Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گفت: به دنبال آن هستیم تا با برگزاری این سمپوزیوم‌ها آزمایشگاه‌های نقشه برداری مغز را به محققین کشور معرفی کرده و شبکه آزمایشگاهی در این حوزه راه اندازی کنیم. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، محمدرضا آی، رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و رئیس سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران در نشست خبری که صبح امروز در محل آزمایشگاه ملی نقشه برداری برگزار شد با اشاره به اینکه سه سال است این سمپوزیوم با هدف ارائه خدمات تخصصی به محققان کشور برگزار می‌شود، اظهار کرد: در این مدت توانسته ایم خدمات خوبی به محققان کشور با توزیع مناسب ارائه کنیم

آی عنوان کرد: پروژه‌های خوبی در حوزه نقشه برداری مغز ارائه شده و در حال حاضر ۶۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف کشور به همراه تیمی از دانشجویان، پروژه‌های خود را در این مجموعه به ثبت رسانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه این اعضای هیئت علمی از دانشگاه‌های مختلفی که زیر نظر وزارت علوم و وزارت بهداشت هستند طرح‌های خود را ارائه کرده اند، گفت: حدود هزار اثر توسط ۶۰۰ نفر آماده شده و از طرف دیگر ما برای ۱۵ استان کشور برنامه‌های مختلفی داشته ایم که از این بین از هر استان تقریبا بین ۳۰ تا ۴۰ نفر در این آزمایشگاه حضور یافته اند و برای آن‌ها دوره‌های علمی و عملی تخصصی برگزار شده است.

رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز افزود: حدود ۱۰۰ هزار نفر ساعت کلاس آموزشی تخصصی داشته ایم و حدودا نزدیک به ۷۰۰۰ ساعت هم تجهیزات در اختیار محققین قرار گرفته است.

رئیس سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای سال ۹۸ ساعت کاری آزمایشگاه از یک شیفت به دو شیفت ارتقا یافته و محققین از ۷ صبح تا ۱۰ شب می‌توانند از خدمات آزمایشگاه بهره‌مند شوند و البته ما در تلاشیم تا این شیفت‌ها به سه شیفت افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر اینکه در تهران و این آزمایشگاه به محققین خدمات ارائه می‌شود، افزود: به دنبال آن هستیم تا شعب آزمایشگاه در شهر‌های بزرگ نیز تاسیس شود و کار تصویربرداری و نقشه برداری از مغز به صورت شبکه‌ای ادامه یابد.

آی تصریح کرد: از فعالیت‌های عمده آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز تاسیس بانک اطلاعاتی است که اصطلاحا «بایوبانک نقشه برداری مغز ایران» نامیده می‌شود. در حال حاضر ۱۰ هزار نمونه اطلاعات جمع آوری شده در این بایوبانک وجود دارد و محققین می‌توانند از طریق سامانه موضوع تحقیق خود را مشخص نمایند و ما اطلاعات را در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

رئیس سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران ادامه داد: در این بانک اطلاعاتی نمونه‌های مختلفی از انواع تصویربرداری‌ها انجام شده و دیگر نیاز نیست محقق پروژه تحقیقاتی خود را در محل آزمایشگاه و به صورت فیزیکی انجام دهد بلکه می‌تواند از نمونه‌های انجام شده با در نظر گرفتن حق مالکیت بهره برداری نماید.

وی افزود: تفاهم نامه‌هایی هم با مراکز تصویربرداری بزرگ امضا شده و این اقدام موجب افزایش سرعت و کاهش هزینه برای محققینی می‌شود که در سایر شهر‌های کشور حضور دارند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز تصویربرداری از مغز اعضای هیئت علمی دانشگاه ها نشست خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین تجهیزاتی با کاربرد نظامی به روسیه می فروشد

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، تازه‌ترین یافته‌های اطلاعاتی ایالات متحده حاکی از آن است که چین فروش ماشین‌ابزار، قطعات ریز الکترونیکی و سایر فناوری‌ها به روسیه را افزایش داده است و مسکو نیز از آنها برای تولید موشک، تانک، هواپیما و سایر تسلیحات مورد نیاز در جنگ اوکراین استفاده می‌کند.

دو نفر از مقام‌های ارشد دولت بایدن به شرط ناشناس ماندن به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفتند که روسیه در سال ۲۰۲۳ میلادی حدود ۹۰ درصد از قطعات ریز الکترونیکی (میکروالکترونیک) مورد نیاز خود را از طریق چین تامین کرده و از آن‌ها برای ساخت موشک، تانک و هواپیما استفاده کرده است.

نزدیک به ۷۰ درصد از حجم واردات ۹۰۰ میلیون دلاری روسیه در سه ماه آخر سال ۲۰۲۳ میلادی نیز از کشور چین بوده است.

