Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارگردان فیلم جشن تولد گفت: باورتان نمی شود اما برخی سینماداران امروز حتی حاضرند هر فیلمی را پخش کنند تا فروش بیشتری داشته باشند منتها قوانین جلوی آنها را گرفته است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سال جدید سینمای ایران با اکران هفت فیلم سینمایی در قالب اکران نوروزی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رقابتی سخت که در میانه های راه تنها دو فیلم توانستند از آن جان سالم به در برده و فروشی مناسب داشته باشند.

حاشیه در اکران سال جدید جایی آغاز شد که فیلم سینمایی "رحمان ۱۴۰۰" بعد از نزدیک به یک ماه اکران و گذر از مرز ۲۰ میلیارد تومان فروش توقیف شد. دلیل اصلی توقیف این فیلم عدم تطابق نسخه اکران شده و نسخه دارای مجوز بود. در همان ابتدا شورای نظارت و ارزشیابی اصلاحیاتی بر فیلم وارد کرد و تولیدکنندگان اثر موظف به اجرای اصلاحات شدند.

اما بعد از یک ماه مشخص شد که فیلم روی پرده نسخه اصلاح نشده و غیرقابل قبول از سوی شورای ارزشیابی بوده است. مساله‌ای که در این میان مطرح می‌شود آن است که چگونه یک فیلم بعد از یک ماه اکران توسط ارزیابان شورا بازبینی نشده و حال که این اتفاق افتاده است آیا رسیدگی لازم نسبت به این کوتاهی رخ خواهد داد یا خیر.

به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، به سراغ عباس لاجوردی کارگردان ارزشی سینمای ایران و صاحب اثر تحسین شده «جشن تولد» رفته است تا نحوه ظهور و بروز چنین مشکلاتی در سینما و حوزه اکران را جویا شود.

عباس لاجوردی نویسنده و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، در خصوص حواشی به وجود آمده در اکران فیلم  سینمایی "رحمان ۱۴۰۰" و اکران فیلم تایید نشده این اثر در سینما‌ها گفت: در سینمای امروز عدم نظارت صحیح بر آثار همواره وجود داشته و مهمترین مساله رانت و باندبازی شدیدی است که سینما را در خود گرفتار کرده است.

وی در همین راستا ادامه داد: فیلمی مثل «رحمان ۱۴۰۰» وقتی با این حجم از اکران در تمامی سانس‌ها و سینما‌ها اکران می‌شود، ولی فیلمی مثل "جشن تولد" که اثری کاملاً ارزشی و اولین فیلم درباره مدافعان حرم به بدترین شکل ممکن اکران شد. متاسفانه هر قدر هم که ما تلاش کردیم هیچ علاقه‌ای به پخش آثار ارزشی از سوی پخش کنندگان و سینماداران وجود نداشت.

این کارگردان جوان سینما درباره مشکلات اکران آخرین فیلم خود تاکید کرد: من سوال دارم که در آن زمان نهادی مثل حوزه هنری چرا فیلم جشن تولد را پخش نکرد و گشت ارشاد ۲ را برای اکران برگزید؟. آن زمان من گفتم که وظیفه دینی و شرعی نهاد‌های فرهنگی حمایت از آثار ارزشی است، اما چه اتفاقی افتاده که تمامی نهاد‌ها تنها به فروش فیلم فکر می‌کنند؟.

وی در همین راستا اضافه کرد: متاسفانه مسئولین فرهنگی ما وظیفه و ماهیت اصلی خود را فراموش کرده اند و از نظر من باید یک خانه تکانی بزرگ در بخش مدیریت فرهنگی صورت گیرد.

کارگردان فیلم جشن تولد فروش و دغدغه فروش آثار را معضلی بزرگ دانست و افزود: مسئولین فرهنگی و نهاد‌های این حوزه تنها به فروش و سود فیلم‌ها فکر می‌کنند در صورتی که به هیچ عنوان برای این اتفاق روی کار نیامده اند. برخی هم بهانه می‌آورند که ما باید حقوق کارمندان خود را بدهیم. سوال اینجاست که مگر نهاد‌های فرهنگی بودجه نمی‌گیرند که می‌خواهند پول خود را از فیلم‌های سخیف در بیاورند.

وی ادامه داد: نهادهای فرهنگی ما نه تنها طی این سالها تولید ذائقه نکرده اند بلکه ذائقه درست و بنیادین جامعه را نیز از بین برده و به بیراهه کشانده اند. از نظر من مهمترین موضوع این است که مسئولین فرهنگی به جای دغدغه ارزشی و فرهنگی فکر و ذکرشان معطوف به منافع خودشان در آثار است.

این کارگردان درباره مشکلات فراوان آثار ارزشی در حوزه اکران تصریح کرد: باورتان نمی شود اما برخی سینماداران امروز حتی حاضرند هر فیلمی را پخش کنند تا فروش بیشتری داشته باشند منتها قوانین جلوی آنها را گرفته است.

وی سینمای ایران را اسبی افسارگیسخته دانست و اذعان کرد: اگر نسخه اصلا نشده فیلم "رحمان ۱۴۰۰" اکران می شود به این معنی است که هیچ نظارتی در ارشاد وجود ندارد.

وی با اشاره به سخیف بودن بسیاری از آثار روی پرده اکران اضافه کرد: من واقعاً خجالت می‌کشم بعضی فیلم‌ها را با زن و بچه و خانواده‌ام ببینم. مردم وقتی به سینما رفته و با این فیلم ها روبرو می شوند اعتمادشان به صورت کامل از سینما و فیلمسازان از بین می رود و این اعتماد را به هیچ وجه نمی‌توان به جامعه باز گرداند.

این مستندساز سینما افزود: مدیران سینما باید در قبال وضعیت نابسامان امروز فکری درست انجام بدهند. مدیریت سینما این نیست که پشت یک میز بنشینیم. سینما نیازمند مدیر متعهد و انقلابی است. مسئولین فرهنگی سالهاست رسالت فرهنگی خود را فراموش کرده اند.

وی با نقد حضور مسئولین فرهنگی در بخش فروش سینما اضافه کرد: مسئولین سینمایی به هیچ وجه نباید از آثار سینمایی سود مالی ببرند. وقتی سود مالی به آنها برسد سینما از مسیر اصلی خود خارج می شود. من نمی گویم فیلم کمدی نسازیم اما فیلمی بسازیم که کمی در حیطه اخلاق بوده و چیزی یاد دهد نه اینکه همه چیز را زیر سوال ببریم تا صرفاً مخاطب به خنده وادار شود.

لاجوردی خطاب به وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: من از وزیر ارشاد می پرسم که امسال این وزارتخانه روی چند کار ارزشی سرمایه گذاری کرده است. چرا همواره می‌گویند بودجه نداریم. آیا می گویند همان بودجه چه مقدارش برای آثار ارزشی استفاده می شود؟. معتقدم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بودجه وزارت‌خانه خود را به آثاری تخصیص دهد که به اخلاق و ارزش در سینما و جامعه کمک کند و به جای گفتن اینکه در سینما رانت و باند داریم آن را حل کنید زیرا وظیفه شما همین است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدافعان حرم فیلم جشن تولد اخبار سینما رحمان 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۱۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید بیش از ۱۲ هزار مسافر نوروزی، از جاذبه‌های گردشگری تویسرکان

ایسنا/همدان رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تویسرکان گفت: از ۲۶ اسفند تا هفتم فروردین ۱۲ هزار و ۵۰۰ مسافر نوروزی از جاذبه‌های این شهرستان بازدید کردند.

اسحاق ترکاشوند با اشاره به اینکه ۹۵درصد مسافران نوروزی با خودرو شخصی به تویسرکان سفر کرده‌اند، اظهار کرد: از این تعداد ۲۵۰ نفر در مراکز اقامتی این شهر اسکان داشته‌اند.

وی ادامه داد: در این مدت پارک توریستی کمربسته سرکان، آرامگاه حیقوق‌نبی(ع)، کاروانسرای شاه عباسی فرسفج، خانه دکتر اقتداری، موزه تویسرکان و آرامگاه میررضی‌الدین آرتیمانی از جمله اماکن پربازدید شهرستان در تعطیلات نوروز بوده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان، ترکاشوند افزود: تویسرکان با ۱۰ مرکز اقامتی رسمی و غیررسمی شامل هتل، اقامتگاه بوم‌گردی، خانه مسافر، خانه معلم و مهمانسرای ادارات با بیش از ۳۵۰ تخت ظرفیت و دو سفره خانه سنتی شامل سفره خانه سنتی آراد و صاحبدلان با ۲۰۰ نفر ظرفیت آماده میزبانی از گردشگران و مسافرانی است که تویسرکان را به عنوان مقصد خود در این ایام انتخاب کرده‌اند.

حضور چشمگیر گردشگران در نوروزگاه بزرگ شهر فرسفج 

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تویسرکان در ادامه از استقبال چشمگیر و بی‌نظیر مسافران، گردشگران و مردم شهرستان تویسرکان از جشن بزرگ نوروزگاه شهر فرسفج خبر داد و گفت: در ادامه برنامه‌های پیش‌بینی شده در ایام نوروز ۱۴۰۳ و به منظور ایجاد شور و نشاط در جامعه، جشن بزرگ نوروزگاه در عصر هفتمین روز از سال ۱۴۰۳ در محل کاروانسرای جهانی فرسفج برگزار شد.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان تویسرکان افزود: در این نوروزگاه که با مشارکت بخشداری بخش قلقلرود، شهرداری و شورای اسلامی شهر فرسفج، اداره کتابخانه‌های عمومی، اداره حفاظت محیط‌زیست و شورای اداری بخش قلقلرود برگزار شده بود برنامه‌های متنوعی از جمله موسیقی سنتی، نمایش طنز، مسابقه نقاشی، حرکات ورزشی و مولودی خوانی بمناسبت ولادت حضرت امام حسن(ع) اجرا شد.

ترکاشوند گفت: ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان تویسرکان تلاش کرده است با پیش‌بینی و اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع در ایام نوروز، فضایی را فراهم آورد تا مسافران و گردشگرانی که تویسرکان را بعنوان مقصد خود انتخاب کرده‌اند تجربه متفاوت و شیرینی را با خود به ارمغان ببرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشعار شاعران کُرد زبان در فضای شهری کرمانشاه اکران می‌شود
  • آمار فروش اکران نوروزی؛ یکه‌تازی تمساح خونی
  • بازدید بیش از ۱۲ هزار مسافر نوروزی، از جاذبه‌های گردشگری تویسرکان
  • لاجوردی: فرهنگ اولین قربانی در تخصیص بودجه است
  • استقبال چشمگیر قمی‌ها از فیلم‌های نوروزی در سینما «بازار شهر»  
  • استقبال چشمگیر قمی‌ها از فیلم‌های نوروزی در سینما «بازار شهر»
  • مجازات قاچاق زیرخاکی چیست؟
  • آیین گرگیعان به شکل جشنواره برگزار شود
  • فراخوان جشنواره استانی علمی، فرهنگی و هنری جوانی جمعیت منتشر شد
  • یک دهه تورم اقتصادی و رکود فکری در گیشه