Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@07:02:30 GMT

درخواست 11گانه شهردارمنطقه یک از حناچی

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۳۱۷۱

درخواست 11گانه شهردارمنطقه یک از حناچی

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ سید حمید موسوی در این مراسم از مدیریت شهری تهران خواست در خصوص تسریع در تصویب طرح جامع حریم،تخصیص نقدینگی در مطالبات املاکی ،تخصیص اعتبار برای اتمام پروژه ها وتملک خانه های قدیمی ،انتقال خط 3 به 1 مترو ،طرح رینگ ترافیکی منطقه یک ،تعیین تکلیف پرونده باغات و محدودیت فروش تراکم در محدوده های خاص ، تعیین تکلیف آرای غیرقابل اجرای رای کاربری های مسکونی ،رفع معارضین بستر وحریم رود دره ها وانتقال مرکز زباله اوشان همکاری لازم رابا منطقه یک داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: تسریع در تصویب وانتقال طح جامع حریم یا ابلاغ طرح موضعی حریم منطقه یک می تواند رویکرد سرمایه گذاری را ازمسکن به گردشگری وخدمات سوق دهد وحریم را بعنوان بستر مناسب توسعه گردشگری منطقه با مشارکت سرمایه گذاران آماده سازی کند.

 

موسوی پروژه های نیمه تمام بزرگراه چمران ،35 متری شهید افتخاری ، ادامه ارتش به امام علی(ع) جنوب را ازپروژه های مهم منطقه دانست که باتخصیص اعتبار لازم می تواند به زودی به بهره برداری برسند.

 

شهردارمنطقه یک تملک خانه های قدیمی وفضاهای با ارزش سطح منطقه را ازدیگر طرح های اجرایی دانست وگفت :با تخصیص اعتبار لازم برای تملک خانه های قدیمی می توان فضاهای با ارزشی را آزاد و برای استفاده عموم آماده سازی کرد.

 

وی مهمترین راهکار کاهش ترافیک منطقه یک را اتصال خط 3 به 1واجرای رینگ ترافیکی در منطقه  دانست که با اتصال خطوط مترو ، ترافیک بخش شرقی منطقه به خصوص محله چیذر با اجرای یک مسیر فرعی قابل حل می شود و با اجرای رینگ ترافیکی خیابان ولی عصر(عج) به سمت شمال ، خیابان شهرداری غرب به سمت شرق و خیابان شریعتی شمال به سمت جنوب ترافیک این محدوده ساماندهی خواهد شد.

 

موسوی گفت :101 پرونده باغ در منطقه یک وجود دارد که فرآیند صدور پروانه آنها طی شده و با تعیین تکلیف آنها حجم بسیاری از مراجعات به شهرسازی کم می شود.

 

این مقام مسئول تعیین تکلیف محدودیت فروش تراکم ممنوع 120 درصد در محدوده های خاص را مشکل دیگری دانست وگفت :با توجه به پروانه های صادر شده این طرح نیاز به تعیین تکلیف دارد تا این مشکل نیز حل و رضایتمندی شهروندان حاصل شود.

 

موسوی به 300 هزار متر مربع مسکونی داری رای ماده صد وتخریب اشاره کردوگفت نیاز به حمایت حقوقی جهت تعیین تکلیف آرای غیر قابل اجرا درکاربری های مسکونی داریم چرا که حقوق شهرداری توسط این افراد مورد استفاده قرار می گیردبدون اینکه ریالی به شهرداری پرداخت کنندکه با همکاری دستگاه قضایی نیاز به تعیین تکلیف دارند تا رضایتمندی سایر شهروندان بدست آید.

 

وی همچنین حمایت حقوقی و همه جانبه از طریق ستاد مرکز و دستگاههای مسئول راجهت رفع معارضین بستر وحریم رود دره ها برای ایمن سازی این محدوده ها لازم دانست.

 

موسوی افزود :تخصیص نقدینگی در مطالبات املاکی منطقه باید سرعت  بگیرد چرا که مطالبات املاکی زیادی در منطقه داریم که می توان از منابع خود منطقه پرداخت شود.

 

شهردارمنطقه یک همچنین در شورای شهرداران درخواست کرد مرکز  تخلیه زباله  در بلوار اوشان که یکی ازگلایه مندی های شهروندان منطقه یک وکارمندان شهرداری این منطقه است با همکاری و مساعدت شهرداری تهران به مکان دیگری منتقل شود.

 

وی افزود: مرکز تخلیه زباله دربلوار اوشان باعث نارضایتی ساکنان آن منطقه و900 کارمند عضو تعاونی مسکن اوشان شده است تا جایی که این تعاونی بعد13 سال هنوز به نتیجه نرسیده و مهمترین مطالبه کارمندان از مدیریت شهری منطقه یک وتهران است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حقوق سرمایه گذاران سرمایه گذاری شهرداری نقدینگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۳۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف طرح‌های مسکن مهر در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، میثم آذرسا با اشاره به لزوم تعیین تکلیف طرح‌های مسکن مهر در سال جاری، گفت: براساس برنامه‌های وزرات راه و شهرسازی مکلف شده‌ایم هر آنچه که از مسکن مهر در سطح استان باقی مانده است تا پایان سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف شوند.

وی با اشاره به اجرای طرح مسکن مهر در خوزستان افزود: تعهد استان در طرح مسکن مهر، ساخت ۷۷ هزار و ۳۲۷ واحد در شهر‌های بالای ۲۵ هزار نفر بود که ساخت این واحد‌ها در دولت نهم آغاز شد.

آذرسا ادامه داد: بخش عمده این واحد‌ها تکمیل و به متقاضیان تحویل داده شده است، اما بخشی از طرح‌های مسکن مهر استان خوزستان مشکل حقوقی دارند.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با بیان اینکه تا رفع مسائل حقوقی فعالیت در برخی از طرح‌ها امکان پذیر نیست، اضافه کرد: طرح‌های زیر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی، در دستور کار برای خرید مستحدثات قرار گرفته‌اند و از دستور کار مسکن مهر خارج می‌شوند، همچنین طرح‌های بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی با کمک دولت تکمیل و تا پایان امسال به متقاضیان تحویل داده خواهند شد.


وی می‌گوید: با توجه به اجرای طرح نهضت ملی مسکن در کشور، قرار است بخشی از طرح‌های فاقد متقاضی مسکن مهر را پس از حل موضوعات حقوقی و قضایی به نهضت ملی تبدیل کنیم.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۷ هزار چاه کشاورزی در مازندران
  • ۱۵۰۰ حلقه چاه بدون پروانه در مازندران تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف طرح‌های مسکن مهر در خوزستان
  • مهلت یک ماهه برای تعیین تکلیف تجاری‌های پردیسان
  • تملک مغازه‌های قبرستان نو در گام نهایی/ ۷۰ مغازه تخریب شد
  • تعیین تکلیف احداث شهرک دام غرب شهرکرد پس از ۱۸ سال
  • مهلت یک ماهه برای تعیین تکلیف تجاری‌های پردیسان قم
  • (ویدئو) تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس
  • لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم