Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ناحیه امام رضا(ع) با اشاره به تعطیلی بخشی از بیمارستان رحیمیان گفت: تعطیلی بیمارستان رحیمیان الوند بی تدبیری شورای سلامت استان است که به نیاز مردم این شهرستان توجهی ندارند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، سرهنگ محمد اسماعیل طاهرخانی در نشست خبری که به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی که با حضور اصحاب رسانه در سپاه ناحیه البرز برگزار شد بیان کرد: ما در سیل اخیر، علاوه بر کمک های انسانی، علوفه برای خوراک دام مناطق را نیز تهیه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از روز اول مجموعه مساجد وارد کار شده و با اطلاع رسانی لازم، بیشترین کمک ها از سوی شهرستان البرز انجام شد. همچنن کارگران با اختصاص یک تا دو روز از حقوق خود کمک های خود را ارائه کردند. سه گروه جهادی و دو موکب و تعدادی نیز به طور خودجوش در لرستان و خوزستان ورود یافتند. در مجموع حدود دو میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی از شهرستان البرز به مناطق ارسال شد.

وی با اشاره به نقش رسانه ها اضافه کرد: مطبوعات چراغ راه جامعه بوده و می توانند جامعه را هدایت می کنند و مصداق فانوس دریایی هستند که هم برای مردم و هم برای مسوولان، راهنما هستند.

وی با اشاره به تعطیلی بخشی از بیمارستان رحیمیان افزود: تعطیلی بیمارستان رحیمیان الوند بی تدبیری شورای سلامت استان است که به نیاز مردم این شهرستان توجهی ندارند. دانشگاه علوم پزشکی به دلیل اینکه خدمات مورد نظر خیر  ارائه نمی‌شود خدمات ارائه نمی دهد که به نظر می رسد باید ورود جدی در این امر داشته باشد.

فرمانده سپاه ناحیه امام رضا(ع) ادامه داد: متولی سلامت، وزارت بهداشت است که باید وارد کار شده و اختلافات موجود را برطرف نماید. چرا نباید در شهرستان البرز بیمارستان دولتی داشته باشیم. بحث ما مطالبه مردم است. علوم پزشکی باید مستندات مورد نظر مبنی بر تخلف این بیمارستان در ارائه خدمات را تهیه کرده و به دستگاه قضا ارائه دهد.

سرهنگ طاهرخانی همچنین  بیان کرد: هر مسئولی که نمی خواهد با خبرنگاران روبرو شود در واقع ضعف خود را در ارایه عملکرد واقعی نشان می دهد و بیشتر این مسایل متاسفانه به این دلیل است که نگاه انقلابی در انتخابات ما وجود ندارد.

وی گفت: در برخی واحدهای تولیدی مشکلاتی از قبیل اشتغال وجود دارد باید این نگاه برای کارگر وجود داشته باشد که عواید تولید در وهله اول به نفع کارگران است. بسیج کارگری استان نیز طرح های زیادی ارایه داده اند که موجب کاهش هزینه و رونق و افزایش تولید شده است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 انتخابات بیمارستان حقوق دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۵۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت

علیرضا اصغرزاده اظهار داشت: بیمه کردن رایگان دهک‌های یک تا پنج و ارائه تخفیف به دهک‌های ششم تا نهم از مهمترین اقدامات این سازمان بیمه‌گر در راستای پوشش بیمه همگانی بیمه سلامت است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هزار نفر از مردم استان در قالب طرح پزشک خانواده از خدمات درمانی بیمه سلامت برخوردار هستند، افزود: در طرح پزشک خانواده با ۹۴ پزشک طرف قرارداد هستیم.

اصغرزاده با بیان اینکه ۷۰ درصد هزینه خدمات درمانی در بخش دولتی و غیردولتی و خیریه ‏‏مددجویان را بیمه سلامت تقبل می‌کند، اضافه کرد: تعداد کد خدمتی مددجویان بهزیستی از ۹ به ۹۹ افزایش یافته است.

وی از نشان‌دار کردن ۱۴ هزار و ۱۸۹ بیمار خاص و سخت علاج در استان خبر داد و اظهار داشت: پارسال، ۷۶۰ میلیارد ریال جهت هزینه‌های بیماران تحت پوشش این صندوق ‏‏تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید

نشان دار شدن ۴۰ هزار نفر بیمه شده سلامت در چهارمحال و بختیاری

اصغرزاده با اشاره به خرید خدمت از ۷۸۷ موسسه و مرکز طرف قرارداد شامل پزشک عمومی، متخصص، درمانگاه، تصویربرداری و توانبخشی، گفت: اجرای طرح دارویار در داروخانه‌های طرف قرارداد و پرداخت مابه‌التفاوت ارز دارویی، افزایش خدمات دندانپزشکی، پوشش هزینه‌های درمان و توانبخشی بیماران اوتیسم و بیماران مزمن کلیوی و دیابت و بیماران موکوپلی، انعقاد قرارداد با مراکز ترک اعتیاد و کارشناسان مامایی ‏‏و پوشش هزینه درمان کاشت حلزون شنوایی ‏‏بخشی از خدمات بیمه سلامت به بیمه‌شدگان است.

وی یادآور شد: تحت پوشش قرار دادن خدمات روانشناسی، پوشش بیمه مادران باردار و فرزندان تا پنج سالگی، رفع محدویت و اعلام آمادگی انعقاد قرارداد با موسسات و مراکز درمانی، اجرایی شدن کامل نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک و حذف دفترچه و ایجاد پرونده الکترونیک برای تمامی بیمه‌شدگان، ارائه خدمات غیرحضوری از طریق سامانه شهروندی‏‏، حذف دفترچه بیمه و ارائه خدمات درمانی در مراکز و موسسات درمانی با ارائه کدملی ‏‏‏‏‏‏‏‏‏و تداوم و توسعه پوشش بیمه اتباع خارجی ‏‏‏از دیگر خدمات ارائه شده از سوی بیمه سلامت استان است.

اصغرزاده ادامه داد: از حدود یک میلیون نفری این استان ۶۲۰ نفر زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این تعداد ۴۶۱ هزار نفر در صندوق روستاییان، ۷۷ هزار نفر در صندوق کارکنان دولت، ۵۹ هزار نفر در صندوق بیمه ایرانیان و ۲۲ هزار نفر نیز در صندوق سایر اقشار عضو هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برپایی پایگاه سنجش و ارزیابی سلامت در بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • بیمارستان ‌صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در «میربگ» دلفان راه‌اندازی می‌شود
  • ۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ ۸.۴۲ هزار سمنانی را تحت پوشش خواهد برد
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ سمنان کلنگ زنی شد
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت