Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت خودروسازی دایملر آلمان می‌گوید که نمی‌داند کیم جونگ اون خودرو لیموزین این شرکت را از کجا تهیه کرده، زیرا این شرکت هیچ قراردادی با کره شمالی ندارد.

به گزارش یورونیوز، زیلکه موکرت، سخنگوی شرکت دایملر آگ آلمان روز جمعه ۶ اردیبهشت در پاسخ مکتوب به پرسش خبرنگار آسوشیتدپرس در این زمینه گفت: «ما مطلقا در مورد این که این خودروها چگونه از کره شمالی سر درآورده اطلاعی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کیم جونگ اون تاکنون برای شرکت در چند دیدار رسمی بسیار مهم از خودروهای لوکس شرکت دایملر آگ آلمانی استفاده کرده است. او از جمله در سفر اخیر خود به شهر ولادی‌وستوک برای دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه پس از پیاده شدن از قطار با یک دستگاه لیموزین مرسدس میباخ مدل «اس۶۰۰ پولمن گارد» در این شهر جابجا شد. یک خودرو دیگر از نوع مرسدس میباخ اس۶۲ نیز خودرو او را در ولادی‌وستوک همراهی می‌کرد.

او در دو سفر پیشین خود برای دیدار با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در ماه ژوئن ۲۰۱۸ و فوریه ۲۰۱۹ در سنگاپور و هانوی هم سوار یک دستگاه اس۶۰۰ پولمن گارد شده بود.

این در حالی است که برابر قانون جاری تحریم کره شمالی از سوی آمریکا، صادرات هر گونه کالای لوکس به این کشور ممنوع است. هدف اصلی آمریکا از اعمال تحریم علیه کره شمالی فشار به این کشور برای جلوگیری از تولید سلاح‌های هسته‌ای است.

سخنگوی دایملر شرکت دایملر آگ آلمان گفته است: «برای دایملر صادرات محصولات به شیوه صحیح و در چهارچوب قوانین یکی از اصول مسئولانه در فعالیت تجاری محسوب می‌شود.»

خانم زیلکه موکرت همچنین یادآوری کرد که از ۱۵ سال پیش تاکنون و در چهارچوب قوانین تحریم آمریکا و اتحادیه اروپا، خودروهای دایملر دیگر به کره شمالی صادر نمی‌شوند. وی با این حال افزود که فروش خودروهای دست دوم دایملر یا فروش خودرو نو از طریق واسطه برای شرکت تولیدکننده قابل کنترل و مسئولیت‌آور نیست.

شرکت دایملر آگ که پیش از این «دایملر بنز» خوانده می‌شد و مقر آن در شهر اشتوتگارت آلمان است، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های خودروسازی جهان و شاید لوکس‌ترین آنهاست. این شرکت محصولات خود را تقریبا به همه کشورهای جهان صادر می‌کند، اما در میان کشورهای خریدار خودروهای دایملر روی وبسایت رسمی آن، نام کره شمالی دیده نمی‌شود.

به باور برخی کارشناسان، ظاهر شدن خودروی لوکس تحریمی زیر پای رهبر یک کشور تحت تحریم می‌تواند نشانه‌ و نمادی از ناکارآمدی سیاست تحریم و فشار آمریکا باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بنز کیم جونگ اون کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۴۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا یک کانال تلگرامی را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا در تداوم تحریم های خود علیه حماس اعلام کرد که کانال تلگرامی «غزه حالا» و موسس آن «مصطفی عیاش» را به اتهام اقدام به جمع‌آوری کمک مالی برای حماس، تحریم کرده است.

به گزارش مشرق، وزارت خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) روز چهارشنبه دو فرد و سه نهاد را به عنوان تسهیل کننده های مالی اصلی برای حماس تحریم کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا افزود: «در پی حمله تروریستی ۷ اکتبر ۲۰۲۳ که توسط حماس علیه اسرائیل انجام شد، نهاد موسوم به «غزه حالا » برای حمایت از حماس، تلاش‌هایی برای جمع‌آوری کمک‌های مالی انجام داد. این نهاد و بنیانگذار آن به نام «مصطفی عیاش»، همچنین شرکت های القریشی اکزکیوتیو و اخیرا القریشی و مدیر این دو شرکت، آئوزما سلطانه برای جمع‌آوری کمک مالی برای حماس تلاش کردند.»

برایان نلسون، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی، گفت: « وزارت خزانه داری همچنان متعهد به محدود کردن توانایی حماس برای تأمین مالی فعالیت های تروریستی خود، از جمله از طریق کارزارهای مجازی جمع آوری کمک های مالی است. آمریکا در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی خود، به استفاده از ابزارهای لازم برای مختل کردن توانایی حماس جهت کمک به حملات بیشتر ادامه خواهد داد.»

ایالات متحده آمریکا از زمان عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حماس می گوید که هیچ نقشی برای این گروه در آینده قائل نیست.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در پاسخ به این سوال که آیا واشنگتن نقشی برای حماس در آینده فلسطین و راهکار سیاسی مدنظر قائل است، گفت: «به هیچ وجه».

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای واشنگتن درباره حماس ادعا کرد: « حماس یک گروه تروریستی بی رحم است که حتی پیش از حمله فجیع ۷ اکتبر ۲۰۲۳ دست به حملات تروریستی زده بود. حماس هیچ حقی در مشارکت سیاسی ندارد زیرا دستانش به خون آلوده است.»

گروه‌های مقاومت فلسطین به رهبری حماس، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

دیگر خبرها

  • کمیته تحریم‌های کره شمالی به کار خود ادامه خواهد داد
  • روسیه قطعنامه شورای امنیت علیه کره شمالی را وتو کرد
  • تحریم‌های جدید آمریکا و کره جنوبی علیه کره شمالی
  • آمریکا یک کانال تلگرامی را تحریم کرد
  • آمریکا ۶ فرد و ۲ نهاد مرتبط با کره شمالی را تحریم کرد
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه پاسداران
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه حماس
  • پالایشگاه‌های هندی نفت بیشتری از آمریکا می‌خرند
  • موشک جدید و مخوف کیم‌جونگ‌اون!/ عکس
  • کره شمالی تداوم مذاکرات با ژاپن را جایز ندانست