Web Analytics Made Easy - Statcounter

هند دهمین دارنده بزرگ طلا در جهان است که طبق اطلاعات صندوق بین‌المللی پول در سال جاری تا حالا ۸.۲ تن از این فلز گران‌بها را خریداری کرده است. ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۹ اقتصادی پول | ارز | بانک اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی ، انتظار می‌رود بانک رزرو هند  1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون اونس معادل 46.7 تن طلا به ذخایر رو به افزایش خود اضافه کند. ذخایر طلای این کشور پس از پیوستن به کمپین جهانی ضد دلار رکورد زده است.

  هند  دهمین دارنده بزرگ طلا در جهان است که طبق اطلاعات صندوق بین‌المللی پول در سال جاری تا حالا 8.2 تن از این فلز گران‌بها را خریداری کرده است. خزانه این کشور در حال حاضر 607.8 تن فلز زرد دارد که حدود هفت درصد ذخایر ارز خارجی این کشور را تشکیل می‌دهد.

 طبق آخرین گزارش شورای جهانی طلا ، بانکهای مرکزی در سراسر جهان 651.5 تن طلا در 2018 خریده اند. نرخ سالانه 74 درصدی خرید طلا این رقم را به بالاترین رقم سالانه رسانده است.

 بسیاری کشورها در تلاش برای متنوع کردن ذخایر خارجی خود به دور از دلار آمریکا ، طلا ذخیره می‌کنند. دلیل آن هم درگیریهای متعدد ژئوپولیتیکی ، جنگ های تجاری و تحریم هایی است که واشنگتن به بهانه های مختلف علیه اعضای بازارهای جهانی اعمال کرده است.

 چین ششمین دارنده بزرگ طلا در جهان است که ذخایر خود را در ماه مارس از 60.26 میلیون اونس ماه گذشته به 1900 تن معادل 60.62 میلیون اونس رسانده است. در همین حین، بانک‌مرکزی روسیه گزارش داد که این کشور  18.7 تن از این فلز گرانبها را به ذخایر روسیه در ماه مارس اضافه کرده است و مقدار دارایی طلای این کشور را به 2170  تن معادل 69.7 میلیون اونس رسانده است.

 هاوی لی،  یک اقتصاد دان  بانک OCBC در سنگاپور گفت:« به نظر می‌رسد یک الگو وجود دارد. نه فقط در مورد بانک رزرو هند، بلکه بانکهای مرکزی سراسر جهان تمایل دارند هنگام بی‌ثباتی فضای اقتصاد کلان، ذخایر طلای خود را بالا ببرند».

 بدون شک یکی از بزرگترین خریداران طلا در ماههای اخیر چین بوده است که در بحبوحه درگیری تجاری با آمریکا قرار دارد و می‌خواهد ذخایر تریلیون دلاری خود را متنوع کند.

هند دومین اقتصاد دیجیتال سریع جهانبانک ها اقتصاد هند را به رکود می‌کشانند؟

 

 انتهای پیام/138

R7586/P/S7,79,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۲۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح شد

مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران «افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران و دومین نشست هم‌اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی» را با محوریت مشارکت مردمی در حفظ تنوع زیستی دریایی (خلیج فارس) برگزار می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج فارس و در راستای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) درباره تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، ستاد توسعه زیست فناوری کشور و استانداری هرمزگان «افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران و دومین نشست هم‌اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی» را با محوریت مشارکت مردمی در حفظ تنوع زیستی دریایی (خلیج فارس) برگزار می‌کند.

دکترحسین شاهسوارانی؛ سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران گفت: ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی از ذخایر دریایی بسیار غنی برخوردار است. در این میان آب‌های خلیج فارس پناهگاه موجودات دریایی به‌ویژه آبزیان کوچک و مکانی آرام برای گونه‌های مختلف است که از هزاران سال پیش تا امروز به زندگی خود ادامه داده‌اند.

افزایش امیدها برای نجات میش‌مرغ/ انجام مطالعات تعیین توالی ژنتیکی در دانشگاه تربیت مدرس

شاهسوارانی افزود: خلیج فارس با وجود تمامی مشکلات محیطی و اقلیمی که بر آن حاکم است از تنوع زیستی بالایی برخوردار است. به‌گونه‌ای که حدود 907 گونه در قالب 157 خانواده در آن وجود دارد که تعداد زیادی از آن‌ها بهره‌برداری اقتصادی دارند. و این عامل باعث شده است تا خلیج فارس از نظر تنوع زیستی جزو مناطق کم‌نظیر معرفی شود.

وی بیان کرد: حفظ و احیاء ذخایر ژنتیکی به عنوان راهبرد توسعه پایدار برای تأمین نیازهای کنونی بشر از اواسط قرن بیستم به صورت جدی مورد توجه قرار گرفت. کشور ایران با توجه به دارا بودن تنوع اقلیمی و اکوسیستم‌های آبی متنوع همچون آب شیرین، آب‌های لب شور، شور و خیلی شور از تنوع زیستی گسترده‌ای برخوردار است و از لحاظ ذخایر ژنتیکی به عنوان یکی از متنوع‌ترین و غنی‌ترین کشورهای جهان شناخته شده است.

شاهسوارانی اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به تخریب زیستگاه‌های آبزیان از طریق تخلیه زباله‌ها و پساب‌ها در رودخانه‌ها و دریاها، استفاده بیش از حد از آفت‌کش‌ها، و سایر عوامل ناشی از توسعه شهری و فعالیت‌های صنعتی و زیست‌محیطی، حذف تدریجی تنوع ژنتیکی در اکوسیستم‌های طبیعی و جایگزینی آن با سیستم‌های پرورشی، متأسفانه بسیاری از این ذخایر ارزشمند را در معرض نابودی و انقراض قرار داده است.

سرپرست مرکز همچنین بیان کرد: حفاظت از تمامی ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور نیازمند توجه و همکاری همه دستگاه‌ها، ارگان‌ها، انجمن‌های مردم‌نهاد به عنوان ثروت بی‌بدیل و ودیعه الهی است و مشارکت مردمی را می‌طلبد. لذا با توجه به این که امسال نیز از سوی رهبر معظم انقلاب به شعار "جهش تولید با مشارکت مردمی" مزین شده است، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با توجه به یکی از رسالت‌های خود که حفاظت از ذخایر ژنتیکی و زیستی بومی کشور است، برای پاسداشت روز ملی خلیج فارس که امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران زمین است، دومین نشست هم‌اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی را با تأکید و محوریت قرار دادن مشارکت مردمی در حفظ ذخایر دریایی برگزار می‌کند. به یمن این روز و با هدف کمک به حفاظت ذخایر دریایی کشور، بانک ذخایر دریایی ایران نیز افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • رشد جنون آمیز قیمت کاکائو در جهان؛، شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح شد
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • اقتصاد جهانی در نقطه عطف قرار دارد
  • قیمت جهانی طلا کاهش یافت یا افزایش؟
  • قیمت جهانی طلا امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۴
  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی