Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آبفای استان: بیش از ۳۱درصد از شبکه های آب استان غیر استاندارد است، ۲۵۰میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا این شبکه فرسوده تعویض شود، وجود این شبکه ها باعث ایجاد مشکلات بهداشتی نارضایتی های عمومی و هدر رفت آب می شود، استدعا دارم کمک به این بخش را در دستور کار خود قرار دهید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه بازدید از پروژه های شهرستان های مختلف از تصفیه خانه شهر سی سخت بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان گفت: پکیچ تصفیه خانه طراحی شده از لحاظ مساحت و ترکیب تصفیه خیلی جمع و جور است و کارایی لازم را دارد و 1200 متر مکعب در شبانه روز ظرفیت دارد، یکی از جدید ترین تکنولوژی های کشور است از لحاظ کیفیت نیز خیلی مهم است.



لدنی نژاد گفت: این تصفیه خانه فاضلاب در دو فاز اجرا می شود، فاز اول آن ۸۰ درصد پیشرفت داشته است و نوین ترین طرح است.


وی افزود: بیش از ۳۱درصد از شبکه های آب استان غیر استاندارد است، ۲۵۰میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا این شبکه فرسوده تعویض شود، وجود این شبکه ها باعث ایجاد مشکلات بهداشتی نارضایتی های عمومی و هدر رفت آب می شود، استدعا دارم کمک به این بخش را در دستور کار خود قرار دهید.

 

فرماندار دنا نیز گفت: این شهرستان دنا  ۴۳هزار نفر جمعیت دارد که سالانه گردشگران زیادی از داخل و خارج کشور وارد دنا می شوند با توجه به پتانسیل هایی که دارد بقاع متبرکه و جاذبه های گردشگری می تواند شهر سی سخت به عنوان شهر نمونه گردشگری معرفی شود.


نادیا صداقت گفت: جاده سراسری شمال به جنوب از دنا عبور می کنند و جاده پاتاوه-دهدشت در این شهرستان است، ترافیک سنگینی در حال حاضر در این جاده است که باعث کشته و مصدوم شدن افراد زیادی می شود که باید نسبت به تامین اعتبار برای چهارخطه کردن این پروژه اقدام شود.


وی افزود: جاده یاسوج-سی سخت به دلیل عدم تخصیص اعتبار تعطیل است، در این جاده یک پل پیش بینی شده بود که در سال ۹۶مبلغ۷۵ میلیارد برآورد شد چند ماه گذشته اما عنایت کنید همکاری لازم را انجام دهید که احداث شود، دنا یک شهرستان گردشگر پذیر است.


صداقت افزود: بحث اعتبارات ما نیز مطرح است سال گذشته ۲۳میلیارد اختصاص داده شد، ۷میلیارد آن فقط از اعتبارات نفت و ترمیم بود، ۱۹درصد از اعتبارات توازن تخصیص پیدا کرده است که از این اعتبارات توازن به شهرستان یا حزئی بوده و یا اصلا تخصیص داده نشده است.


وی ادامه داد: هیچ پروژه فعالی جز این پروژه در دنا نیست اگر تامین اعتبار شود که در سال‌جاری به بهره برداری برسد خوب است.


صداقت به بیمارستان های سی سخت و پاتاوه اشاره کرد و گفت: این دو بیمارستان خواسته و مطالبه همیشگی مردم دنا بوده است که امیدوارم همکاری لازم را داشته باشید.


فرماندار دنا به سیل اخیر اشاره کرد و گفت: سیل خسارت های زیادی وارد کرده است به ویژه این خسارت ها در بخش کشاورزی زیاد بود از جمله این که ۳۵طرح پرورش ماهی و ۵ پل تخریب شده است، ارتباط روستای برافتاب جلاله کلا قطع است.


وی در پایان گفت: دو شهرداری ما در وضعیت بسیار سخت به سر می برند حتی پول سی ان جی را ندارند پرداخت کنند، انتظار داریم مسولان کمیسیون همکاری لازم را داشته باشند.

 

                                                           

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۳۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر

اکبر مهری اظهار داشت: مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح ایستگاه‌های پمپاژ «جایدر» و «چم مهر» شهرستان پلدختر نیاز است.

وی تأکید کرد: تکمیل شبکه آبیاری «جایدر» و ایستگاه پمپاژ «چم مهر» از مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به استان لرستان بود.

مدیر منابع آب پلدختر، افزود: در این سفر به‌طورکلی مبلغ ۱۰۰ میلیارد به ترتیب ۵۰ میلیارد تومان توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور، ۲۰ میلیارد تومان توسط وزارت نفت و مبلغ ۳۰ میلیارد تومان وزارت نیرو و اعتبارات استانی به نسبت مساوی در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای شبه آبیاری ایستگاه «جایدر» اختصاص یافت.

تشریح آخرین وضعیت ایستگاه پمپاژ «جایدر»

مهری، بیان داشت: پروژه ایستگاه پمپاژ «جایدر» با ۱۲۱.۱۳ میلیارد تومان از سازمان برنامه‌وبودجه و ۱۰ میلیارد تومان اعتبار استانی در مجموع با تخصیص ۱۳۱.۱ میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی ۷۹.۵ در حال تکمیل و بهره‌برداری است.

وی ادامه داد: در حال حاضر از هزار ۹۰۰ هکتار شبکه ایستگاه پمپاژ «جایدر» مقدار هزار و ۵۰۰ هکتار شبکه با ۹۵ درصد پیشرفت ساختمانی و تجهیزاتی برقی و مکانیکی ایستگاه اصلی احداث شده است.

مدیر منابع آب پلدختر، عنوان کرد: ایستگاه فرعی یک این پمپاژ نیز ۱۰۰ درصد و ایستگاه فرعی پنج و چهار آن ۸۰ درصد پیشرفت دارند که در مجموع هزار و ۵۰۰ هکتار شبکه امکان بهره‌برداری موقت توسط زارعین را دارد.

مهری، گفت: عملیات باقیمانده پمپاژ «جایدر» شامل تکمیل شبکه‌ها و ایستگاه‌های فرعی است که تکمیل آن نیازمند ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار است.

آخرین خبر‌ها از ایستگاه پمپاژ «چم مهر»

وی به شرح مصوبه ایستگاه پمپاژ «چم مهر» پلدختر اشاره کرد و افزود: مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل این ایستگاه توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور در سال ۱۴۰۱ اختصاص یافت.

مدیر منابع آب پلدختر، بیان داشت: عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ «چم مهر» با تخصیص ۱۷.۸ میلیارد تومان از اعتبارات سفر اول رئیس‌جمهور به لرستان توسط سازمان برنامه‌وبودجه دارای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی است که اتاق پمپاژ آن تکمیل و تجهیزات برقی و مکانیکی نیز در حال نصب است.

مهری، به اقدامات صورت‌گرفته پمپاژ «چم مهر» اشاره کرد و افزود: خط برق تا محل ایستگاه پمپاژ اصلی به طور کامل اجرا، خط پمپاژ و شبکه اصلی آبیاری و زهکشی به طول چهار کیلومتر برای ۶۵۰ هکتار نیز انجام شده است.

وی افزود: ساخت مجدد ایستگاه پمپاژ آسیب‌دیده از سیل «چم مهر» شامل ساختمان و خرید تجهیزات برقی و مکانیکی با پیشرفت ۷۵ درصد شامل عملیات قسمت بتن‌آرمه ساختمان، تهیه و نصب سوله ساختمانی، تهیه پمپ‌ها و ساخت تابلو‌های برق به طور کامل و تهیه بخش عمده‌ای از کابل‌ها از اقدام‌های انجام شده برای راه‌اندازی این ایستگاه است.

مدیر منابع آب پلدختر، تصریح کرد: انجام بخشی از سازه آبگیر و فعالیت برای انجام کامل آن، تهیه شیرآلات و اتصالات موردنیاز، اجرای یک کیلومتر خط فولادی ابتدای خط پمپاژ نیز از دیگر اقدامات برای تکمیل و راه‌اندازی پمپاژ «چم مهر» است.

مهری، گفت: عملیات باقیمانده ایستگاه «چم مهر» شامل تکمیل خط انتقال به طول ۳۰۰ متر، نصب و راه‌اندازی الکتروپمپ‌ها و تکمیل حوضچه شیرآلات شبکه اصلی است که در این راستا مبلغ ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • پیشرفت ۲۰ درصدی اجرای قانون حدنگار در اراضی کشاورزی استان
  • پیشرفت ۴۰ درصدی اجرای فیبر نوری در بوشهر
  • شناسایی ۲هزار و ۵۰۰ واحد صنفی با فاضلاب غیراستاندارد/همه بیمارستان‌های مشهد سیستم پیش‌تصفیه ندارند
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • ‌انتقال آب رودخانه کرج به البرز برای عبور از تنش تابستان
  • شبکه جمع‌آوری فاضلاب بیرجند در حال بهره‌برداری است