Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-03-28@18:22:21 GMT

132 هزار نفر در بخش صنایع آموزش مهارتی دیده‌اند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۳۷۱۰

132 هزار نفر در بخش صنایع آموزش مهارتی دیده‌اند


معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سال گذشته 132 هزار نفر کارگر در حوزه صنایع آموزش‌های مهارتی دیده‌اند.

به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، سلیمان پاک سرشت در جشنواره تجلیل از کارگران و نخبگان جامعه کار و تولید استان اردبیل اظهار کرد: ما در حالی هفته کار و کارگر را گرامی می‌داریم که جامعه کارگری ما در شرایط کنونی با برخی مشقت‌ها و در عین حال مسئولیت‌های بزرگ روبرو هستند تا در مسیر رونق تولید گامی استوار و محکم بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: چهار معاونت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مرتبط با حوزه کار و کارگر است و ما در سازمان فنی و حرفه‌ای مسئولیت ارتقای مهارت و آموزش جامعه کارگری را برعهده داریم تا با حمایت‌هایی که انجام می‌شود صیانت از نیروی کار با توجه به نوسانات و تغییرات بازار کار به انجام برسد.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای گفت: سال گذشته بیش از 132 هزار کارگر در بخش صنایع آموزش دیدند که این برنامه آموزشی با هدف ارتقای مهارت کارگران در مسیر حفظ منافع آنها و افزایش توانمندی کارگران اتفاق افتاده است.
پاک سرشت اضافه کرد: ما وضعیت ویژه‌ای را امسال در حوزه تولید و کار تجربه می‌کنیم و قطعا در تحقق شعار سال اصلی‌ترین ماموریت و مسئولیت بر دوش کارگران است که مجاهدتی خاموش اما سرنوشت‌ساز در کشور دارند.
وی ادامه داد: حیات اقتصادی امروز کشور به تولید و دستان توانمند کارگران وابسته است و ما اگر توسعه‌ای بر مبنای منافع ملی و مولفه‌های پایدار می‌خواهیم باید بر ارتقای مهارت نیروی کار و کارگر بیفزائیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ما متمایز از سال‌های گذشته در حوزه ارتقای مهارت کارگران به عنوان ستون فقرات امنیت اقتصادی کشور برنامه‌ریزی‌ها و هدفگذاری‌ها را انجام دادیم و امیدواریم در طول سال این برنامه‌های آموزشی و مهارتی برگزار شود.

پاک سرشت گفت: نباید یک هفته را در تجلیل و تکریم از کارگران و کارفرمایان قرار دهیم بلکه همه روزهای سال عرصه تلاش برای تولید و کار مضاعف بایستی مهیا شود و جامعه کارگری ما با بهره‌مندی از امنیت شغلی و بهبود معیشت بتوانند کارها و هدف‌گذاری‌ها را درست و صحیح انجام دهند.
وی اظهار کرد: در استان اردبیل در کنار سرمایه‌گذاری‌ها و طراحی سند مهارت باید اقدامی مشترک در حوزه شناسایی توانمندی‌ها و حوزه‌های مزیت‌دار مهارتی استان به انجام برسد تا ما بتوانیم یک رویکرد صحیح و درست را در ادامه کار در پیش بگیریم. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان اردبیل جامعه فنی و حرفه ای وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل ناترازی ها مهمترین اولویت انرژی کشور در ۱۴۰۳

تین نیوز

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: از جمله اقدامات مهمی که باید در دستور کار قرار گیرد اینکه طرح های نیمه تمام بخصوص در حوزه گاز به بهره برداری برسند، در غیر این صورت زمستان سال آینده با مشکل کمبود گاز مواجه می شویم.

به گزارش تین نیوز به نقل از علی بختیار در گفت وگو با ایلنا، درباره مهمترین برنامه هایی که صنعت نفت کشور در سال آینده باید در دستور کار قرار دهد، اظهار داشت: صنعت نفت و گاز یک صنعت بین المللی است و ابتدا باید رویکرد این صنعت به سمت جهانی شدن باشد. وضعیت جهانی تولید و میزان سرمایه گذاری که باید در صنعت نفت و گاز انجام شود را باید تحت نظر قرار دهیم و متناسب با آن در بازارهای جهانی حضوری فعال داشته باشیم.

بختیار افزود: موضوع مهم اینکه چه در بعد صادرات و چه در بعد تبدیل نفت و گاز به ارزش افزوده و تولید فراورده باید اقدامات جدی انجام شود. همچنین باید برای سرمایه گذاری در حوزه بالادست و پایین دست برنامه ریزی صورت گیرد.

این کارشناس حوزه انرژی گفت: ما اکنون مشکلی در کشور داریم و آن عدم توازن تولید و مصرف در حوزه گاز است و باید برای این موضوع اقداماتی انجام شود، باید در پارس جنوبی سیستم فشارافزایی را سریع تر به اجرا برسانیم تا افت تولید اصلاح شود.

وی با تاکید بر لزوم توسعه میادین گازی غیر از پارس جنوبی بیان داشت: در این حوزه باید اقدامات و برنامه های جدی تری در دستور کار قرار گیرد تا ناترازی حل شده و همچنین مشکلی برای عمل به تعهدات صادراتی نداشته باشیم. 

بختیار افزود: از جمله اقدامات مهمی که باید در دستور کار قرار گیرد اینکه طرح های نیمه تمام بخصوص در حوزه گاز به بهره برداری برسند در غیر این صورت زمستان سال آینده با مشکل کمبود گاز مواجه می شویم و از طرف دیگر صنعت کشور وابسته به گاز است و ما در اقصی نقاط کشور شهرک های صنعتی را داریم که با تداوم ناترازی دچار اختلال می شوند، همچنین اکثر نیروگاه های کشور وابسته به گاز هستند و باید سوخت مطمئن برای این بخش در دسترس قرار گیرد.

وی اظهار داشت: برق به عنوان زیرساختی است که بخش های صنعتی و تجاری برای تداوم فعالیت ابتدا وابسته به گاز هستند، بنابراین باید برای رونق بخش تولید؛ تولید گاز را جدی بگیریم، ضمن اینکه استفاده بهینه از مصرف را در دستور کار قرار دهیم و برای بهینه سازی مصرف هم باید اقدامات جدی انجام شود و این یک اولویت برای انرژی کشور است.

این عضو پیشین کمیسیون انرژی مجلس گفت: در طی سال های گذشته با فراز و نشیب های زیادی در حوزه مصرف مواجه بوده ایم، هرچند اقداماتی در حال انجام است اما همچنان مصرف انرژی در کشور ما نسبت به متوسط دنیا بالاست، به عبارت دیگر مصرف انرژی در کشور ما علاوه بر بخش خانگی در حوزه صنایع نیز بهینه نیست و باید برای حل موضوع مصرف برق و گاز که در سال های اخیر که در حوزه حمل و نقل، صنعت، خانگی، تجاری و کشاورزی چالش برانگیز شده؛ اقداماتی انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اولین پارک کارآفرینی با رویکرد مردم‌محوری در قم راه‌اندازی می‌شود
  • حل ناترازی ها مهمترین اولویت انرژی کشور در ۱۴۰۳
  • توسعه صنایع پایین دستی در خوزستان شکل نگرفته است
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| امیررضا عرب‌پور
  • شمار زیادی از تجهیزات صنایع نفت و گاز در ۱۴۰۲ بومی‌سازی شد
  • برای تحقق عملی شعار امسال باید مدلهای رفتاری اثربخشی را برای مردم تعریف کنیم
  • ترافیک افتتاح های معدن و صنایع معدنی در راه است
  • راه‌اندازی ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی حوزه کشاورزی در لرستان
  • ضرورت انجام جهش تولید با مشارکت مردم در دستگاه تعلیم و تربیت به صورت مصداقی
  • بخش بزرگی از تجهیزات صنایع نفت و گاز در ۱۴۰۲ بومی‌سازی شد