حوزه‌های همکاری چین و روسیه

این مقامات در ادامه گفتند که نهادهای چینی برای تولید هواپیماهای بدون سرنشین در داخل خاک روسیه همکاری می‌کنند و شرکت‌های چینی احتمالا نیتروسلولز مورد نیاز برای ساخت مهمات را در اختیار روسیه قرار می‌دهند. 

برخی دیگر از شرکت‌های چینی نیز قطعات نوری مورد استفاده در تانک‌ها و خودروهای زرهی روسیه را تامین می‌کنند. علاوه بر این‌، گفته می‌شود که چین موتورهای پهپاد و موتورهای توربوجت موشک‌های کروز را هم در اختیار روسیه قرار داده است.

بر اساس داده‌های گمرکی روسیه، واردات عناصر نیمه‌رسانا از چین از ۲۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۲۱ به بیش از ۵۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۲۲ میلادی افزایش یافته است.

پکن در بهبود قابلیت‌های ماهواره‌ای و فضایی روسیه برای استفاده علیه اوکراین نیز همکاری دارد، موضوعی که به گفته مقامات آمریکایی می‌تواند در بلندمدت خطر روسیه را به سراسر اروپا تعمیم دهد. نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده همچنین تشخیص داده‌اند که چین تصاویر ماهواره‌ای را به روسیه برای جنگ در اوکراین ارائه می‌کند.

اگرچه چین تاکنون حمایت نظامی مستقیم به روسیه ارائه نداده اما در محافل دیپلماتیک از مسکو حمایت کرده است؛ از جمله در مقصر دانستن غرب در تحریک ولادیمیر پوتین برای آغاز جنگ اوکراین.

چین بارها گفته است که به روسیه تسلیحات یا هرگونه کمک نظامی دیگر ارائه نمی‌دهد؛ با این وجود روابط اقتصادی مستحکم خود با مسکو را حتی در سایه تحریم‌های واشنگتن و متحدانش حفظ کرده است. روابط اقتصادی هند با روسیه نیز به قوت خود باقی است.

مقامات چینی می‌گویند که این حجم معاملات در زمره تجارت‌های معمول قرار می‌گیرند.

 

هدف واشنگتن از افشای اطلاعات محرمانه خود چیست؟

ایالات متحده در بیش از ۲ سالی که از جنگ در اوکراین می‌گذرد، بارها درجه طبقه‌بندی یافته‌های اطلاعاتی خود را کاهش داده تا بتواند از آن‌ها در افشای برنامه‌ها و عملیات روسیه استفاده کند.

واشنگتن با این اقدامات سعی دارد عملیات دروغ‌پراکنی روسیه را خنثی کند و افکار عمومی را به سمت چالش‌های جاری مسکو در پیشبرد اهدافش در جنگ علیه اوکراین همچنین به سمت هماهنگی کرملین با ایران و کره شمالی برای تامین تسلیحات مورد نیازش جلب کند.

به عنوان نمونه آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا سال گذشته اطلاعاتی را افشا کرد که نشان می‌داد چین در حال بررسی موضوع ارائه تسلیحات و مهمات به روسیه است.

کاخ سفید بر این باور است که انتشار عمومی یافته‌های اطلاعاتی باعث شده است که چین حداقل در حال حاضر از تسلیح مستقیم روسیه خودداری کند. 

همچنین این باور وجود دارد که با توجه به رکود نسبی اقتصاد چین در دوران همه گیری ویروس کرونا، مقامات چین احتمالا در دوران پساکرونایی نسبت به واکنش پایتخت‌های اروپایی حساس‌تر باشند. 

کشورهای اروپایی حتی با پیچیده‌تر شدن روابط آمریکا و چین، همچنان روابط نزدیکی با پکن دارند و اگر چین بخواهد به طور مستقیم در تسلیح روسیه گام بردارد قطعا با چالش‌هایی در روابط اقتصادی خود با اروپا روبرو خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • صدور ۹۶ جواز تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی در تربت حیدریه
  • خطر فرونشست زمین در شریان‌های حیاتی کشور بررسی شد
  • راه‌اندازی ۲ آزمایشگاه مرزی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی
  • 10 تا از بهترین آزمایشگاه پاتوبیولوژی شیراز را بشناسید!
  • هشدار برای ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن در خاک های دارای مشکل
  • برگزاری بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی
  • چین تجهیزاتی با کاربرد نظامی به روسیه می فروشد
  • کاهش یک متری تراز دریای خزر
  • ۲۵۰ محدوده فرونشست در کشور شناسایی شد
  • شناسایی ۲۵۰ محدوده فرونشست در کشور/ کرمان دارای بیشترین فرونشست در کشور است