Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ساخت ۲۰۰ خوابگاه جدید تا پایان سالجاری در سطح دانشگاه‌های کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی صدیقی امروز شنبه ۷ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، با اشاره به ضرورت وجود خوابگاه برای دانشجویان تصریح کرد: یکی از نیازهای دانشجویان داشتن مکانی امن برای زیستن و ادامه تحصیل است که در چند سال اخیر بسیاری از خوابگاه‌های دانشجویی که از بافت قدیمی و فرسوده برخوردار بودند، مرمت و بازسازی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در ۳ سال گذشته که طرح ارتقا کیفیت سراهای دانشجویی در دستور وزارت علوم قرار گرفت و خوابگاه‌ها از ۱ تا ۵ رتبه بندی شدند، خوابگاه و سراهای دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا از کیفیت نسبتاً خوبی برخوردار بوده‌اند.

وی اضافه کرد: از سال گذشته خوابگاه‌های درجه ۵، به درجه ۴ ارتقا پیدا کردند و در سال ۹۸ نیز ارتقا آنها به درجه ۳ را هدف گرفته‌ایم و بر این اساس تاکنون حدود ۵۷۸ سرای دانشجویی در طرح ارتقا کیفیت شرکت داشته‌اند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به وجود ۱۰۵۰ سرای دانشجویی در سطح کشور عنوان کرد: برآوردهایی که در رابطه با خوابگاه دانشجویان انجام شده، نشان دهنده نیاز ۷۵ هزار نفری خوابگاه برای دانشجویان است.

وی افزود: درصدد هستیم که تا پایان برنامه و طرح ارتقا کیفیت سراهای دانشجویی ۲۰۰ خوابگاه دیگر نیز با یاری خیرین و صندوق رفاه احداث کنیم تا به استاندارد مطلوب برسیم.

صدیقی با تأکید بر بهداشت غذای دانشجویان یادآور شد: یکی دیگر از اهداف این طرح ارتقا سلامت نظارت بر بهداشت غذای دانشجویان است که تمام آشپزخانه‌های دانشگاه کشور از روش سنتی به صنعتی تبدیل شوند.

معاون دانشجویی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پایان یادآور شد: تا کنون ۱۱۵ آشپزخانه از روش پخت سنتی به آشپزخانه‌های صنعتی تبدیل شده‌اند.

وی در پایان از برگزاری المپیاد ورزش همگانی پسران در دانشگاه بوعلی سینای همدان خبر داد و با بیان اینکه یکی از اهداف بازدید از دانشگاه بوعلی سینا، انتخاب آن به عنوان میزبان المپیاد ورزش همگانی پسران است، گفت: المپیاد دختران نیز در دانشگاه الزهرا (س) تهران برگزار خواهد شد به طوریکه شرکت در آن برای تمام دانشجویان در هر مقطع تحصیلی امکان پذیر است که تا کنون ۴۰۰۰ هزار دانشجو اعم از ۲۰۰۰ دانشجوی دختر و ۲۰۰۰ دانشجوی پسر شرکت کرده‌اند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خوابگاه دانشجویی منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۵۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد

به گزارش گروه آموزش ‌و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابوالفضل دانشور مدیر کل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در خصوص المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی گفت: یکی از کار‌های ارزشمندی که در دولت سیزدهم در وزارت علوم؛ تحقیقات و فناوری و سازمان امور دانشجویان انجام شد تدوین و ابلاغ آئین نامه و شیوه نامه‌های برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه در سطح ملی در سطح دانشگاه‌های کشور بود.

وی افزود: در این راستا سازمان امور دانشجویان، در کنار برگزاری المپیاد‌های وزش‌های قهرمانی و همگانی اقدام به برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در قالب‌های مختلف (رباتیک، فیجیتال و دیجیتال و نوآوری‌های فناورانه در ورزش) خواهد کرد که فرآیند اجرایی آن در برای اولین بار در تاریخ وزارت علوم و در سال جاری از تاریخ ۲۷ فروردین ماه شروع شد و عزیزان دانشجو در تمام دانشگاه‌های کشور تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند در سامانه ستاو به آدرس Setav.ir/stso که برای همین منظور آماده شده؛ ثبت نام نمایند.

دانشور با بیان اینکه المپیاد ورزش‌های فناورانه با هدف بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در سطح دانشجویان دانشگاه‌های کشور طراحی شده است؛ اظهار کرد: از سال ۱۴۰۱ اقدام به تدوین آیین نامه و شیوه نامه‌های ورزش‌های فناورانه کرده‌ایم و در این راستا جلسات متعددی را برگزار و نتیجه آن به دانشگاه‌ها ابلاغ شد و در این رویداد ملی ما به دنبال این هستیم تا با ترکیب تحرک و ورزش و فناوری و سرگرمی ضمن فراهم آوردن زمینه مناسب برای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان از برون داد آن برای ساماندهی خوجوش شرکت‌های مختلفی که دانشجویان بتوانند نقش خودشان را برای تولید محصولات و تجهیزات مبتنی بر فناوری ایفا و ضمن کسب درآمد کافی در دوره دانشجویی بحث خودکفایی در تولید محصولات فناورانه ورزشی در کشور کلید زده شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از زمینه‌های المپیاد ورزش‌های فناورانه بازی‌های رایانه‌ای است؛ افزود: متاسفانه کشور ایران در تولید بازی‌های رایانه‌ای که در کشور استفاده می‌شود؛ سهم حداقلی دارد بنابراین انتظار داریم دانشجویان به این عرصه ورود پیدا کنند و از دوران دانشجویی وارد چرخه کار و درآمد زایی شوند و صرفا در حوزه باز‌های رایانه‌ای ما بتوانیم تولیدات داخلی مبتنی بر فرهنگ و ارزش‌های بومی خودمان که در دنیا هم خریدارن جدی دارد؛ داشته باشیم.

دانشور یادآور شد: تعدادی از دانشگاه‌های کشور پیش از این و به صورت خود جوش بخش‌هایی از این المپیاد را در دانشگاه‌های خود برگزار می‌کردند، اما مقرر شد این المپیاد در سطح ملی برگزار شود تا خروجی این رویداد بتواند منجر به ایجاد شرکت، تولید محصولات و افزایش مهارت و درآمد دانشجویان و کشور عزیز ما ایران اسلامی شود؛ از طرفی برگزیدگان این المپیاد بعنوان نمایندگان کشور برای شرکت در رویدا‌های بین المللی خواهند بود.

مدیر کل دانشجویان داخل ادامه داد: المپیاد ورزش‌های فناورانه در تمام رشته‌ها در سطح استانی و ملی در ۳ حوزه ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری در ورزش برگزار می‌شود و همه دانشجویان ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند با مراجعه به سایت ستاو نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

 دانشور اظهار کرد: با عنایت به برگزاری این رویداد مهم بصورت استانی و ملی از کلیه دانشگاه‌ها در سطوح مختلف مدیریتی انتظار داریم تا با هم افزایی فکری و تبلیغی کمک کنند تا این رویداد در سطح نام بزرگ ایران اسلامی برگزار و همه ظرفیت‌های دانشجویی کشور وارد این عرصه شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه دانشجویی پنجاه واحدی پسرانه دانشگاه سمنان
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی در سمنان با حضور وزیر علوم
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • خوابگاه دانشجویی ۵۰۰ نفره در گرگان کلنگ زنی می شود
  • مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • تحصیل ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت