خاطر خشونت‌های بی امان از دست رفته است. بسیاری از مردم مجبور به فرار خانه‌های خود شده اند. گرسنگی و سوء تغذیه شیوع یافته است و خدمات بهداشتی و پزشکی حیاتی تضعیف شده است.

کرلس با درخواست از همه طرف‌های ذیربط در یمن برای اجرای توافقنامه استکهلم بر سر میز مذاکرات به منظور موافقت با آتش بس در سراسر یمن و رسیدن به یک راه حل سیاسی برای پایان دادن به درگیری هشدار داد: باران‌های شدید اخیر و سیلاب و کمبود سوخت و نبرد مداوم به هرج و مرج چهارساله ناشی از جنگ افزوده شده است. این وضعیت بستر مناسبی را برای شیوع سریعتر وبا در حال حاضر و ماه‌های آینده آماده کرده است.

این سازمان نسبت به افزایش شمار کودکان مبتلا به وبا در مناطق شاهد درگیری در یمن ابراز نگرانی کرد.

سازمان ملل نیز اعلام کرده است که یمن با بدترین بحران انسانی در جهان روبرو است و بیش از ۲۴ میلیون نفر یعنی بیش از ۸۰ درصد جمعیت یمن همچنان نیاز به کمک‌های انسانی دارند.

براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، از آغاز تجاوز نظامی عربستان و هم پیمانان عربی و غربی آن به یمن در چهار سال پیش تاکنون حدود ۱۰ هزار نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۵۶ هزار نفر دیگر زخمی شده اند.

این در حالی است که برخی مسئولان بشردوست آمار قربانیان را بسیار بالاتر از این ارزیابی کرده اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: یمن وبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۰۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با اشاره به اینکه انقباض ناخواسته عضلانی، لرزش خفیف دست‌ها در حالت استراحت، انقباض طولانی مدت عضلات و بروز حرکات غیرعادی از جمله علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان است، گفت: مصرف بعضی داروها می‌تواند منجر به بروز علائم پارکینسون در فرد شود.

علی قطبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه تشخیص بیماری پارکینسون را می‌توان یکی از دشوارترین تشخیص‌ها در علوم اعصاب دانست، اظهار کرد: دو مشکل اساسی شامل افتراق بیماری پارکینسون از بیماری‌هایی دارای علائم مشابه و پارکینسون ثانویه در تشخیص بیماری پارکینسون نقش دارد.

وی با اشاره به بیماری‌های تقلید کننده پارکینسون افزود: آسیب عروق مغز، آنسفالیت (عفونت مغزی و التهاب‌های نسجی مغز)، افزایش مایع مغزی نخاعی، لرزش اسنشیال، افسردگی، پارکینسون ناشی از دارو، پارکینسون ناشی از فلزات سنگین و سوپرانوکلئارپالسی پیش‌رونده، از جمله بیماری‌های تقلید کننده پارکینسون شناخته می‌شوند.

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با بیان اینکه مصرف بعضی داروها و قرار گرفتن در معرض بعضی از سموم و فلزات سنگین مانند منگنز می‌تواند منجر به بروز علائم پارکینسون در فرد شود، تصریح کرد: بیماری پارکینسون در سه مرحله خفیف، متوسط و پیشرفته تقسیم‌بندی می‌شود.

قطبی ادامه داد: در مرحله خفیف بیماری، علائم آزاردهنده است، اما به طور معمول مانع انجام بسیاری از فعالیت‌ها نمی‌شود و می‌تواند از داروها برای کنترل علائم استفاده کرد؛ علائم این مرحله از بیماری پارکینسون شامل خم نشدن راحت زانوها، ناتوانی در تغییر حالت چهره، احساس سنگینی در پاها، ریزتر و کوچک‌تر شدن دست‌خط و سفت شدن دست‌ها و پاها است.

وی با بیان اینکه دیگر علائم مرحله خفیف این بیماری شامل داشتن علائم در یک سمت بدن و خمیده شدن وضعیت، حالت بدنی و طرز ایستادن است، گفت: بیشتر اوقات علائم بیماری پارکینسون در مرحله متوسط بین سه تا هفت سال اتفاق می‌افتد که از جمله آنها می‌توان به تغییر در نحوه صحبت کردن، خشکی و سفتی راه رفتن و احتمال سقوط یا افتادن روی زمین، اشاره کرد.

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با اشاره به اینکه دیگر علائم مرحله متوسط پارکینسون شامل مشکل در تعادل و هماهنگی عضلات، کوچک و درهم شدن گام‌ها، مشکل در بلع و کندی حرکات است، اضافه کرد: در مرحله پیشرفته بیماری، بیمار پارکینسون به تخت یا ویلچر محدود می‌شود و ناتوانی در تنها زندگی کردن، مشکلات شدید در وضعیت گردن، کمر و باسن و نیاز به کمک دیگر افراد برای انجام فعالیت‌های روزمره در این بیماران دیده می‌شود.

قطبی با بیان اینکه بیماری پارکینسون بیشتر در سنین بالای ۶۵ سال دیده می‌شود، خاطرنشان کرد: علائم و نشانه‌های پارکینسون با شروع زودرس یا پارکینسون در جوانان شامل انقباض ناخواسته عضلانی، لرزش خفیف دست‌ها در حالت استراحت، انقباض طولانی مدت عضلات و بروز حرکات غیرعادی و کنترل نشده است.

کد خبر 746766

دیگر خبرها

  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • جزئیات بیماری ترانه علیدوستی؛ ابتلا به یک سندروم خاص؟!
  • خطر ابتلا به دیابت چه کسانی را تهدید می‌کند؟/ آب آشامیدنی قاتل دیابت
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها